Biokrásna vďaka Marilou Bio

13:22

Krásnu sobotu vám prajem :) Je pozoruhodné, ako ľahko sa môžu zmeniť plány. Teraz som sa mala prechádzať po hlohoveckom jarmoku, napchávať sa tureckým medom a aj napriek protestom cuckať ľadovú drť a hľadať, kde by som si kúpila krásny medovník bez nápisu Ľúbim ťa, aby nebolo trápne, že som ho kúpila sama sebe a ešte ho aj zjedla. Namiesto toho cuckám teplý čaj, napchávam sa vitamínmi a paralenom a dúfam, že do pondelka budem fit, lebo ma čaká kopec roboty, ktorá síce neutečie, ale ani sa sama neurobí. Aj preto, že sedím doma a snívam o tom, že by som bola radšej inde, mám kopec času. Rozhodla som sa dohnať resty, upratať si a ak sa podarí, napísať aj dva články, lebo moja krabica, kde si odkladám prázdne obaly od produktov, o ktorých som ešte nepísala, sa neskutočne rýchlo zasa naplnila. Keďže pleť si čistiacim gélom umývam dva razy denne, mám už takmer tri prázdne, nastal čas postupne o nich niečo pekné (väčšinou to bude pekné) napísať. Začnem mojím biokrásávcom :)






O produkte si môžete prečítať:

     "Čistiaci gél Marilou BIO v jednom kroku jemne čistí vrchnú vrstvu kože a zbavuje ju  nečistôt. Vhodný na použitie ráno aj večer pre všetky typy pleti. Aplikujte na navlhčenú pleť až krúživými pohybmi vytvoríte penu. Následne zmite čistou vodou a tvár osušte.
Účinné zložky:
  • Glycerín
  • Nevädzová kvetová voda
  • Vitamín E 
Zloženie: Aqua (Water), Centaurea Cyanus Flower Water*, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocoglucoside, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, D-limonene, Linalool. * zložky pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva"

Spomínam si na môj prvý nákup produktov Marilou Bio. Boli také krásne, že som si nevedela vybrať. Nielen z príchutí či vôní, ale aj z krásnych obalov. Biela tuba s ružovou ozdobou je taká milá a hravá (čo som už neraz napísala a ešte neraz napíšem), že ju vždy nechávam vpredu v poličke, aby som o ňu vždy zavadila pohľadom. Tuba sa šraubuje a má 75 ml, je teda menšia, štíhlejšia a ľahko uskladniteľná, vhodná aj na cestovanie. Väčšina výrobkov, ktoré som mala, voňali pekne, ale len veľmi jemne a nie výrazne. Až teraz, keď som mala telový peeling, ktorý voňal ako letná noc v ovocnej záhrade, som zistila, ako dokonalo môžu tie produkty voňať. Gél vonia bylinkovo, jemne, ale výraznejšie, aby som ho cítila aj pri umývaní. Je to vôňa lúky a liečivých byliniek, aké niekedy cítim z čaju, ktorý si rada pripravujem. Vždy tvrdím, že pri výrobku vôňa nie je až taká dôležitá, prvoradé sú účinky, ale predsa len budem  radšej používať niečo, čo mi pekne vonia. Je podstatne redší ako iné moje gély, preto si musím dávať pozor, aby mi nekvapol do umývadla alebo nestekal kade tade. Najlepšie sa mi osvedčilo naniesť ho na morskú hubku, trošku napeniť a umyť sa tak, vtedy podobné nehody nehrozia. Zaujímavé je, že hoci veľmi nepení, svoju úlohu si plní znamenite. Pleť jemne čistí, nedráždi ju, nevysušuje. Odstraňuje aj make up, keď si odlíčim oči, použijem gél, ktorý ma zbaví zvyškov líčenia. Pleť nielen čistí, vďaka čomu sa netvoria nové nedokonalosti, ale aj osviežuje, preto pôsobí oddýchnuto a zdravo. Vďaka redšej konzistencii sa dobre vytláča z tuby aj vtedy, keď je ho len na dne. 

Plusy:
  • menšie, šikovné balenie, ktoré je, ako inak, milé
  • príjemná bylinková vôňa
  • pleť nedráždi ani nevysušuje
  • jemne čistí, odstraňuje zvyšky make upu
  • pleť je čistá, jemná a svieža
Mínusy:
  • trošku redší, ľahko sa roztečie či kvapne tam, kam nemá
Gél kúpite na stránke http://www.biokrasa.sk/, kde stojí 5,40.

Aký čistiaci gél ste si v poslednej dobe obľúbili? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. od Artistry :) a toho Hlohoveckého jarmoku je škoda :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá značka znie zaujímavo! To ešte nepoznám :) Veru, škoda :( Najhoršie je že tam na mňa niekto čakal... ale radšej som s teplotou ostala ležať, i keď nerada.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe