Kabelky, kabelky, všade samé kabelky :)

12:42

Pred pár dňami som si pod článkom našla komentár, že by som vám mohla ukázať kabelky z Avonu. Už viackrát som spomínala, že ich tam nakupujem rada, spolu s bižutériou a parfémami. Tak som si ich rozložila a začala fotiť. Nie každá sa dala odfotiť dobre, lebo sú aj lesklé, aj divno tvarované. Tým sa riadim aj v katalógu, že fotka nemusí celkom zodpovedať skutočnosti. Nie každá farba sa dá správne odhadnúť, keď mi príde domov kabelka, občas je celkom inej farby ako v katalógu, ale vždy je veľmi pekná. Mám ich doma  niekoľko, sesternica má už 4, krstná i teta si vybrali pekné kúsky a nikdy sa mi nestalo, že by sa niekomu kabelka nepáčila a chcel by ju vrátiť. Vždy treba rátať s tým, že farba sa môže trošku líšiť. Kvalita je vcelku dobrá. Ešte nikdy som kabelku nereklamovala ani neposielala späť. Po určitej dobe sa stane, že sa vyšúcha na miestach, kde prichádza do kontaktu s oblečením, ale to je asi jediná chybička krásy, s ktorou som sa stretla. V každom katalógu nájdete stránku, dve venované taškám, peňaženkám, kabelkám, po čase sa staré vyradia z ponuky a prídu nové. Hýria všetkými farbami, letné sú živé, veselé a hravé, už som videla katalóg 7 a naozaj sa máme na čo tešiť :) Moja zbierka sa rozrastá, preferujem tmavé farby, najmä čiernu, lebo tá pasuje ku všetkému, ale čím som staršia, tým radšej siahnem po hnedých a pastelových tieňoch. Tu je malá ukážka kabeliek, z ktorých niektoré už v ponuke nie sú, niektoré ešte kúpite a tá posledná sa ešte len bude dať kúpiť v nasledujúcej kampani.



Moja najnovšia. V katalógu bola bordová, ale aj tak sa mi páči, je veľmi elegantná


Túto kabelku som dostala od Avonu za splnenie nejakých podmienok, je malá, ideálna do ruky


Táto kabelka má odnímateľné ramienko (povie sa tomu tak), takže sa dá nosiť v ruke i cez plece. Je menšia, tenká, super niekam na večer, keď mi stačí mobil, kľúče a peňaženka



Červenú by som si nekúpila, keby mi ju Avon neponúkol za asi 3 eurá. Mama povedala, že každá žena má mať aspoň jednu červenú kabelku, tak ju mám teda aj ja :)


Hnedá kabelka narobila Avonkám riadne vrásky, lebo dlho nebola na sklade a čakali sme na ňu mesiace. Oplatilo sa, je pekná, praktická a ľahká


Táto taška sa nedá dať cez plece, ale je ľahučká, pekne vyzerá a vmestí sa do nej veľa vecí


Jeden z mojich posledných úlovkov. Malá spoločenská kabelka je ťažká, ale krásna, posiata flitrami. Ramienko sa dá dať preč a v ruke s ňou budete vyzerať ako hviezda :)



Aktuálne nosím túto, preto je taká zdeformovaná :) Je plná mojich vecí, bez ktorých by som neprežila. Je veľka, môže sa nosiť aj na pleci, aj v ruke.


Táto kabelka sa bude dať kúpiť v nasledujúcej kampani, je menšia, ľahká, uzatvára sa na zips, ramienko sa dá výraznejše predĺžiť.

V Avone nájdete kabelky rôznych veľkostí, farieb a tvarov. Ceny sú rôzne, niekedy vychytáte super akciu, kde stoja okolo 15 eur, niekedy sú za plnú cenu, ktorá sa pohybuje rôzne, okolo 26 - 30 eur. 

Tiež máte pocit, že kabeliek nikdy nie je dosť? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Nie je za čo ;) ak mi nejaké pribudnú, pridám fotky :)

      Odstrániť
  2. Krásne kabelky :) ja vždy pre svoju ženu kupujem kabelky tu : https://www.damskakabelka.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dnes je už strašne veľa internetových obchodíkov :) A keď sú výpredaje, dá sa super nakúpiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe