Pleťové sérum kyselina azelaová od Kvitku

15:21

V poslednom čase považujem čas strávený na blogu za malý zázrak. V podstate som stále v práci, na ceste na nej alebo z nej a času je menej, ako by mi bolo milé. Vždy sa teším na víkend, že aspoň chvíľku budem písať :) Minulý rok som prvý raz zažila, aké nepríjemné môžu byť pigmentové škvrny. Nikdy predtým som ich nemala a bola som z nich veľmi nešťastná. Nakoniec som prišla na to, že za to mohla kombinácia liekov a slnka a tak som sa naučila dôkladne používať SPF krém každý deň, aj teraz v zime. Bola to hrozné, ale zamilovala som si retinol, vitamín C a rôzne pleťové séra, ktoré mi nikdy predtým veľa nehovorili. Jedným z mojich miláčikov je kyselina azelaová od Kvitku, ktorá pomáha na začervenanie, akné aj pigmentové škvrny. 


Kvitok Pleťové sérum Kyselina Azelaová zloženie

Kvitok Pleťové sérum Kyselina Azelaová

Kyselina Azelaová

Kvitok Pleťové sérum Kyselina Azelaová

Pleťové sérum je pre mňa must have a používam ho ráno aj večer. Ranné sú obyčajne hydratačné, zmatňujúce, večer siaham po retinole, vitamíne C a rôznych kyselinách. Naučila som sa, ktoré aktívne látky sa nemôžu používať spolu, ktoré možno kombinovať, ktoré je lepšie používať v iné dni a aj vďaka tomu je moja pleť v omnoho lepšom stave. Minulý rok som mala veľmi náročný, psychika dostala zabrať a dosť ma trápilo akné, ale vďaka kozmetike už musím len nechať zahojiť pár fliačikov a bude dobre. K výraznému zlepšeniu mi pomohlo Kvitok Pleťové sérum Kyselina Azelaová, ktoré si kúpim zasa. 

Kvitok ponúka zaujímavé pleťové séra, niektoré sú vo veľkosti 10 ml, niektoré 30 ml. Sú skvelé v tom, že majú jednoduchšie zloženie (nájdete v nich jednu kľúčovú aktívnu látku) a ľahšie sa dajú zaradiť  rutiny a je možné kombinovať ich podľa potrieb pleti. Pleťové sérum Kyselina Azelaová som mala vo veľkosti 10 ml (väčšie v ponuke nie je) a našla som ho v beauty boxe. Je v peknom sklenom obale s kvapkadlom na aplikáciu a vďaka nemu ľahko dostanete von dve kvapky, ktoré postačia na celú pleť.

Sérum je takmer bez vône a jeho konzistencia je super, nie je úplne vodová, skôr taká gélová a ľahučko ho rozotriete do navlhčenej pleti. Rýchlo sa vsiakne a za chvíľu ani neviete, že ste ho použili. Pleť nezaťažuje, neštípe ani nedráždi. Zaradila som ho do večernej rutiny úplne ľahko (ráno bola kyselina hyalurónová) a na výsledky som nemusela čakať dlho. A veľmi milo ma prekvapili, 

V prvom rade som si všimla, ako pekne zjednocuje tón pleti a zmierňuje pigmentové škvrny. Už som sa ich takmer zbavila, takže tento rok ma už slniečko neprekvapí a budem sa vedieť o pleť dobre postarať. Zmierňuje začervenie a vynikajúco pôsobí na akné. Zmierňuje sa zápal, existujúce vyrážky sa rýchlejšie hoja, nové sa takmer netvoria a nebojím sa, že budem musieť bojovať s jazvičkami. Je matná, rozjasnená a celkovo krajšia. Ešte nie je taká krásna, ako bola, ale je na najlepšej ceste za zahojením. Kvitok Pleťové sérum Kyselina Azelaová odporúčam všetkými desiatimi, ak vás trápia vyrážky, pigmentové škvrny alebo začervenanie. 

Plusy:
  • šikovné balenie
  • pekne vyzerá
  • dobrý aplikátor
  • bez výraznejšej vône
  • gélová konzistencia
  • dobre sa vsiakne bez mastného alebo lepkavého filmu
  • pomáha zmierňovať prejavy akné, zmierňuje začervenanie, bojuje s pigmentovými škvrnami a zjednocuje tón pleti, je matná, žiarivá a krajšia
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Kvitok alebo v partnerských predajniach, jeho cena je 11,90 eur. 



Ako bojujete s pigmentovými škvrnami? :)


 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe