Dokonalá pleťová voda

18:27

Verím, že ste si vianočné sviatky užili v kruhu rodiny a pod stromčekom ste okrem lásky a pekného slova našli aj darček, ktorý pohladí dušu. Tento rok som sa Ježiškovi snažila naznačiť, že kozmetiku nemusí kupovať, lebo míňam zásoby a tak som sa tešila najmä z krásnych kníh a šperkov. Kozmetiku už nakupujem priebežne, keď jeden kúsok miniem, druhý kúpim, aby som neškrečkovala veľa zásob. Zistila som, že sa blížim ku dnu perfektnej pleťovej vody a tak je čas na nákupy. Moje srdce zaplesalo, lebo na Annemarie Börlind sú teraz zľavy a dnes som si prevzala balíček :) 



Annemarie Börlind Pleťové tonikum Purifying Care zloženie

Annemarie Börlind Pleťové tonikum Purifying Care

Annemarie Börlind Pleťové tonikum

Annemarie Börlind Pleťové tonikum Purifying Care

Keďže moja pleť sa tento rok rozhodla vrátiť do puberty, musela som aktualizovať svojich pomocníkov proti akné. Teda, nemôžem povedať, že by ma to prekvapilo. Bol to veľmi zlý rok, plný emócií, stresu, smútku, bolesti... a niekde sa to asi prejaviť muselo, tak mi vypadávali vlasy a vyzerám tak trochu ako v puberte. Nehádžem však flintu do žita, ako sa hovorí, ale vyťahujem z rukáva samé skvelé produkty. Jedným z nich je aj Annemarie Börlind Pleťové tonikum Purifying Care, ktoré spolu s čistiacim gélom a roll-onom na vyrážky robí zázraky. 
 
Táto línia je určená na problematickú pleť a už som si z nej kúpila viacero produktov. Vyzerá nenápadne, biely plastový obal je ozdobený len písmenkami. Je to pekné, minimalistické a určite si to nepomýlite so žiadnou inou kozmetikou. Tonikum má 150 ml a používať ho môžete ráno aj večer. Mojej pleti vyhovuje natoľko, že dlhšie som po inom toniku ani nesiahla, toto mi úplne stačí a teším sa na každé použitie. 

Jeho vôňa je svieža a pekná, aj kvôli nej som sa tešila na každé jedno použitie. Milujem všetko voňavé a hoci toto nie je typická vôňa kvetov alebo ovocia, okamžite sa mi zapáčila. Pleť ostáva úplne svieža (aj to je jeden z dôvodov, prečo je na ráno ako stvorená), nevysušuje ju (naopak, ostáva hydratovaná) a ani po použití neštípe. Má antibakteriálne účinky, pleť ostáva matná, akné sa omnoho lepšie hojí a zápal mizne rýchlejšie. 

Annemarie Börlind Pleťové tonikum Purifying Care splnilo očakávania a pomáha mi dostať pleť späť do stavu, v akom bola pred pár mesiacmi. Verím, že už to nepotrvá dlho a zasa sa budem cítiť vo svojej koži. Tonikum si chcem kúpiť výnimočne aj do zásoby, aby som potom nemusela zasa objedávať. Moja pleť si ho skrátka obľúbila :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dobre vonia
  • skvelé pre problematickú pleť
  • má antibakteriálne účinky
  • pleť ostáva čistá, matná, svieža, nie je vysušená, akné sa tvorí menej, lepšie sa hojí a redukuje zápal  a začervenanie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Annemarie Börlind, kde bez zľavy stojí 14,90 eur.


Našli ste si pod stromčekom nejakú kozmetiku? Akú? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe