Môj najvoňavejší púder

11:18

Čím som staršia, tým menej púdru používam. Dlho som si neuvedomovala, že bez púdru z domu nevyjdem. Občas, keď som nemala práve najkvalitnejší púder, som sa jedovala, ako ho je na pleti vidno, že sa nezžije pekne s make upom a potom vyzerám, tak, no... nie podľa mojich predstáv. A potom mi do života vstúpil Richard,  ktorý mi neustále opakuje, že všetky tie líčidlá a šminky nepotrebujem. Dobre sa to počúva :) Ale neupravená nikam nejdem, takže s tým argumentom veľmi nepochodil. Docielil ale jedno - naozaj používam menej púdru, zdá sa mi, že líčenie je o niečo prirodzenejšie a menej nápadné. Dosť často používam len zmatňujúci transparentný púder, pretože moja pleť má svetlé chvíľky, kedy mi stačí zjednotiť ju, nie prekryť vyrážky, moje pehy alebo znamienka. Našla som fakt úžasný púder. Je o niečo drahší, ale veľmi sme si sadli.








O púdri Innisfree si môžete prečítať:

     "Zmatňujúci, ​​minerálny púder na konečnú úpravu pleti bez lesku. Fixuje make-up,predlžuje jeho trvácnosť a reguluje tvorbu kožného mazu. Neobsahuje: Parabény, umelé farbivá, živočíšne prísady, minerálne oleje, parfém ani mastenec! Okamžite viditeľný matný efekt, ktorý vydrží niekoľko hodín. Absorbuje prebytočnú mastnotu z pokožky, pričom ju nevysušuje. Pomáha v pleti udržať potrebnú vlhkosť. Obsahuje prírodný mätový extrakt, a poskytuje tak osviežujúci chladivý pocit. Bezfarebný práškový púder sa prispôsobí všetkým odtieňom pleti. Vďaka svojim rozmerom si ho môžete vziať so sebou do kabelky a upraviť si tak kedykoľvek svoj make-up.
Použitie: Použite ako posledný krok líčenia. Nanášajte malé množstvo pribalenou hubkou,alebo štetcom na celú tvár, alebo iba na premasťujúce sa oblasti najmä T-zónu a pod. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov použite spolu s Innisfree mastnotu regulujúcim minerálny primerom."
Transparentných púdrov som minula už niekoľko, väčšina z nich bola od Essence. Mám ich rada a považujem ich za dôležitú súčasť líčenia. Púder Innisfree nie je veľký - nemá ani 10 gramov a je v peknom zelenom obale. Je pevný, odoláva opakovaným pádom (nech žijú všetci šikovníci ako som ja) a pôsobí na mňa pozitívne, veselo. Má mini labutienku, ktorú som na nanášanie púdru nepoužila ani raz. Napriek tomu som ju ale nevyhodila,mám ju doma a používam ju na finálnu úpravu púdru, keď ho zotieram z miest, keď je ho náhodou viac. Púder je biely, ale ako viete z predchádzajúcich článkov, netreba sa obávať toho, že by vám ostala biela pleť. Púder sa krásne prispôsobí líčeniu, ani neviete, že ho máte na tvári. Nezmení farbu maku upu a dá sa doň výborne zapracovať. Veľmi som si ho obľúbila pre jeho krásnu mentolovú vôňu. Ešte som nemala voňavý púder :) Je to radosť nanášať ho, lebo nielenže ma nerozkýcha, ale ešte mi aj pekne vonia. Obsahuje mentol a vraj by mal poskytnúť osviežujúci chladivý pocit. To som si doteraz nevšimla a pritom ho mám už skoro minutý. Na jednej strane ma to mrzí, lebo chladivé masky sú fakt super a pleť je po ich použití svieža, na druhej strane mi je to jedno, lebo toto od púdru naozaj nevyžadujem. Prvoradé sú úplne iné vlastnosti. Sypký púder sa mi dobre nanáša kabuki štetcom, neopadáva z neho, ľahko sa zapracuje do líčenia a pekne sa prispôsobí odtieňu make upu. Okamžite zmatní pleť bez toho, aby vyzerala ako maska, nezachádza do pórov a nezvýrazňuje to, čo sa snažíme zakryť. Matná pleť drží celé dlhé hodiny, ale celý deň nevydrží. Po cca 6-7 hodinách je potrebná drobná úprava líčenia, ale nie je to nič hrozné. Púder radím k tým veľmi vydareným a rozhodne si kúpim ďalšie balenie.
Plusy:
  • malý milý obal možno nosiť aj v kabelke, je ľahký, nepráši sa po otvorení
  • krásne, mentolovo vonia
  • dá sa dobre zapracovať, nemení odtieň make upu, pleť vyzerá veľmi prirodzene
  • ľahko sa nanáša kabuki štetcom, neopadáva z neho
  • pleť zmatňuje na dlhé hodiny, nezachádza do pórov
Mínusy:
  • nenašla som, momentálne je to môj najobľúbenejší púder
Púder som kúpila na stránke www.bbkremy.sk, kde stojí 9,96.

Aký púder používate najradšej?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Transparentní pudr mám odzkoušený zatím jen od Essence a vždy jsem s ním byla moc spokojená. Nedávno mi ale už moc neseděl, tak jsem ho vyměnila za klasický. Bohužel se ale k nějakému transparentnímu musím vrátit, takže díky za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už sa chystám kúpiť si nový :) Len musím nájsť značku.

      Odstrániť
  2. Transparentni pudry nepouzivam, ale kdybych chtela upoutala me mentolova vune a baleni.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kórejská kozmetika je úžasná!

    www.kawaii.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe