Srdiečkový balzam

13:53

Vždy, keď sa u niektorej mojej obľúbenej značky objaví nejaká novinka, dôkladne si poprezerám, prečítam si o nej, čo sa kde šepne a potom sa rozhodnem, či si ku kúpim alebo nie. O tom, samozrejme, rozhoduje aj stav mojej peňaženky  a ďalšie podobné okolnosti :) Keď vyšiel Love lips balm od Dermacolu, vedela som, že ho chcem. Aspoň jeden. Najskôr ma oslovil krásnym tvarom, takým srdiečkový, roztomilý :) Dal sa zohnať vo viacerých odtieňoch a chvíľu som mala dilemu, ktorý si vybrať, všetky vyzerali krásne. Ak by som si aj vybrala zlú farbu, nevadí, veď doma by to problém nebol. Našťastie, vybrala som si taký odtieň, ktorý bez problémov nosím von miesto rúžu. 

Odtieň č.1 hrozno



Perám dodá krásny, ružový nádych

O balzame si môžete prečítať:

     "S vitamínom E, SPF 15, bez parabénov. Zvláčňujúce balzamy na pery s neodolateľnými vôňami, dokonale pery ošetrujú, dodávajú im sviežosť a hodvábnu jemnosť. Farebne pery tónujú a zanechávajú ich lesklé, vyhladené a vláčne. Vyživujúca textúra s prírodnými olejmi, včelím voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysúšaniu. SPF 15 chráni pery pred slnečným žiarením. Srdiečkový tvar zaistí jednoduché vykreslenie pier."

Balzam som si kúpila hneď, ako sa objavil v obchode. Pri posteli mám dve krabičky, do jednej si  ukladám balzamy v tégliku, do druhej vysúvateľné balzamy. Nejakým nedopatrením som tento zahádzala a veľkými balzamami a objavila som ho až koncom roka pri upratovaní. Nevadí. Okamžite sa stal miláčikom v mojej kabelke a chodí so mnou všade. Dizajn je jednoduchý a pritom krásny. Ružový obal a priesvitný vrchnáčik s nápisom L♥ove je ako stvorený pre romantické duše :) Vysúva sa dobre, nezadrháva sa ani potom, čo mi ho mačka zhodila zo stola a naháňala po obývačke miesto loptičky, ktorú medzitým zlikvidovala :) Balzam má tvar srdiečka a za predpokladu, že vám v horúcom počasí nezmení skupenstvo, bude vyzerať stále srdiečkovo :) Ešte som podobne tvarovaný balzam nemala, vždy sú to jednoduché valčeky, ktoré s mojím šťastím dolámem. Preto je tento taký milý :) Môj balzam by mal byť hroznový. Pravda, po niečom takom vonia, ale keby si to neprečítam, asi poviem len toľko, že má príjemnú vôňu, takú sladkú. Rovnako aj chutí, je taký lahodný :) Má krémovú konzistenciu, ľahko a kĺže po perách. Vyhladzuje ich a zvláčňuje. Hydratuje, ale nie tak, ako by som si predstavovala. Preto si ho nanášam častejšie.Pery sú po jeho nanesení ružové, ako po použití rúžu, na pohári zanecháva jemný otlačok, na perách drží dobre. Vďaka SPF 15 sú pery chránené pred slnkom, no rovnako balzam zabraňuje vysušeniu vo veternom a chladnom počasí. 

Plusy:
  • roztomilý obal
  • balzam v tvare srdiečka pekne vykreslí pery
  • má krémovú textúru
  • pekne vonia i chutí :)
  • perám dodá pekný, ružový nádych ( v ponuke 6 odtieňov)
  • pery vyhladí, zjemní, vyživuje, chráni pred slnečným žiarením a vysušovaním v chladnom a veternom počasí
Mínusy:
  • slabšie hydratuje, musím ho používať častejšie (nevadí, je chutný :))
Balzam kúpite v 6 odtieňoch v drogérii alebo v eshope http://www.dermacol.sk/, kde stojí 2,99.

Máte niektorý odtieň? Ako ste s ním spokojné? :)

You Might Also Like

21 Vaše komentáre

  1. presne tento odtieň som si objednala cez dermacol aj ja ine sa mi zdali dosť tmavé namňa ale s tou jemnosťou je to pravda a vyborne zvláčni pery je fakt dobry:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa trošku bála toho, že niektoré odtiene by boli tmavšie, preto som siahla po jemnej ružovej :)

      Odstrániť
  2. Celkem tohle mě zrovna vůbec nezaujalo. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa to bola láska na prvý pohľad :) Aj s jeho vlastnosťami som veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  3. ja ich milujem ! mám melónový, hoci nevoní ak melón, ale ako nejaké cukríky tutti frutti ( či ako sa to píše :D ) , mi pery jemne zafarbí, hydratuje mne dlhšie, čiže až tak často si ho nemusím dávať na pery, no nedpatrením sa mi zlomil presne odtiaľ, zkade začína ( čiže celý ) a tak len opatrne nanášam aby som ho minula. Ale myslím si, že za tú cenu sa dá zohnať aj lepší balzám, napriek tomu čačanému ♥ tvaru :)

    http://mona-recenzie.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je krásny, pekne farbí, len mne slabo hydratuje. Ale inak mu nevyčítam nič. Keďže som tvor zvedavý, nabudúce skúsim zase nejaký nový balzam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já teda moc barevné balzámy nemusím, ale tady ten je jeden z mála, který bych chtěla vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich tiež nejako nemala rada, ale keď som si kúpila niekoľko rôznych, akosi som im prišla na chuť :)

      Odstrániť
  6. Tyto Love Lips balázmy mám moc ráda. Koupila jsem si celkem tři, melounový jsem už spotřebovala a teď používám broskvový. Mě teda hydratace přijde dostatečná, navíc na balzám jsou super pigmentované. Také sdílím tvé nadšení z těchto balzámů.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mávam strašne suché pery a ak sa nenakrémujem, tak aj okolie pier, preto musím hľadať niečo, čo hydratuje ozaj do hĺbky. Inak je super :)

      Odstrániť
  7. Raz by som ho chcela vyskúšať, ale zatiaľ som sa k nemu nedokopala :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si ním raz urob radosť :) Ja ho mám skoro minutý a premýšľam, že by som si ešte nejaký odtieň kúpila :)

      Odstrániť
  8. škoda že ho u nás v meste nikde nemajú. Jeden mám z parfums, je super, a určite by som si kúpila ešte viac, ale zato objednávku robiť nebudem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja kupujem vždy, len keď chcem viac produktov, aby sa mi to oplatilo aj kvôli poštovnému, alebo potom využijem akcie, ako bola napríklad tá na Valentína :)

      Odstrániť
    2. Fúúú, tak to chápem, človek ide na nákup, len ak má čas a možnosť dostať sa tam, kde obchod je.

      Odstrániť
  9. Ja používam tento hroznový, je vynikajúci :))

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe