Ako som prvý raz skúsila peeling na pokožku hlavy

16:34


Posledné týždne sú v mojom živote veľmi turbulentné a ťažké. Stalo sa toho veľa, nebolo to veľmi dobré a ľahké a tak som na chvíľu odsunula blog na vedľajšiu koľaj. Stále hovorím, že písanie má prinášať radosť a pokiaľ to tak nie je, na článkoch je to hneď vidieť. Dnes sa síce necítim lepšie ako po minulé dni, ale písanie mi chýbalo, tak som si povedala, že vám prinesiem recenziu na zaujímavý produkt, ktorý mal u mňa premiéru :) Dnes bude reč o peelingu na pokožku hlavy, ktorý som objavila len nedávno. Keďže ma pravidelne trápi vypadávanie vlasov, googlila som, čo by mi mohlo pomôcť (a ešte som to neskúšala, lebo už mám vyskúšaných naozaj veľa produktov). Keď som si prečítala dostatok informácií o vlasovom peelingu, bol čas skúsiť ho. Voľba padla na Radical Hair Loss vlasový peeling proti padaniu vlasov.


Farmona Radical Hair Loss vlasový peeling proti padaniu vlasov zloženie

Farmona Radical Hair Loss vlasový peeling proti padaniu vlasov

vlasový peeling proti padaniu vlasov

Farmona Radical Hair Loss vlasový peeling proti padaniu vlasov

Ako o mne mnohé viete, som úplný nadšenec akýchkoľvek peelingov (aj dnes mi prišla jedna objednávka, kde som mala hneď štyri). Milujem najmä tie pleťové a telové, s pokožkou dokážu divy a obyčajne aj pekne voňajú, takže používanie je veľmi príjemné. Napriek tomu, ako často ich používam, celkom ma prekvapilo, že som ešte nikdy nemala ten na vlasovú pokožku. Vedela som, že niečo také sa predáva, videla som ich na iných blogoch, ale nikdy mi nenapadlo skúsiť to. Až tento rok. Farmona Radical Hair Loss vlasový peeling proti padaniu vlasov mi padol do oka hneď, aj cena bola fajn, tak som s nákupom neváhala. 

Balený je v krabičke, ktorá vyzerá pekne a nezaostáva za ňou ani plastová tuba. Objem 75 ml sa mi zdal akurát. Keďže som ani len netušila, do čoho idem, nechcela som veľmi veľké balenie. Bála som sa, čo na to povie môj ekzém (dlho som ho mala pod kontrolou, ale teraz sa v strese zasa trochu ozýva), či to bude účinkovať a či ma to bude baviť používať. Povedala som si, že ak sa mi bude páčiť, kúpim si ho zasa alebo sa pozriem po niečom väčšom. No, dnes mám už štvrté balenie (skúšam rôzne značky) a mrzí ma len to, že mi trvalo tak dlho, kým som sa vlasový peeling odhodlala vyskúšať. 

Vlasový peeling od Farmona sa vyznačuje príjemnou, celkom sladkou vôňou a gélovou konzistenciou. Neobsahuje klasické peelingové čiastočky, ale  AHA kyseliny a papaín, ktoré účinne očisťujú pokožku na hlave, odstraňujú mŕtve kožné bunky, nečistoty a zvyšky kozmetických prípravkov. Použitie je jednoduché. Na suchú pokožku hlavy rovnomerne naneste peeling, pomasírujte a nechajte pôsobiť tak  do 10 minút. Potom ho opláchnite a vlásky umyte ako vždy. Je to jednoduché, relatívne rýchle a nečakala som, ako to môže byť aj účinné. 

V prvom rade nedokážem posúdiť, aký veľký je jeho vplyv v boji s vypadávaním vlasov, lebo používam aj šampón, balzam a sérum, ktoré majú s týmto javom bojovať. Určite však prispieva k zlepšeniu. Všimla som si, že pri pravidelnej aplikácii pokožka omnoho menej svrbí, je taká sviežejšia a mám pocit čistoty. Vlasy sú hydratované, lesklejšie. Stačí ho používať raz týždenne a rozdiel som pocítila veľmi skoro. Či už sa rozhodnete skúsiť mechanický (s exfoliačnými čiastočkami, napríklad jemné zrnká, morská soľ) alebo chemický, myslím si, že to neoľutujete. Vlasy sú objemné, ľahké a pokožka ako vymenená. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • menšie balenie je ideálne na vyskúšanie
  • pekne vonia
  • gélová konzistencia
  • bez exfoliačných čiastočiek
  • stačí ho používať raz týždenne
  • pokožka ostáva svieža, menej svrbí, peeling prináša pocit čistoty, vlasy sú lesklé, ľahké a objemné zároveň
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling na vlasovú pokožku nájdete v eshope Notino.
 


Aké sú vaše skúsenosti s peelingom na vlasovú pokožku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe