Detoxikačný peeling na pleť a pery od Dermacol

15:45

Na začiatku septembra som ešte vyrazila k moru. Povedala som si, že po troch rokoch, kedy to nešlo a po roku, kedy ma operovali, to vlastne ani nie je zlý nápad. Nebol. More bolo krásne, prostredie tiež, ľudí málo a teplo. Užila som si to naplno s vedomím, že tak skoro sa to nemusí podariť opäť a tešila som sa z každého dňa. Plánovala som, ako v nedeľu po návrate poobede napíšem článok a budem v tomto trende pokračovať celý týždeň. No, keď chceš Boha rozosmiať, povedz mu svoje plány, že hej. Doma ma čakala chorá mamina a ocino po chorobe. V pondelok už bolo zle aj mne a celý týždeň sa niesol v duchu boľavého žalúdka, nevoľnosti, nízkeho tlaku a tak. Celé zle. Dnes som sa konečne dostala k počítaču a konečne som sa naobedovala. Ako málo niekedy stačí ku šťastiu :) Aj keď je polovica septembra, na blogu máme prvú recenziu a tú som venovala veľmi zaujímavému, voňavému a peknému peelingu od Dermacolu. 


Dermacol Detoxikačný cukrový peeling na tvár a pery zloženie

Dermacol Detoxikačný cukrový peeling na tvár a pery

Dermacol Detoxikačný cukrový peeling na tvár a pery 

Cukrové peelingy milujem už roky. Dokážu sa vynikajúco postarať o pleť  (ale samozrejme, aj o telo a pery), obyčajne krásne voňajú v neposlednom rade sú naozaj sladké. Vždy mám nejaký doma po ruke, lebo rozmaznávajú pleť a beauty rituál povýšia na úplne inú úroveň. Tento rok som mala jeden od Collistar, ktorý bol skvelý. Ako som sa blížila ku dnu, vedela som, že je čas na ďalší nákup. Voľba padla na Dermacol Detoxikačný cukrový peeling na tvár a pery, ktorý milo prekvapil. Hneď niekoľkokrát. 

Balený je v skle, už to bolo príjemné prekvapenie. Je síce trochu ťažší, ale sklo sa lepšie recykluje alebo sa dá obal využiť opakovane nielen v kúpeľni, ale aj v kuchyni či kdekoľvek treba po ruke šikovnú sklenú nádobku. Jednoduché, ale pekné balenie obsahuje  50 ml jemného peelingu, ktorý tvoria kryštáliky cukru a čiastočky škrupiniek marhuľového jadra. Na skúšku som zvolila detoxikačný, ale v ponuke je aj antistresový alebo revitalizačný. Plánujem si kúpiť aj tie dva, som na ne dosť zvedavá. 

Vonia veľmi pekne, po hrozne a limetke, tak osviežujúco a lahodne. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa teším na každé použitie. Konzistencia je taká, ako má byť - cítite jemné kryštáliky cukru a na pleti to pôsobí príjemne. Nie je drsný, naopak, jemný a príjemný, takže sa nemusíte báť toho, že by ste si pleť podráždili. Naberať ho treba suchými prstami alebo špachtličkou, pretože v kombinácii s vodou môže peeling jemne napeniť. V podstate sa pomaly roztápa a zanecháva len hodvábne hladkú pleť a pery. 

Keď Dermacol Detoxikačný cukrový peeling použijete, ako prvé si všimnete, že pery aj pleť ostanú úplne vyhladené. Sú hladké, spokojné a vyživené, úplná paráda. Odstraňuje odumreté bunky, rozjasňuje pleť a ostáva čistá a svieža. Pri pravidelnom používaní nevznikajú na perách suché šupinky, sú hydratované (samozrejme, dôležité je pravidelne používať balzam na pery alebo olej) a nevznikajú ani kútiky (v zime ma zvykli potrápiť pravidelne). Vďaka tomu vyzerajú rúže na perách výborne, už viac neriešim, či matný rúž nepôsobí škaredo. Keď si to zhrnieme, pleť aj pery sú zdravé a krásne. Neporadí si síce s čiernymi bodkami, no inak mu nemám čo vytknúť.

Plusy:
  • v ponuke detoxikačný, revitalizačný a antistresový cukrový peeling
  • pekný obal
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • jemný k pleti
  • viditeľne vyhladzuje pery a pleť, zanecháva ich jemné a hydratované, pleť je svieža, krásna, na perách nevznikajú šupinky a rúže na nich vyzerajú výborne
Mínusy:
  • neporadí si s čiernymi bodkami
Kupovala som ho v eshope Dermacol, kde stojí 5,69 eur.



Patrí cukrový peeling do vašej kozmetickej rutiny? Preferujete iný? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe