Kokosová Balea pre krásne vlasy

18:22

Balea v DM-ke patrí medzi obľúbené značky. Neprekvapuje ma, pretože ja sama som jej veľký fanúšik. Takmer vždy platí, že za málo peňazí dostanem veľa muziky. Vlasovej kozmetike som sa vždy nejako vyhýbala a doteraz ani neviem prečo. Vlastne viem,vždy som zakotvila v pleťovej kozmetike a ďalej som sa nedostala :) Pred pár mesiacmi som vyhrala v jednej súťaži kokosový balíček, ktorý obsahoval aj šampón, balzam na vlasy, masku a mlieko. Veľmi ma to potešilo a okamžite som sa  vrhla na skúšanie.

Balea


Tajomstvo krásy šampón na suché vlasy Balea

Balea Tajomstvo krásy šampón na suché vlasy zloženie

šampón Balea


Tajomstvo krásy šampón na suché vlasy

Šampóny si kvôli atopickému ekzému vyberám veľmi starostlivo. Pri prvom náznaku nepohodlia alebo horšieho svrbenia ho okamžite posúvam mamine alebo skončí namiesto tekutého mydla na ruky. Tu sa nič také nestalo a minula som ho celý sama. Nepodelila som sa :)

Ak máte radi vôňu kokosu, pravdepodobne sa vám zapáči hneď. Vonia jemne, príjemne a nieumelo. V priesvitnej modrej tube sa nachádza 250 ml a celkový dojem z neho bol skvelý. Veľmi mi pripomína dovolenku a akýsi zvláštny pokoj. Naozaj vydarený kúsok a aj vďaka nemu som zistila, že by som pokojne skúsila aj nejaký iný. Dobre pení, pekne vonia, začalo to celkom fajn.

Šampón na suché vlasy ma celkom milo prekvapil. Môj ekzém s ním nemal takmer žiadny problém a pokožka hlavy nesvrbela viac ako inokedy. To bol pozitívny signál a viac menej rozhodol o tom, že sa k nemu ešte vrátim. Vlasy mám suchšie, ale šampón im pomohol, aby vyzerali jemne, pekne a nie ako slama. Nie je na ňom nič také wau, kvôli ktorému by som jasala, ale je veľmi fajn a to stačí. Navyše stojí len 1,39 eur, takže peňaženku mi nezruinuje :)

Balea balzam na vlasy

Tajomstvo krásy balzam na suché vlasy Balea

kokosový balzam na vlasy


Tajomstvo krásy balzam na suché vlasy

K šampónu jednoznačne patrí aj kondicionér alebo balzam, ktoré zabezpečia jednoduchšie rozčesávanie. Tento balzam na suché vlasy je balený veľmi podobne ako šampón, ale obal nie je priesvitný a otvor je na opačnej strane. Objem 200 ml je celkom šikovný a minula som ich naraz. Kým pri šampóne som väčšie námietky nemala, tu by sa jedna našla.

Kokosový šampón voňal pekne. Uveriteľne. Balzam na vlasy sa mi zdal pomerne umelý a nedá sa povedať, že by som bola z vône nadšená. Používala som ho pravidelne a  vôňa by bola asi jediná výčitka. Konzistencia je krémová, dobre sa nanášal na vlasy a ľahko sa z nich umýval. 

Odporučiť ho môžem z viacerých dôvodov. Vlasy sa po ňom vynikajúco rozčesávajú. Žiadna námaha, trhanie vlasov, chuchvalce ani nič podobné. Odkedy ich mám dlhšie, bojujem s podobnými problémami, ak si zabudnem dať masku alebo kondicionér. Okrem toho sa vlasy pekne lesknú, dobre sa upravujú, nie sú suché ani polámané. Tiež stojí 1,39 eur, rovnako ako aj šampón.

Balea Tajomstvo krásy hydratačné mlieko na vlasy,

Tajomstvo krásy hydratačné mlieko na vlasy zloženie

Tajomstvo krásy hydratačné mlieko na vlasy ingredients

Baela  hydratačné mlieko na vlasy


Tajomstvo krásy hydratačné mlieko na vlasy

Suché vlasy ma trápia kvôli ekzému. Nie je to nič príjemné, lebo ak sa o ne dôkladne nestarám,  vyzerajú ako slama. Sú drsné, nepríjemné na dotyk a občas mám pocit, akoby som česala metlu. Preto si hydratačné produkty na vlasy kupujem pravidelne. Toto kokosové ma zaujalo a cena je tiež veľmi prijateľná.

Mlieko na  vlasy je balené v plastovom obale, ktorá mi pripomína fľaštičku. Na dávkovanie slúži šikovný aplikátor, vďaka ktorému je to ľahšie a rýchlejšie. Nie je priesvitný, ale pekný modrý. Všetky tri kúsky som mala na vani vedľa seba a vyzerajú krásne. Nedajú sa pomýliť a v troch krokoch sa o vlasy ozaj dobre postará. Mlieko je redšie, ale voňavé a používa sa ľahko. Vtrie sa do vlasov a neoplachuje sa. Aplikujem ho asi do polovice vlasov, vyhýbam sa len vlasovej pokožke.

Rozdiel som videla už po prvom použití. Vlasy boli úplne hodvábne jemné a naozaj neskutočne príjemné na dotyk.hydratované, lesklé a objemnejšie. Neštiepia sa mi končeky, nelámu sa mi vlasy a sú o niečo pružnejšie. Mlieku nemám čo vytknúť, je to jeden z tých fajn produktov a keď ho porovnám s obľúbeným Kallosom, je lepšie. Stojí 2,69 eur.

Balea Maska na vlasy s kokosovou vodou

Maska na vlasy s kokosovou vodou ingredients

Maska na vlasy s kokosovou vodou zloženie

Maska na vlasy s kokosovou vodou

Maska na vlasy s kokosovou vodou

Toto je z dnešnej recenzie jednoznačne tej najlepší produkt! Prečo?
  • asi najkrajšie vonia
  • modrú farbu a veľmi mi pripomína šmolkov
  • je dokonalá na dovolenky, lebo je určená na jedno použitie a nemusím tak nosiť celé tuby
  • vlasy sú po použití úplne jemné, pevné, pružné, vynikajúco sa češú a upravujú, majú objem a keď uschnú, sú nádherné
  • nič iné ako dokonalosť k nej napísať nemôžem
Stojí 1,19 eur a už ich mám doma niekoľko :) Dala som ich do pekného prúteného košíka a len si pomaly vyberám.

Máte radi kokos v kozmetike? Skúsili ste vlasovú kozmetiku od Baley? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe