Pleťové mlieko Sedmokráska, aby bola pleť kráska

16:06

Ako ste na tom s používaním pleťových mliek? Považujete ich za dôležité alebo uprednostňujete niečo iné? Mne sa dlho zdali zbytočné, no potom sa karta obrátila a odvtedy mám doma vždy minimálne dve. Niektoré sú ideálne na odličovanie, iné používam ráno na čistenie pleti spolu s pleťovou vodou. Nemôžem povedať, že by som mala medzi pleťovými mliekami nejakého obľúbenca, ku ktorému by som sa musela vracať. V dnešnej recenzii by som však rada povedala pár slov o mliečku, ktoré si ma získalo okamžite a pokojne by som išla do ďalšieho balenia. Odličovacie pleťové mlieko Sedmokráska od Manufaktury som si kúpila o zvedavosti, no skamarátili sme sa veľmi rýchlo a časom by som z tejto kolekcie rada skúsila viac.


Manufaktura Odličovacie pleťové mlieko Sedmokráska zloženie

Manufaktura Odličovacie pleťové mlieko Sedmokráska

Manufaktura Odličovacie pleťové mlieko Sedmokráska

Keď som bola mladšia, o svoju pleť som sa dobre starať nevedela. V tom čase nebolo toľko dostupných informácií ani produktov a ja som sa spoliehala na inštinkt, rozhovory so spolužiačkami či rady od starších. Niektoré boli lepšie, kvôli iným sa dnes chytám za hlavu :) Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré som sa naučila, je vyberať si kozmetiku podľa typu pleti a vedieť ju správne zaradiť do kozmetickej rutiny. Iba tak má potenciál skrášliť pleť a zabezpečiť, aby sa jej dostalo všetko, čo potrebuje. Manufaktura Odličovacie pleťové mlieko Sedmokráska som brala predovšetkým na odlíčenie pleti, no napokon sa ukázalo ako skvelý spoločník na rýchlejšie ranné čistenie. 

Pleťové mliečko z kolekcie Sedmokráska je v peknom plastovom obale, ktorý je vyšší a štíhlejší. Ozdobený je jednoduchou etiketou, ale dojem urobilo výborný. Objem 215 ml je trochu nevšedný, ale už som mala aj zvláštnejšie :) Očarila ma jeho vôňa, ktorá je krásna. Ľahká, správne sladká a svieža, nie príliš výrazná. Konzistencia nie je ani riedka, ani hustá, taká akurát. Vedela by som si ho predstaviť aj v menšej, napríklad 50 ml verzii, aby so mnou mohlo cestovať aj na krátke výlety. 

Odličovacie pleťové mlieko Sedmokráska používam večer na odlíčenie pleti (nie očí, na oči mám dvojfázové odličovače alebo micelárne vody). Pekne odstráni make-u a nečistoty. Keď ešte použijem čistiaci gél (v kombinácii so sonickou kefkou), pleť je hodvábne jemná, úplne čistá a hydratovaná. Ráno, keď sa ponáhľam a nemám čas na čistiaci gél, použijem mlieko a následne pleťovú vodu. Aj po noci je potrebné pleť vyčistiť (pracuje aj v noci, tvorí sa maz, potíme sa, pleť sa zbavuje nečistôt a neustále tak pracuje) a iba voda nestačí. Keďže je veľmi jemné, pleť čistí bez podráždenia a zanecháva ju jemnú a spokojnú. 

Manufakturu si najčastejšie kupujem v eshope, lebo najbližšie predajne mám v Trnave alebo v Trenčíne. Keď však zablúdim do týchto miest, rada sa prejdem predajňami, vždy to tam tak krásne vonia a vyzerá :) Ak budete mať cestu okolo, zbehnite si Sedmokrásku ovoňať. Neoľutujete :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • ideálna konzistencia
  • ideálne mliečko na odlíčenie a čistenie pleti
  • pleť nedráždi, neštípe 
  • môžete ho použiť aj na odlíčenie očného okolia
Mínusy:
  • nenašla som

Pleťové mlieko Sedmokráska nájdete v eshope Manufaktura, kde stojí 9,15 eur. 


Ste tím pleťové mlieko alebo nie? Ak nie, prečo? :)

 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Manufakturu znám, ale nikdy jsem tam nic nekoupila. Přitom vím, jak ten obchůdek vždycky okukuji a líbí se mi, jak produkty vypadají, jak to voní. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne trvalo dlho, kým som si kúpila prvú kúsok a odvtedy sa k nej veľmi rada vraciam :) A tiež je to skvelý nápad na darčeky nielen pre ženy, ale aj pre mužov.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe