Top 7 úplných zbytočností alebo prepadákov

17:27

Občas sa stane, že si človek niečo s dobrou vôľou kúpi a potom je z toho tragédia. Chvíľu to stojí v kúpeľni na poličke, obchádzam to, premýšľam, čo s tým a dúfam, že ak sa zbavím obsahu, aspoň obal bude na niečo dobrý. V tomto príspevku vám ukážem 7 mojich výrobkov, ktoré mne nič nedali, akurát tak skúsili, aké mám pevné nervy. Prípadne som celé dni čakala, kedy sa dostaví nejaký výsledok. Nedostavil sa. A s ním ani ten sladký pocit, že som dopriala vlasom či telu extra starostlivosť. Občas sa aj zasmejem. Že som si zasa kúpila úplnú zbytočnosť :)





Zbytočnosť č.1
Pred Vianocami som mamine kúpila balíček šampónu, kondicionéru a spreju na mastné vlasy s malinou a ibištekom. Jej sa dosť mastia vlasy, preto som chcela niečo, čo by jej na tento problém sadlo. No... po použití šampónu mala vlasy za pár hodín po umytí mastné a svrbela ju pokožka hlavy. Kondicionér použila raz. Doteraz som nepochopila, akú úlohu zohrával tento sprej. Osviežovať vlasy počas celého dňa?! Raz som to skúsila, padol mi objem a vlasy vyzerali zmoknuto. Prekrásne voňal a prevoňal aj vlasy, ale to bolo tak všetko. Akurát obal je fajn, dávam si doň vodu a nechávam ju v chladničke, keď chcem osviežiť.



Zbytočnosť č.2
Bezoplachová kúra na vlasy s arginínom znela super. Mám doma šampón aj kondicionér a sú veľmi dobré. Svedčí o tom aj fakt, že moje zákazníčky si ho kupujú takmer v každej kampani. Preto som sa rozhodla skúsiť aj túto kúru. Po umytí sa vtrie so ešte vlhkých vlasov a ... žiadna zmena sa nekoná. Či som ju použila alebo nie, vlasy vyzerali rovnako, vypadávali rovnako, lámali sa rovnako. Vlasy mi pravidelne vypadávajú na jar a na jeseň, vtedy mi na to nepomáha nič. A táto kúra nepomáha vôbec. Výsledok: šampón a kondicionér áno, kúra nie. Ale pekne prevonia vlasy.



Zbytočnosť č. 3

Už nie raz som spomínala, že nevydržím po nalakovaní nechtov dlho nič nerobiť a dúfam, že rýchlo uschnú. Preto som sa nechala nahovoriť, aby som si kúpila sprej na urýchlenie schnutia laku. Ou boy, škoda peňazí. Raz som si ho nastriekala na skoro suché nechty a oni potom schli akoby odznovu. Nesmie sa striekať zblízka, lebo potom robí fľaky. Sestra ma presviedča, že pomáha, ale ja som si doteraz nič nevšimla, naopak, skôr mi nechty pokazil.




Prepadák č.1
Na tento lak som sa nesmierne tešila. Je to prekrásna, sýtočervená farba. Potrebujem dve vrstvy na dobré prekrytie, ale krásne to potom vyzerá. Má výborný štetec, s ktorým sa dobre pracuje a rýchlo schne. ALE! Poobede som si nalakovala nechty a večer som už mala obité kraje, pritom som dokopy nič nerobila. Najväčšia tragédia ale nastala pri odlakovaní. Lak išiel dobre dolu, ale neskutočne farbil, zafarbil vatový tampón, ktorý následne zafarbil celé prsty a keď sa mi na miliónty pokus podarilo odlakovať všetok lak z prstov, zistila som, že podkladový lak nechty neochránil a majú ružový nádych. No otras!




Prepadák č.2
Kajalová ceruzka od ELF podľa popisu spĺňala všetko, čo od nej čakám - má strúhadlo, mäkký hrot a špongiový aplikátor. Je vhodná ako linka, tieň a má sa s ňou vytvárať krásne dymové líčenie. Ja neviem, či som naozaj taká ľavá, ale mne sa tá ceruzka stále otláčala. Ako linka úplne, ako tieň hrôza, ak som ju rozotrela, tiež sa počas dňa otlačila. Škoda...

 Prepadák č.3
Keď sa objavil krém proti zarastaniu chĺpkov v drogérii, šla som ho kúpiť. Je to nepríjemný problém, ktorý nie je pekný a občas aj bolí, keď sa pokožka zapáli. Nuž, kúpila som ho, použila som ho, oľutovala som to. Smrdí ako trvalá, štípe ma na pokožke a chĺpky si veselo zarastajú ďalej.




Prepadák č.4
Púder na objem vlasov znel výborne. V malom obale je biely prášok, ktorý by mal vlasom dodať objem. Haha. Vlasy ostanú polepené, vytvorí sa mi na nich akýsi biely povlak, ktorý sa z nich nedá vyčesať a môžem sa akurát tak zmyť. Neverím reklame.

Mali ste v poslednej dobe výrobok, ktorý vás sklamal?


You Might Also Like

22 Vaše komentáre

  1. Tiež som si chcela kúpiť lak od Astoru, tak si ho radšej nekúpim a ja si myslím, že ten urýchlovač na schnutie laku je úplna zbytočnosť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Astor má aj vynikajúce laky :) Mám ich niekoľko a som s nimi spokojná, ale tento je ich presný opak. To odlakovanie je príšerné, neviem, kedy sa zasa odhodlám ho použiť :D A súhlasím, ja tým urýchľovačom neverím

      Odstrániť
  2. Môj najväčší prepadák za posledné obdobie je Loréal jemný odličovač očí a pier. Čakala som od neho veľa, ale aj Balea je lepšia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy je to ozaj sranda, keď je to lacnejšie účinnejšie.

      Odstrániť
  3. Na ten urýchľovač schnutia laku na nechty som sa chystala. No ako tak vidím radšej nie. A nevieš náhodou v drogerke, napr. DM nie je taký, čo aj funguje? Ževraj sú nejaké kvapky či čo, len či naozaj urýchlia schnutie....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, že Essence niečo také mala, ale neviem, či to naozaj funguje. Ja tomu veľmi neverím, aj o tomto mi hovorili, že funguje, ale ja som si žiadne zmeny nevšimla.

      Odstrániť
    2. aj dermacol má kvapky na urychlenie schnutia laku ale neskušala som ich :-)

      Odstrániť
    3. Mne najlepšie zaberá Insta-Dri od Sally Hansen. Lak s ním uschne do dvoch minút úplne. Pre mňa je to najlepší zázrak a pomocník pri manikúre a už ho nedám z ruky.

      Odstrániť
    4. Ja mám so Sally Hansen také zmiešané skúsenosti, aj dobré, aj zlé, možno sa na to pozriem bližšie.

      Odstrániť
    5. Veď toto, že reklama tvrdí jedno a realita je úplne inde. Asi teda radej zostanem pri klasickom postupe - čakanie :) ale ďakujem za info. Skúsim sa popozerať po tom Sally Hansen, aj keď neviem. O tom od Dermacolu som počula, ale ževraj to tiež nie je žiadna sláva.

      Odstrániť
  4. Ten púder na objem vlasov bol aj pre mňa zo začiatku nepochopitený, ale treba prísť na systém a potom vlasy nebudú zlepené a budú mať objem. Ja si ho nanášam vždy do ruky a následne votriem do vlasov, nikdy si ho však nedávam priamo na cestičku, lebo potom je ten efekt naozaj taký, že vlasy sú desne zlepené. Najlepšie na tom je, že púder sa z vlasom nestratí až do umytia, teda kedykoľvek si trochu pošúcham vlasy v mieste, kam som ho aplikovala vlasy sa zdvihnú a naberú objem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak som to robila, najskôr do rúk a potom na vlasy a skoro vždy to bolo hrozné a svrbela ma hlava. Nesadol mi :)

      Odstrániť
  5. u mňa ten urýchľovač schnutia laku funguje..:) s ostatnými nemám skúsenosť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj moja sestra hovorí, že jej funguje :) Ale mne urobil fľaky a raz aj úplne pokazil nechty, takže pre mňa je to zbytočnosť :)

      Odstrániť
  6. take ako všeliake vonave spreje od avonu a ten sprej na schnutie nechtov hned pokladam za uplne zbytočnosti a nikdy si to nekupujem,, pekny članok,,

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja sestra ho veľmi chcela :) Tak som ho kúpila, podľa mňa je zbytočný, ona hovorí, že jej pomáha. Ale mne zničil čerstvo nalakované nechty, tak už ho nechcem ani vidieť.

      Odstrániť
  7. Fuhaa tak ja používam púdre na vlasy už od nepamäti a mám objem ako kráľovná :) A vystriedala som už všetky značky v drogérii :) všetky mi vyhovovali :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No ten sprej na mastné vlasy je naozaj pohroma. Ako si napísala, jedna z najväčších zbytočností, ktoré vlastním... Rovnako ako všetky vlasové výrobky z línie Naturals, niekomu vraj vyhovujú, aj by som ich ale rozhodne neodporúčala nikomu... Rovnako som neprišla na chuť ani urýchľovaču schnutia laku na nechty v spreji.
    Inak s tou kúrou s arginínom a keratínom som spokojná, síce vlasy mi z nej padať neprestali, ale vlasy mi po nej voňajú mentolovo a sú jemnejšie. A púder na zväčšenie objemu vlasov u mňa funguje, mám jeden od Syoss a som spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z rady Naturals mám celkom rada niektoré šampóny. Mne nevadia, ale mamine sa po nich veľmi mastia vlasy. Inak ma neoslovilo nič, najradšej nakupujem Advance Techniques. Tá kúra niekoho oslovila, niekoho nie. Mamina kolegyňa ju kupuje pravidelne, mne stačila raz :) Proste som si nijaké zmeny nevšimla. A ten púder, no... Čítala som rôzne recenzie, od chvály po zatratenie. Mne asi vadí aj kvôli atopickému ekzému, možno Syoss je lepší. Mala som len tento jeden a ten je pre mňa pohroma.

      Odstrániť
  9. HmHm :) ja teda zbytočnosti nevlastním :D ( noo... :DD ehm ehm, možno by sa nejaké našli ) :DDDDD ale k veci..
    urýchlovač schnutia laku .... na tento som sa už dlho chystala, keď bude nejaká akcia vyskúšam :) sice sa neviem rozhodnúť či essence alebo avon... no časom uvidím..
    a ten lak od astoru neodzudzuj mne to robia červené laky často :DD nechápem .... sice moje nechty sa nikdy neofarbia :D proste oni nič z laku nenasávaju .. (dúfam, že chápeš) :DD. to ani nepoužívam podkladový lak ... :) predsa každý máme iné nechty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne to práve že iné laky nerobia. Orly dokonca farbí menej ako iné bledšie laky. A Mavala to tiež skoro nerobí. Preto ma tento tak nahneval a odvtedy som ho ani nepoužila.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe