Tuhý šampón od Soaphorie

17:46

Tuhé šampóny sa pomaly, ale isto stávajú mojim veľmi obľúbeným výrobkom. Ešte pred niekoľkými mesiacmi som nemala ani potuchy, že existuje niečo tak úžasné. V porovnaní s tekutým šampónom majú podľa mňa niekoľko výhod. V prvom rade zaberá menej miesta. Mám ho v obale od mydla. Aj v cestovnej taške zaberie menej priestoru a možno ho tak so sebou nosiť naozaj všade. Nevyleje sa, nesteká. Som si na 100% istá, že som ho minula celý (niekedy šampón ostáva na dne obalu a ak ho nerozrežem, k zbytku sa nedostanem). Každý tuhý šampón, ktorý som doteraz mala alebo videla, je prírodný, preto ho možno používať bez strachu, že sa nám do tela dostanú zbytočné chemikálie. Aké sú jeho účinky?







O šampóne si môžete prečítať:

     "Tuhý šampón na normálne vlasy pre ich žiarivý lesk a poddajnosť!  Šampónik je vyrobený z kombinácie kokosového, olivového, palmového oleja a bambuckého masla s pridaním Nimbového oleja (Neem oil) a oleja Aloe vera. Nimbový olej je považovaný za univerzálny liečivý prostriedok a úžasne prečistení vlasy a pokožku hlavy. Má antibakteriálne, antimykotické a protivírové účinky, preto je veľmi vhodný na liečbu vlasovej pokožky. Aloe vera obsahuje vitamíny (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerály (vápnik, fosfor, draslík, sodík, chlór, ale aj mangán, meď, zinok či chróm), aminokyseliny (v Aloe vera je osem pre život nevyhnutných aminokyselín) či enzýmy. Dokáže urýchliť hojenie rán, lieči alergie, ekzémy, zapálenú pokožku, lupiny a mnoho ďalších ochorení kože. Výnimočné sú jej regeneračné a prečisťujúce schopnosti. 
Výrobok je obohatený o ružové lupienky, ružové drevo a kvety harmančeka a taktiež extraktmi, macerátmi a esenciálnymi oleji z týchto vzácnych druhov flóry. Opisy účinkov nájdete aj na našom blogu! A ak by Vám to ešte nestačilo, pridaný pantenol pomáha neutralizovať škodlivé účinky UV žiarenia, chráni vlasy pred poškodením a revitalizuje ich!"

Milé balenie s neodmysliteľnou červenou stužkou mi zdobilo poličku pár dní, kým som sa konečne dostala k prvému vyskúšaniu. Tuhý šampón si môžete vybrať v dvoch baleniach, 60 a 120 gramov, pričom väčšie sa oplatí viac. Ja mám to menšie, ktoré šikovne pasuje do ruky a vlasy sa s ním umývajú ľahko. Vôňa je fascinujúca. Keď si k nemu privoniam, v okamihu sa ocitám na rozkvitnutej lúke plnej kvetov a voňavých byliniek. Je to uveriteľné, upokojujúce a neskutočne príjemné. Nič umelé, nič rušivé, len krásna vôňa prírody. Slovenskej prírody. Šampón je naozaj tuhý a tvrdý (šampúch predtým bol mäkší a dal sa tvarovať). Po každom použití ho nechávam na suchom mieste uschnúť, aby nebol zbytočne namočený a nerozpadol sa mi. Jeho použitie je zábava. Stačí si ním niekoľkokrát prejsť po mokrých vlasoch a potom napeniť ako pri klasickom šampóne. Poznám odporcov, ktorí tvrdia, že sa to musí rýchlo míňať. S týmto si dovolím nesúhlasiť, mám pocit, akoby z neho ani neubúdalo. Určite miniem rýchlejšie balenie 250 ml šampónu, lebo tam mám akési nutkanie dať si určité množstvo, kým tu stačí len párkrát prejsť po vlasoch. Preto sa netreba báť, že by mal viac nevýhod ako klasický šampón - je to len o tom, čo komu viac vyhovuje. Ako už viete, roky ma trápi atopický ekzém a mnohé šampóny musím dať preč, lebo mi viac škodia ako pomáhajú. Tento sa zaradil do kategórie upokojovateľov - pokožku nedráždi, menej ma svrbí a hoci sa mi suché miesta tvoria pomerne rýchlo, nemám potrebu ich škriabať. Cez deň to dokážem ignorovať, predsa, netúžim po boľavých miestach, horšie je to v noci, kedy si to neuvedomujem. Vlásky sú po jeho použití jemné a lesklé, vyzerajú zdravo. Po jeho použití sa mne vlasy nemastia, mamina hovorí, že po jeho použití sa jej mastia štandardne, ako vždy, preto si musí každý druhý deň vlasy umyť.

Plusy:
  • pekné balenie
  • príjemná vôňa  byliniek
  • ľahké použitie - stačí pár razy prejsť po vlasoch a pošúchať, vznikne tak bohatá pena
  • mám pocit, že mi vydrží dlhšie ako klasický tekutý šampón
  • upokojuje atopickú pokožku, nevysušuje ju, vlasy sú jemné, vyživené, krásne sa lesknú a vyzerajú zdravo
Mínusy:
  • žiadne
Šampón kúpite na stránke http://www.soaphoria.sk/ alebo v partnerských eshopoch, jeho cena je 5,5 za 60 gramov a 9,50 za 120 gramov.

Používate tuhý šampón? :)

You Might Also Like

16 Vaše komentáre

  1. tak ten vypadá super, já mám v plánu vyzkoušet ty z Lushe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ja by som tak veľmi chcela skúsiť niečo od Lush, ale u nás obchod nie je a z eshopu je to dosť drahý špás... Ale hádam raz sa podarí :)

      Odstrániť
  2. Suchý šampon som ešte neskúšala, vlastne som o nom poriadne ani nepočula, a nemastia sa po nom rýchlo vlasy?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne ani mamine sa nemastili viac ako obyčajne. Možno si vybrať šampón podľa typu vlasov, preto si myslím, že tento problém by mal byť minimálny :)

      Odstrániť
  3. Znie to veľmi zaujímavo, i keď si to nanášanie neviem veľmi predstaviť..hmm pošúchať, ale za pokus to určite stojí:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tento šampón vrelo odporúčam skúsiť :) Fakt je to ľahké a vlasy sú krásne :)

      Odstrániť
  4. Tak toto ma zaujalo. Urcite to budem chciet vyskusat.

    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stačí si len vybrať :) Dnes je bohatá ponuka tuhých šampónov

      Odstrániť
  5. O šampóne v tuhej forme som doteraz ešte nepočula. Určite sa na tú stránku pozriem :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite popozeraj, je to veľmi zaujímavý produkt :)

      Odstrániť
    2. Vyborna recenzia,produkt ma okamzite zaujal :). Vies aj o nejakych inych kozmetickych znackach,ktore ponukaju tuhy sampon? Mam na mysli nejake zname ako Garnier a pod. Dakujem za odpoved a tesim sa na dalsie recenzie! ;)

      Odstrániť
    3. Tuhé šampóny sú záležitosť prírodnej kozmetiky, preto ho u zvučných značiek, ktorých výrobky obsahujú kopec chémie, nenájdeš :)

      Odstrániť
  6. ja mám ten na normálne vlasy bez lesku a žiaľ musím povedať, že celé zle - vlasy sú po jeho použití akoby niečím obalené, sú ťažké a vyzerajú mastné... šampúch nikdy viac

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šampúch som milovala :) Malé zelené čudo bolo super. Aj tento tuhý šampón mám veľmi rada, ale dobre to poznám, keď niekto niečo pochváli a mne to nesadne :)

      Odstrániť
  7. Mňa tento šamponik sklamal,moje vlasy su po umyti mastné a ťažké, taktiež si ich musím zmývat octom pretože mi vlasy zostávaju zlepené.Moje vlasy sú jemné a preto tento šamponik je asi určeny skôr na pevné a tvrdé vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa vlasy nemastia takmer vôbec (lebo mám extrémne suchú pokožku hlavy), preto som podobný problém nemala. Je škoda, že ti nesadol, lebo celkovo to považujem za veľmi vydarený produkt. Ako sa ale hovorí - koľko ľudí, toľko chutí :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe