Elegantná čistiaca bahenná maska

12:41

Keď ma ešte na vysokej trápilo akné, niekedy som neverila, že to bude lepšie. Kým dievčatá okolo mňa mali porcelánovú pleť bez chybičky, ja som sa cítila ako stratený puberťák. Potom som ale zmenila životný štýl, začala sa viac zaujímať o to, čo zjem a čo na pleť nanesiem. A zrazu to prišlo. Pomaly, nenápadne. Pleť bola krajšia a krajšia. Mohla som odložiť krycie make upy a korektory. Nebála som sa vyjsť medzi ľudí bez nánosu líčidiel. Na dovolenku som dokonca išla iba s leskom na pery. Bol to dlhý boj a stále viem, že nemám úplne vyhrané. Ak pár dní neriešim dôkladné čistenie, odrazí sa to na stave pleti. Preto mi doma nesmie chýbať kvalitná čistiaca maska. 

Jericho Premium čistiaca bahenná maska pre všetky typy pleti

Jericho Premium čistiaca bahenná maska pre všetky typy pleti zloženie

Jericho Premium čistiaca bahenná maska

 čistiaca bahenná maska

pleťová maska

Jericho Premium čistiaca bahenná maska pre všetky typy pleti ma vlastne zaujala obalom. Najskôr som si všimla veľmi peknú fialovú krabičku, ktorá žiarila. Hneď som si pomyslela, že by to bol krásny darček pre moju sestru, ktorá má rovnaký typ pleti ako ja. Objednala som ju a nevedela som sa jej dočkať. Keď som doma netrpezlivo otvorila krabicu a zbadala som ju, vedela som, že pre sestru budem potrebovať nový darček.

Pleťová maska je balená luxusne. Páči sa mi aj výrazná fialová farba, ktorá patrí k mojim obľúbeným. Bojovala som so sebou len chvíľku. Sestra dostala kabelku od Baťu a ja túto krásku :) Na krabičke nájdete zloženie i popis, ako ju používať. Tuba s objemom 100 ml vyzerá dosť veľká, ale nie je ťažká. Celkový dojem z nej bol vynikajúci a stala sa malou ozdobou poličky. 

Obsahuje bahno z Mŕtveho mora a je to cítiť. Neberte to ako negatívum, ale toto bahno má svoju špecifickú vôňu a len zriedka si ju pomýlim :) Mne sa páči, ale kamarátka nad ňou ohrnula nosom. Inak v nej necítim nič iné, takže sa hodí aj pre pánov. Nemusia sa báť, že by voňali sladko. Konzistencia je trochu hustejšia a hutnejšia, ale výborne sa nanáša prstami aj štetcom. Je to otázka minúty a dá sa rozotrieť aj v celkom tenkej vrstve. Vďaka tomu sa bude míňať pomalšie aj vtedy, ak ju budete používať dva razy týždenne.

Pôsobiť by mala okolo 10 - 15 minút. Zmyť ide celkom ľahko aj bez hubky. Napriek tomu ju ale vždy umývam mušelínovým obrúskom, pretože je to skvelá masáž pleti. Keďže je čistiaca, človek očakáva čistejšiu pleť. To sa aj stalo a nádherne žiarila. S čiernymi bodkami si síce celkom neporadila a na nose sa nijak nezmenili, ale inak jej nemám čo vytknúť. Pleť bola okamžite čistá, matná a žiarivá. Pôsobí aj veľmi jemný peeling, ktorý odstraňuje odumreté kožné bunky. Celkovo badať zlepšenie, upokojuje aj zapálené miesta. Ešte že som si ju nechala :)

Plusy:

  • krásne balenie
  • šikovná tuba
  • má vôňu ako bahno, ale mne neprekáža
  • hustejšia, dobre sa nanáša
  • pleť upokojuje, čistí, zmatňuje, zanecháva žiarivú a krajšiu
Mínusy:
  • s čiernymi bodkami na nose si veľmi neporadila 
Krásnu masku od Jericho nájdete v eshope Notino.


Používate kozmetiku s bahnom z Mŕtveho mora?


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe