Aby riasenka lepšie držala

17:45

Možno to poznáte - kúpite si riasenku ( a je celkom jedno, či hriešne drahú alebo nejakú trojeurovú) a počas dňa si všimnete čierne bodky, ktoré vznikajú jej opadávaním. Keď ich utriete, ešte sa môžu rozmazať a vzniknú groteskné šmuhy. Mala som už špirály, ktoré neopadávali. Ale mala som aj také, ktoré boli super, ale čierne bodky po tvári neboli pri nich ničím výnimočným. Keď Dermacol priniesol podkladovú bázu pod riasenku, nevšímala som ju. Potom mi ale Riško čoraz častejšie vytýkal rozmazané oči. Najskôr som chcela dať preč moje riasenky, ale uvedomila som si, ž lacnejšie ma vyjde podkladová báza. Voľba padla na Dermacol. Dnes mám doma už tretiu a je to môj nenahraditeľný pomocníček.





O podkladovej báze si môžete prečítať:
     "Dermacol Lash Booster Mascara

Báza pod riasenku. Predlžuje riasy a zosilňuje účinok riasenky. Rýchloschnúci krémová textúra nevytvára žmolky a nedrobí sa. Použitie: Aplikujte pred nanesením riasenky."


Podkladová báza ma neoslovila na prvý raz. Mala som ju doma niekoľko mesiacov, než som ju začala denne používať. Najskôr som mala pocit, že nerobí vôbec nič, lebo som sa nezamerala na to, čo skutočne dokáže. Primárne som čakala, že dokonale predĺži riasy, ale to sa nestalo. No a potom prišiel zlom :) Balenie je pekné, bielo ružové. Kefka je dobrá na vytočenie a oddelenie riasy. Báza je biela a aj riasy ostávajú biele. Po nanesení je naozaj vidieť predĺženie, dokonca som bola veľmi milo prekvapená tým, ako krásne vyzerajú. Po nanesení riasenky ale prišlo sklamanie, lebo riasy neboli o nič dlhšie ako inokedy. Ešte asi zo dva razy som ju použila a na pár mesiacov som ju založila do poličky. Mala som pocit, že je úplne zbytočným krokom. Potom ale prišlo spomínané obdobie, kedy mi naozaj začalo prekážať, keď sa riasenka drobila a opadávala už krátko po nanesení. Otravovalo ma neustále kontrolovať v zrkadle, či všetko drží ako má a či nevyzerám ako indiánsky náčelník v čase vojny, keď si maľoval kadejaké čiary. A unavovalo ma aj to, keď mi Riško, aj keď dobromyseľne, hovoril, že opadávam. Skôr, ako som vyhodila riasenky za kopec eur, som teda opäť vytiahla podkladovú bázu s tým, že ak nebude na toto dobrá, vyhodím bázu. A budem hľadať riasenku neopadavú. Našťastie, druhý pokus bol úspešný :) Báza sa dobre nanáša a pekne oddeľuje riasy, takže riasenka sa nanáša jednoducho a bez problémov. Nielenže dobre priľne, ale mám pocit, že aj riasy sa mi ľahšie líčia, menej sa lepia a celkovo je všetko také - dokonalejšie. Aj keď predĺženie rias sa nekoná v takom rozsahu, aký by sa mi páčil. Najpodstatnejšie ale je, že z riasenky naozaj nič neopadáva. Áno, občas sa stane, najmä už tak neskoro poobede, keď som veľmi dlho nalíčená, že kde tu opadne, ale počas práce mám istotu, že nevyzerám ako uplakaný klaun. To jediné, čo som od nej chcela, splnila. Aj preto som si kúpila už tretiu. Lebo mi veľmi preveľmi pomáha.
Plusy:
  • pekný obal
  • šikovná kefka
  • nelepí riasy
  • riasenka sa lepšie nanáša, riasy sa menej lepia
  • líčenie dlhšie vydrží, riasenka neopadáva


Mínusy:
  • nenašla som

Podkladovú riasenku nakupujem cez internet, bežne stojí okolo 8 eur.


Používate bázy pod riasenky? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Dermacol mám vážně ráda, ale téhle báze jsem si ve stojanu ještě nevšimla, musím to napravit.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju len cez internet kupovala, bola aj v super akcii :)

      Odstrániť
  2. Tuhle bázi mám a strašně mi slepuje řasy :(
    www.life-babylove.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprvu, keď je čerstvá, lepí, ale potom,keď trošku vyschne, mi lepiť vždy prestane.

      Odstrániť
  3. Já používám rovnou řasenku i s bází od L´oreálu, ale samostatnou jsem nikdy nezkoušela a určitě jí vyzkouším :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, že to ma veľmi neláka, ale môže to byť super :)

      Odstrániť
  4. Podľa mňa je toto kultový výrobok.. dokáže urobiť krásne dlhé a objemné riasy.. top!

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Takže hlavne predlžuje a zväčšuje objem?

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe