O parfume, ktorý si ukradol moje srdce

15:25

Vôňa Comme une Évidence od Yves Rocher bola na mojom blogu aj Instagrame spomínaná už veľakrát. Patrí k tým najkrajším, aké sa mihli mojou voňavou zbierkou a vždy mám doma minimálne dve veľké balenia. Najčastejšie si kupujem parfumovanú vodu, ktorá poláska všetky zmysly dokonalosťou typickou pre Francúzsko. Tento rok som si konečne kúpila aj toaletnú vodu (tiež je úžasná, jemnejšia, famózna, o nej nabudúce). V mojej poličke sa už nejaký ten piatok objavuje aj parfum, ktorý je z celej kolekcie najmenší, najdrahší a najvoňavejší. Je klenotom tohto radu a som si istá, že pri jednom flakóne to neostane. 


Yves Rocher Parfum Comme une Évidence zloženie

Yves Rocher Parfum Comme une Évidence

Parfum Comme une Évidence

Yves Rocher Parfum Comme une Évidence

Svet vôní ma nikdy neprestane udivovať. Obdivujem majstrov parfumérov, ako dokážu namiešať tie opojné magické esencie plné lásky, života, vášne, túžby. Niekedy by som si to chcela vyskúšať (myslím, že v Prahe som niečo podobné videla) a zistiť, aké to je. Ľahké to určite nebude, ale vôňa má na nás veľký vplyv a dokáže nás preniesť v čase, vykúzliť spomienky alebo priniesť radosť a pokoj. Môj príbeh s vôňami tohto radu má už viac ako desať rokov a ešte stále ma neomrzel. Naopak, je to moja najkupovanejšia vôňa a tento rok si ešte minimálne jednu dokúpim. Yves Rocher Parfum Comme une Évidence je totiž nesmierne návyková, príťažlivá a hravá vôňa. 

Parfum má 30 ml a je v elegantnom štvorcovom flakóne s výraznou plochou vo farbe ružového zlata (zle sa to fotilo, ozaj zle). Je naozaj krásny, ozdobí poličku alebo akékoľvek miesto, kam ho položíte a nezaberie ho veľa. Kým parfumovanú vodu si kúpite v 50 alebo 100 ml verzii, parfum má len túto jednu verziu (pokojne by som ale brala aj päťdesiatku). Tvorkyňa vône o nej hovorí, že je to "Vôňa Chypré vo svojej čírej podstate. Esencia pačuli dodáva vôni výrazný drevitý tón a podčiarkuje kvetinovú a ženskú vôňu damašskej ruže." A ja s ňou musím súhlasiť.

Je to nádherný kvetinový parfum plný radosti zo života. Aj keď ide o silnejšiu vôňu, nie je nepríjemná, naopak, neviete sa jej nabažiť. Nie je presladená, nebolí z nej hlava, zamilujete si ju pre jej eleganciu a zmyselnosť. Parfum Comme une Évidence má úžasnú výdrž, vydrží voňať celý deň, cítite ho vo vlasoch, na oblečení, okolo seba v práci. Ľudia sa ma na ňu často pýtajú, už nejedna kolegyňa si ju kúpila preto, lebo ju nevedela dostať z hlavy :) A líši sa parfumovaná voda a parfum? Trochu v intenzite, inak sú pre mňa obe rovnako dokonalé a úžasné. Keď vás čaká rande, kino, divadlo, dôležitá udalosť, tento parfum vás ozdobí ako šperk a budete sa cítiť výnimočne. 

Rad Comme une Évidence si ma získal už dávno a za tie roky som sa stala jeho skalnou fanúšičkou. Keď sa v Yves Rocher objaví nejaká nová vôňa, obyčajne netrvá dlho a kúpim si ju. K žiadnej sa ale nevraciam tak, ako k tejto (aj keď vône So Elixir mám v poličke tiež stále) a neviem, či sa to niekedy zmení :) Ak hľadáte kvetinovú vôňu, za ktorou sa otočí nejedna hlava, skúste túto. 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • menšie balenie nikde nezaberá veľa miesta
  • nádherná kvetinová vôňa
  • vynikajúca výdrž
  • v ponuke aj ako parfumovaná či toaletná voda
Mínusy:
  • nenašla som

Kúpite ho v predajni alebo v eshope Yves Rocher, cena parfumu je 48 eur za 30 ml.


Máte svoju obľúbenú vôňu od Yves Rocher na ktorú roky nedáte dopustiť? :)

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe