Ako som spoznala ikonické Midnight recovery sérum

16:25

Spomínam si, ako som pred pár rokmi obdivne hľadela na značku Kiehl´s. Bola pre mňa taká očarujúca, zvláštna, luxusná a priťahovala ma ako magnet. Dlhšiu dobu som ju obchádzala, lebo sa radí k tým drahším, ale potom som si urobila radosť niekoľkými nákupmi. Pozornosť som sústredila najmä na pleťovú kozmetiku, ktorá sa teší pozitívnym recenziám. Skincare rutina je pre mňa veľmi dôležitá, pretože stačí, aby som pleti nevenovala dostatočnú pozornosť a hneď sa mi odmení novými nedokonalosťami. Krásna je len vďaka tomu, že do nej investujem naozaj kopu času a peňazí. Pleťové sérum je pre mňa must have ráno i večer po vyčistení a tonizovaní pleti. Vzhľadom na to, že už mám po tridsiatke a občas sa objaví kde - tu vráska, hľadám naozaj kvalitné kúsky. Medzi tie jednoznačne patrí aj Midnight Recovery Concentrate - ikonické nočné sérum.


Kiehl's Midnight Recovery Concentrate zloženie

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate nočné sérum

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate nočné sérum

Ako nadšenec do kozmetiky si o nej čítam rôzne články. Aj preto obľubujem časopisy ako Vogue, Cosmopolitan či Harper's Bazaar. Rovnako tak ešte čítam niekoľko blogov a stránok, ktoré sa venujú kozmetickým recenziám. Aj vďaka nim som sa dostala k tomuto kúsku, o ktorom básnilo viacero článkov. Kiehl's Midnight Recovery Concentrate nočné sérum patrí k najpredávanejším produktom tejto značky a ja som tomu vôbec nečudujem. Olejové séra sú v mojej poličke stálice najmä v zime, ale s pribúdajúcim vekom ich oceňujem v každom ročnom období. 

Sérum je na prvý pohľad krásne. Modrá sklená fľaštička vyzerajúca ako šaty Večernice je doplnená o šikovné kvapkadlo, ktoré sa stláča ako nejaký gombík (a stlačiť ho môžete aj vtedy, keď je sérum zatvorené). V ponuke je niekoľko veľkostí - 15, 30, 50 alebo dokonca až 100 ml. Najväčšie je cenovo najvýhodnejšie, najmenšie je dobré na skúšku. Keďže som sa trochu bála vyššej investície, pri prvom nákupe som sa rozhodla pre najmenšie balenie, nabudúce to bude to najväčšie. Výsledky, ktoré milo prekvapia, sa dostavia veľmi rýchlo a míňa sa pomaličky. Na jedno použitie vám stačia 2-3 kvapky. 

Jeho vôňa je nádherná. Levanduľová. Ako čerstvo zakvitnutý záhon na začiatku leta. Tá vôňa ma fascinuje, upokojuje, prináša so sebou celkom iné myšlienky a radosť v duši. Proste nádhera, inak to povedať neviem. Tento olej nie je hustý a hoci sa na prvý pohľad môže zdať mastnejší, pekne sa vstrebe bez mastného filmu. Používam ho vždy na pleť navlhčenú pleťovou hmlou (prípadne kvetovým hydrolátom, úžasný je ružový, levanduľový alebo harmančekový) a vtedy mám istotu, že pleť mastná nebude. Nasleduje ešte pleťový krém a očný krém a môžeme čakať na ráno, na malé veľké zázraky. 

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate nočné sérum pôsobí počas noci, kedy pleť dokonale regeneruje. Bez toho, aby ste o ňom vedeli, sa ráno zobudíte s oddýchnutou, sviežou pleťou. Je vyhladená, jemná na dotyk, pevnejšia, pružnejšia a mladšia. Vďaka nemu zabudnete na mdlú pleť bez života, linky i vrásky a budete sa tešiť na pohľad do zrkadla. Aj keď to nie je hneď po prvom použití, tak každým ďalším pleť opeknieva a mladne. V zime, keď mávam pleť červenú a zničenú z chladného počasia, je tento olej záchrana. Upokojí ju a prinesie úľavu od pnutia a nepríjemného pálenia. Som nadšená. 

Plusy:
  • kúpiť si môžete malé i veľké balenie
  • krásne vyzerá
  • šikovné kvapkadlo
  • nádherná vôňa levandule
  • nie je husté
  • dobre sa vstrebáva bez mastného filmu
  • upokojuje pleť, počas noci ju regeneruje, ráno ostáva hodvábne jemná, svieža, pevnejšia, pružnejšia, bojuje s linkami a vráskami, rozjasňuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som

Sérum od Kiehl´s nájdete na Notino


Máte obľúbený produkt od Kiehl´s? :)






You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe