Krásna linka jedným ťahom

17:11

Očné linky sú super vec. Ak s nimi viete pracovať. Ja som roky rokúce používala len ceruzku na oči, s ktorou som si maľovala dolnú linku. Asi pre chýbajúci cvik som si odmietala kupovať tekuté linky či linky v pere. Šťastná náhoda mi jednu linku prihrala a odvtedy som ich veľká fanúšička a doma mám asi 10 rôznych liniek (farba, skupenstvo, balenie). Najviac som si obľúbila práve linky v pere, lebo sa mi s nimi najľahšie pracuje. Už dávnejšie (možno aj pol roka to už bude) som si kúpila fixku na oči Black Sensation od Dermacolu. Veľmi som ju chcela skúsiť, pretože celá kolekcia Black Sensation mi príde úplne úžasná! Mám z nej doma dva kúsky a ešte by som chcela skúsiť aj ďalšie. Ale pochybujem, že budú lepšie ako fixka na oči :)

Fixka na oči




Vynikajúci aplikátor


O výrobku si môžete prečítať:

     "Vodeodolná, nerozmazáva sa - dlhotrvajúca, nestráca intenzitu po viac ako 14 hodinách - oftalmologicky testovaná, vhodná pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek

Presne a ľahko vykreslí línie mihalníc, aj pre začiatočníkov. Mihalnice vyzerajú plnšie vďaka aplikácii medzi mihalnicami. Rychloschnúca textúra, ktorá vytvorí hodvábny povrch. V sýto čiernej farbe."

Už obal sa mi veľmi páčil, jednoduchá čierno biela kombinácia nič nepokazila, naopak, v kúpeľni si ju nepomýlim s podobným výrobkom inej značky :) Vrchnáčik veľmi dobre drží, čoho dôkazom je, že ju mám otvorenú cca pol roka a nie je suchá. Používam ju pomerne často, preto som milo prekvapená tým, že neschne. Keby ju používam denne, asi je to menej, no som veľmi spokojná, lebo denne používam rovnakú len riasenku. Farba je dokonalá! Čierno čierna, pri svetlých tieňoch je vynikajúca, ale pekne je ju vidno aj pri tých tmavších. Pre mňa je sýtosť farby dôležitá, lebo nemám rada, keď čierna nevyzerá ako čierna :) Keď ju nanesiem na viečko, takmer okamžite je suchá a neotláča sa na horné viečko, takže sa nemusím báť, že sa rozmaže spolu s očným tieňom. Výdrž je vskutku výborná, na očiach vydrží celý deň bez toho, aby sa rozmazávala alebo aby farba strácala na intenzite. Ak mal môj školský deň 16 hodín, oči vydržali pekne nalíčené celý deň. Keď som ju objednávala, ani som si nevšimla, že v popise je uvedené, že je vodeodolná. Nuž, pravdou je, že pár kvapiek dažďa vydrží ( v Nitre sa tomu vyhnúť nedá, tam fúka stále a je to jediné mesto, kde mi zlikvidoval vietor 3 dáždniky, z toho jeden úplne nový, prvý aj posledný dážď absolvoval práve v tomto meste), ale to je tak všetko. Pravdou je, že voda ju rozmazáva. Najviac na nej zbožňujem jednoduchú aplikáciu. Jedným ťahom vykúzlim krásnu, jemnú linku, keď sa s ňou pohrám, môže byť aj výraznejšia.  Naozaj je vhodná aj pre začiatočníčky.

Plusy:
  • pekný obal
  • vynikajúci hrot, s ktorým sa vykúzli jedným ťahom krásna linka
  • sýta, čierno čierna farba
  • výdrž ( mám ju otvorenú pol roka a stále nie je suchá)
  • neotláča sa, nerozmazáva sa,  v nezmenenom stave vydrží na očiach celý deň 
Mínusy:
  • mala by byť vodeodolná, ale pri silnejšom daždi sa mi rozmazala. Pár kvapiek znesie
Linku kúpite v drogérii alebo na internete, na stránke Dermacolu  http://www.dermacol.sk/ stojí 3,79.

Aké očné linky preferujete?

You Might Also Like

11 Vaše komentáre

  1. Tohle je jediná linka v peru, která mě opravdu láká. Jinak jsem spíš pro tekuté linky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju mám veľmi rada, lebo pri tekutých sa mi viac trasú ruky, akoby som sa bála, že to pokazím :)

      Odstrániť
  2. Už jsem se párkrát na ní dívala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda, že tu v Nemecku sa Dermacol nedá tak ľahko zohnať, je pár eshopov, ale výrobky sú v nich oveľa drahšie ako na Slovensku. Inak by som si túto linku určite kúpila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ozaj? Ja som si myslela, že v nemeckých drogériách je oveľa lepší výber ako u nás. Ja som si ju veľmi obľúbila, lebo aj keď sa mi občas trasú ruky, pekne sa s ňou nalíčim :)

      Odstrániť
    2. Nemecké drogérie trochu aj mňa sklamali - keď sa mala dostaviť na návštevu kamoška, ktorá žije v Mníchove, zavzdušnila som ju s nejakými - ako inak ;) - balzamami na pery a z môjho zoznamu nezohnala prakticky nič, masielko na pery od Nivey musela objednávať cez nemecký nive a-shop... Ale tak je možné, že nemá také vycibrené kozmetické ako ja ;D, takže neostáva mi iné, len na jar to tam prešacovať osobne :)...

      Odstrániť
    3. bože, píšem jak tatar :D nivea e-shop a kozmetické oko som chcela napísať :)))

      Odstrániť
    4. Asi je najlepšie sa tam pomotať sama, ani nevieš, čo ti môže cvrnknúť do nosa :)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. On je ozaj super, lebo s ním namaľujem úplne tenučkú linky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe