Ako ľadová kocka

17:06

EOS balzam je cool, ale vlastnosti až také super nie sú. Keď som objavila ďalší americký balzam, ktorý vyzeral ako ľadová kocka, povedala som si, že mu dám šancu a môže ma milo prekvapiť. Vybrať si nebolo celkom jednoduché, lebo ponuka síce nie je bohatá, ale veľmi zaujímavá. Vybrať som si mohla z príchutí mango broskyňa, jahoda, vanilka, mint, granátové jablko - čučoriedka. Vyhrala jahoda. Poviem vám, bola to super voľba.












O Softlips balzame na pery Jahoda si môžete prečítať:


      "Organický a dizajnovo jedinečný balzam na pery s príchuťou a vôňou vanilky. Tento kvalitný americký produkt Vám bude závidieť každá. ;) Balenie 6,5g 
Hydratujúci - s bambuckým maslom
Vyživujúci - s vitamínom A, C, a E
Vyhladzujúci - zachováva pery hodvábne a mäkké
Chrániaci - ochranný UV faktor SPF15
Skrášlujúci - pre dokonale lesklé pery"


Americký balzam s poľským popisom :) Dizajn je veľmi pútavý a krásny. Motív ľadovej kocky je neokukaný a veľmi elegantný. Cez priesvitný vrchnáčik vidno, že balzam je krásne zaguľatený. Vrchnák drží dobre, balzam je tak chránený aj pred pádom. Nehrozí ani to, že by sa mi sám od seba otvoril v kabelke alebo vo vrecku. Vonia neskutočne pekne. Ako jahodová sladkosť. Ako jahodovo mliečne cukríky. Ako jahodový pelendrek. Alebo ako jahodová zmrzlina. Hneď viete, že je to ovocná lahodná vôňa. A tá chuť! Je to sladučká jahodová chuť, príjemná, nezanecháva v ústach nepríjemnú pachuť a neustále láka ochutnávať. Ak si oblizujem pery, je to asi divné, ale také chutné :) Aj vlastnosti sú dobré. Dobre hydratuje pery, ak sú suché, pomáha im regenerovať sa,zjemňuje ich a dodáva im vitamíny. Má SPF 15, čiže chráni pred škodlivými slnečnými lúčmi a pery chráni aj pred vetrom a chladom. Nevysušujú sa a pobyt vonku tak pre mňa nie je utrpením. Rozhodne sa mi páči viac ako EOS, ktorý síce vyzerá celkom štýlovo, ale nemá postačujúcu hydratáciu. Softlips ma veľmi milo prekvapilo a rozhodne to nebol môj posledný balzam - ešte by som chcela skúsiť niekoľko príchutí :) Časom. Keď miniem zásoby a trochu zasa naplním peňaženku.
Plusy:
  • veľmi zaujímavý dizajn
  • dobrý, pevný obal
  • krásna vôňa
  • ešte lepšia chuť
  • hydratuje, zjemňuje, má SPF 15, pomáha regenerovať pery
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam som kúpila na stránke www.balzamynapery.sk, kde stojí 5,90.
Poznáte Softlips? Akú príchuť by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe