Ktorá značka má tie najkrajšie názvy? Predsa Anela

16:29

Už niekoľko rokov sledujem tvorbu slovenských a českých tvorcov prírodnej kozmetiky. V Prahe som bola niekoľkokrát na Dyzajn markete, v Trnave zasa na Trnavskom rínku a vždy som si nejakú milú malú drobnosť priniesla so sebou domov. Obdivujem ľudí, ktorí sa neraz pustia do celkom neznámych vôd, zdolávajú rôzne byrokratické prekážky, stávajú sa tvorcami, marketérmi, ekonómami, predajcami v jednom a prinášajú nám nádhernú, voňavú a účinnú kozmetiku. Tento rok mal Biobalíček v ponuke beauty box plný prírodnej kozmetiky a ako inak, neodolala som. Tieto kozmetické tajuplné boxy ma k sebe podozrivo priťahujú :) Našla som v ňom samé super veci a konečne som spoznala aj značku Anela, ktorú mám vo wishliste už celé mesiace. Má nielen zaujímavé produkty, ale tiež im dáva krásne mená. Dnes bude reč o toniku s názvom Svěží motýl.


Anela Svěží motýl tonikum pre suchú a citlivú pleť zloženie

Anela Svěží motýl tonikum pre suchú a citlivú pleť

Anela Svěží motýl tonikum pre suchú a citlivú pleť

Keď sme išli tento rok opäť pár dní do Prahy, chcela som si svoju kozmetickú taštičku vyskladať čo najjednoduchšie, aby som zasa nemusela počúvať nič o nadmernej hmotnosti svojho kufra. Vzala som si nejaké vzorky krémov a sér, prihodila cestovné balenia a zbalila som si aj Anela Svěží motýl tonikum pre suchú a citlivú pleť. V beauty boxe bolo menšie balenie a tak som sa potešila, že nemusím nič prelievať. Rýchlo sme sa skamarátili a rozhodla som sa, že Anelu budem musieť preskúmať o niečo lepšie. 

Tonikum  Svěží motýl môžete kúpiť vo veľkosti 30 alebo 100 ml. Sklený obal s rozprašovačom nie je ťažký a tých 30 ml je na cesty necesty úplne ideálne množstvo. Má to aj ďalšiu výhodu - pokiaľ máte problém s výberom správnej kozmetiky, takéto balenie je super na spoznanie a rozhodnutie, či za to stojí alebo nie. Ja robím obyčajne presný opak, kúpim si to najväčšie, lebo veď potom vychádza lacnejšie :) Našťastie, ak niečo nesadne, moja mamina alebo sestra sa ochotne podujmú na to, že si kozmetiku vezmú. Nemusím ich ani presviedčať.

Očarila ma jeho vôňa. Je krásna. Obsahuje hydroláty z nevädze a medovky, ktoré jej prepožičiavajú peknú, jemnú vôňu prírody a aj kvôli nej je použitie radosťou. Je to klasické prírodné tonikum, takže v zložení nenájdete žiaden alkohol ani iné umelé látky, ktoré by citlivej (a samozrejme nielen tej) pleti mohli uškodiť. Som majiteľka zmiešanej pleti s akné, no rovnako býva aj začervenaná a čím som staršia, tým je citlivejšia. Preto som sa na tonikum tešila hneď, ako som ho vybrala v beauty boxu. 

Tonikum môžete na pleť aplikovať pomocou tampónu alebo ho priamo nastriekate na pleť. Večer preferujem dvojkrokové čistenie, potom nastriekam na pleť trochu tonika, aplikujem pleťový olejček alebo sérum (v zime ich používam oba, keďže pleť potrebuje trochu viac) a zaklincujem to krémom. Čo Svěží motýl dokáže? V prvom rade pekne upokojuje začervenanú a podráždenú pleť. Prinesie jej nielen úľavu, ale aj hydratáciu a červené fľaky pomaly zmiznú. Pleť navyše hydratuje, takže nehrozia žiadne suché šupinky. Milujem ten príjemný pocit, ktorý ostane po aplikácii na tvári. A o tom, že to pekne vonia, ani nehovorím. 

Plusy:
  • v ponuke väčšie aj menšie balenie
  • má pekné meno ♥
  • šikovný rozprašovač
  • krásne vonia
  • super zloženie
  • môžete ho používať ráno aj večer
  • upokojuje pleť, prináša jej úľavu od začervenania, pálenia alebo podráždenia, hydratuje
Mínusy:
  • nenašla som
Tonikum kúpite v eshope Anela alebo v partnerských predajniach ako Biobalíček , kde stojí 170 Kč.


Patrí značka Anela medzi tie, ktoré momentálne používate? Čo z jej ponuky vás najviac zaujalo? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe