Peelingové mydlo

17:01

Peeling, akýkoľvek, zbožňujem. Telový, pleťový, na chodidlá, na ruky, na pery. Nedám na ne dopustiť a pravidelne ich používam. Peelingové mydlo tiež nie je v mojom kozmetickom svete žiadna novinka. Jedno som už mala, bolo určené najmä na chodidlá, ale používala som ho na pokožku celého tela. Mydlo od Victoria Beauty sľubovalo krajšiu pokožku. Tak som sa naň pozrela trochu lepšie.







O mydle si môžete prečítať:

      "Jemné peelingové mydlo s extraktom zo slimačieho slizu a kávy
Jemné mydlo ktoré je hydratačné,zvláčňu júce a s tonizujúcim účinkom. Jemný peeling zo zrniek kávy odstráni odumreté bunky a vašu pokožku vyhladí a rozžiari. 
Návod na použitie : Na mokré telo a ruky si naneste primerané množstvo mydla a jemnými krúživými pohybmi  umyte cele telo . Opláchnite vodou.
75g"

Kozmetika so slimačím extraktom je podľa mňa veľmi zaujímavá. Mala som niekoľko produktov, ktoré ho obsahovali a zakaždým som bola spokojná. Dúfala som, že mydlo udrží latku stále dosť vysoko. Je v papierovej krabičke, na ktorej nájdete dobre čitateľné a odfotiteľné zloženie. Aj to zloženie je celkom dobré, odhliadnuc od parafínu. Mydielko má 75 gramov, nie je veľmi veľké, také akurát do ruky. Jeho vlastnosti sa mi zapáčili pri prvom použití. Vonia pekne. Tak mydlovo. Ako mydlá, ktoré sa desiatky rokov používajú u nás doma. Sladká vôňa spomienok. Trochu mi pripomína vôňu mydla Dove, ktoré už síce nekupujem, ale jeho vôňa je vrytá kdesi hlboko. Obsahuje peelingové čiastočky, ktoré sú dosť citeľné, ale nemusíte sa báť, že by pokožke ublížili a poškriabali ju. Sú síce citeľné, ale nie ostré. Mydlo je dosť tvrdé, veľmi dobre sa drží a umýva sa s ním. Osvedčilo sa mi ako na pleť, tak i na telo. Na pleť je vhodné miesto klasického peelingu. Šetrne odstraňuje odumreté bunky, čistí póry, pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí ako sú čierne bodky a vyrážky. Pleť umýva bez vysušovanie, neštípe na nej a nedráždi ju. Zanecháva ju jemnú, čistú a jasnú. Na telo je veľmi dobrý z viacerých dôvodov. Prvým je odstránenie odumretých kožných buniek. Pokožku čistí a nevysušuje. Pre mňa je najväčším prínosom to, že pomáha bojovať so zarastajúcimi chĺpkami. Tento estetický a boľavý problém je dosť nepríjemný a uvítam každú pomocnú kozmetickú ruku, aby moja pokožka nebola krátko po holení posiata červenými, neraz i hnisajúcimi rankami. Mydlo necháva pokožku "otvorenú", aby sa chĺpok dostal von a nerástol pod kožou. Opäť to robí šetrne, pokožku prevonia, vyčistí a vyhladí. Mydlo má jednu veľkú pochvalu - je všestranné a veľmi šikovné.

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • mydlo je tvrdé, obsahuje veľa peelingových čiastočiek
  • vhodné ako na tvár, tak i na telo
  • pokožku čistí, odstraňuje odumreté bunky, vyhladzuje ju bez vysušovania, štípania, začervenania
Mínusy:
  • žiadne, som spokojná
Mydlo kúpite na stránke http://www.krasnadoma.sk/, kde stojí 2,80.

Mydlo je bez pochyby veľmi zaujímavé. Mali ste nejaké peelingové mydielko? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Vypadá vážně moc dobře :-) Já peelingy na tělo moc nepoužívám, spíše jenom na pleť a upřednostňuji spíše tekutá mýdla/peelingy :-) Aktuálně používám pleťový meruňkový peeling od Freemana a jsem spokojená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ráda takové mýdla a tohle vypadá velmi lákavě. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj Kawar má podobné super mydielko, to je tiež také malé lákadlo :)

      Odstrániť
  3. Vypadá to skvěle, něco podobného bych chtěla zkusit :-)

    Zvu tě na můj blog
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/cerne-tecky-jdu-na-vas.html

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe