Miliónové riasy

13:31

Roky som používala jednu riasenku. Bola som s ňou veľmi spokojná, a preto som nemala dôvod kupovať inú. Časom ma ale omrzela, zrazu som na nej našla chyby, nebavila ma tak, ako predtým. Kúpila som si niekoľko rôznych špirál, ale ani jedna sa tej prvej nevyrovnala. Collistar chvíľu vyzeral ako horúci adept na víťazstvo, ale nakoniec skončil až na ďaleko nižšom mieste. Od L´Oreal Paris som nemala žiadnu riasenku. Kedysi dávno som mala tekutý make up, potom penový. A teraz som hrdou majiteľkou jednej z najlepších riaseniek, aké sa mihli mojou kozmetickou poličkou.










Ospravedlňujem sa za zapackané oko, pri maľovaní sa vždy zafarbím


O riasenke si môžete prečítať:

     "Zhusťujúca riasenka L'Oreal Paris Mascara Volume Million Lashes Extra Black. Odtieň Extra Black čierna. Riasenka Volume Million Lashes vytvára extra objem a riasy tak husté, ako by ich boli milióny! Špeciálny elastomérový aplikátor novej generácie je vysoko ohybný a vďaka veľmi hustým štetinkám nevynechá jedinú riasu. Nezlepuje riasy. Zväčší jej objem až 3x a bohato ju obalí po celej jej dĺžke. Unikátny hrdlo maskary je vyrobené z ohybného materiálu a dokonale sa prispôsobí kefky.
Odstráni prebytočné množstvo farby tak, že na kefke zostane len toľko, koľko je naozaj potrebné a nespôsobí tak žmolky."

Nájsť dobrú riasenku za dobrú cenu nie je až také jednoduché. Doma mám viacero otvorených riaseniek, ktoré nepoužívam, lebo sa mi s nimi ľahko nelíči. Ako obstála  L´Oreal Paris Mascara Volume Million Lashes Extra Black? Obal je pekný a pútavý. Čierno zlatá kombinácia evokuje eleganciu a nikdy nemôže sklamať. Je jednoduchý, a pritom zaujímavý. Kefka je taká tá plastová ohybná, mne sa s nimi líči veľmi dobre. Len si musím dávať pozor, lebo sú ostrejšie a keď si pichnem do oka, fakt to bolí (darí sa mi to najmä ráno, keď sa o 5:40 snažím nalíčiť a prebrať sa). Na kefke nikdy neostáva veľké množstvo farby, len také množstvo, ktoré je potrebné na dokonalé nalíčenie očí. Intenzívna čierna farba, krásny objem a výdrž - to sú jej hlavné výhody. Viem, že na fotkách to nie je dobre vidno, ale už v prvej vrstve dodáva riasam úžasný objem a veľmi pekne ich aj predĺži. Riasy sa nelepia, nevznikajú žmolky a nevšimla som si, že by opádavala. Napriek tomu ale používam podkladovú bázu pod riasenku, lebo tam mám úplnú istotu, že opadávať nebude. Krásny tvar si drží po celý deň a neotláča sa na horné viečko, nerozmazáva sa a nedráždi oči. Všimla som si len jeden malý problém. Ak ju chcem naniesť v dvoch vrstvách, musím ich naniesť veľmi rýchlo, lebo ak prvá vrstva uschne a idem naniesť ďalšiu, môže sa stať (môže, nemusí, mám to vyskúšané), že začne lepiť riasy a už ich od seba nedokážem oddeliť. Nevznikne síce jedna smiešna hrča rias, ale aj tak to už nie je to pravé orechové. Celkové hodnotenie?  S riasenkou som veľmi spokojná. Pekne vyzerá, riasam dodá značný objem, celý deň drží tvar, neopadáva a nerozmazáva sa. Aktuálne je na druhom mieste obľúbenosti :)

Plusy:
  • pekný, jednoduchý obal
  • dobrá ohybná kefka, nenaberie sa na ňu veľa farby
  • intenzívna čierna farba
  • riasy nezlepuje, nevznikajú hrudky
  • neopadáva
  • celý deň drží pekne tvar
  • dodáva výrazný objem, pekne predlžuje
Mínusy:
  • druhý vrstvu treba aplikovať čo najrýchlejšie, potom už trošku zlepuje riasy
Riasenku kúpite na stránke http://www.parfemy-elnino.sk/, kde stojí 8,04.

Akú predlžujúcu riasenku by ste mi odporučili?

You Might Also Like

16 Vaše komentáre

  1. Tuhle používám taky, mám ji ráda už kolik let. Když už ji dopotřebuji, tak používám kartáček k rozčesávání řas při aplikací jiných řasenek. V tomhle u mě L'Oréal naprosto zabodoval :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja si kefku určite odložím, tiež ich takto používam :)

      Odstrániť
  2. Tuhle jsem zatím nezkoušela, ale rozhodně na ni mám políčeno :)

    Make-up speciál 2.část + Giveaway!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Táto riasenka vyzerá luxusne ♥ ak skončí moja od YR, určite sa poobhliadnem po tejto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nevím zda to je řasenkou, ale máš moc pěkné řasy. :-) Díky za tip a asi se po téhle řasence taky poohlídnu. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, bála som sa, že fotky nebudú dobre vyzerať :) Veľmi je to tou riasenkou, lebo mám kratšie riasy a pri tejto pekne vynikli :)

      Odstrániť
  5. Na rasach vypada vazne moc hezky :-) Ja pouzivam rasenku od Miss Sporty, pokud neco, tak prinejmensim rasenky mi prijdou od tehle znacky super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ešte od MIss Sporty nemala žiadnu, ale napravím to :)

      Odstrániť
  6. Tak tahle řasenka ti dělá boží řasy! Jsou krásně prodoužené i zahuštěné a vypadají přirozeně, žádné hnusné muší nožky. Až dopoužívám nějakou z těch mých načatých řasenek, půjdu do ní.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja pouzivam riasenky Miss Sporty, za minimalnu cenu celkom kvalitne a hlavne vodeodolne so super vydrzou :) ale tato vyzera naozaj uzasne, skoda ze si neodfotila tvoje nenamalovane riasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy to napravím a hodím tam aj nenalíčené riasy :)

      Odstrániť
  8. noo veruže vyzera vyborne ta sa mi pači tiež ich skušam viac ale vždy som sa vratila k avonu ale asi je čas aj na niečo drahšie niekedy:))

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe