Benton vie, ako na očné krémy

15:03

Očné krémy som začala po tridsiatke vyberať trochu dôkladnejšie. Uvedomila som si, ako jemná pokožka okolo očí trpí, keď je vonku príliš zima alebo teplo, ako ľahko sa na nej prejaví únava alebo nedostatok spánku a tiež úsmevy, pokiaľ sú od srdca. Obyčajne mám otvorené vždy dva krémy - nočný je trochu hutnejší a pokojne aj mastnejší, aby cez noc doprial očnému okoliu poriadnu starostlivosť. Denný je trochu ľahší, aby som si mohla naniesť aj make-up. Občas sa ale nájde krém, ktorý je tak perfektný, že ho používam ráno aj večer. Benton Fermentation Eye Cream je tak skvelý, že ho používam ráno i večer už celé týždne. 


Benton Fermentation Eye Cream zloženie

Benton Fermentation Eye Cream

Benton Fermentation očný krém

Benton Fermentation Eye Cream

Kórejská kozmetika patrí k mojim najobľúbenejším už roky. Vďaka nej som spoznala produkty, ktoré by som za iných okolností asi obišla a dnes si bez nich neviem predstaviť svoju skincare rutinu. A len kórejskej kozmetike vďačím za to, že som sa naučila dvojkrokové čistenie pleti či objavila čaro rôznych esencií a šmakociniekBenton Fermentation Eye Cream sa zaradil k najlepším očným krémom, aké som mala a rozhodne to neskončí pri jednom balení. 

Balenie ma nadchlo. Milujem čiernu farbu a tak sa tento krém v elegantnom čiernom obale stal okamžite mojím miláčikom (a to som ho ešte nemala ani vyskúšaný, iba som sa naň láskyplne dívala). Plastový obal má zúžený aplikátor na jednoduchšie použitie a doplnený je vkusným strieborným vrchnáčikom. Milým prekvapením je aj veľkosť. Očný krém od Benton má 30 ml a míňa sa veľmi pomaly, takže vám vydrží niekoľko mesiacov. A to už je dobrá investícia. 

Je bez vône (nie že by to pri očnom kréme zohrávalo nejakú úlohu, len mám rada všetko voňavé) a jeho konzistencia je výborná. Nie je hustý ani mastný, rýchlo sa vsiakne do pokožky a neostáva po ňom žiaden film. Veľkou výhodou je aj to, že sa z neho netvoria žmolky, takže je ideálny aj pod make-up. Vysoká koncentrácia fermentovaných zložiek, ceramidov a kyseliny hyalurónovej   je zárukou toho, že sa vám do rúk dostáva anti-age bomba pre očné okolie. 

Prečo je taký skvelý? Bez problémov bojuje s existujúcimi vráskami, ktoré zjemňuje, vyhladzuje jemné linky a očné okolie je hydratované a jemné. Okrem toho ho viditeľne rozjasňuje a po stopách únavy niet ani stopy. Pri dlhodobom používaní som neverila vlastným očiam,  Benton Fermentation očné okolie vyhladil, spevnil a rozjasnil. Asi aj preto som ho používala ráno aj večer, výsledky boli jednoducho skvelé. Teraz som si kúpila iný krém od Benton a som veľmi zvedavá, či sa tomuto vyrovná alebo nie. 

Plusy:
  • veľké balenie
  • pekne vyzerá
  • bez výraznejšej vône
  • dobrá konzistencia
  • neostáva po ňom žiaden film, nerobia sa žmolky
  • môžete ho používať ráno i večer
  • vyhladzuje linky aj vrásky, zabraňuje vzniku nových, očné okolie je hydratované, spevnené a rozjasnené
Mínusy:
  • nenašla som
Kupovala som ho v eshope Natureal, kde stojí 29,90 eur. 


Skúšali ste niektorý očný krém od Benton? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe