Môj prvý Johnny :)

17:35


Nie je veľa značiek, ktoré by ma zaujali vďaka zahraničným blogom a recenziám. Väčšinou sa zameriavam na to, čo sa dá kúpiť na Slovensku, lebo voči objednávaniu zo zahraničia mám ešte veľký rešpekt. Johnny Organic som si ale do wishlistu zapísala. Zahraničné recenzie boli veľmi dobré, lebo sa jedná o raw kozmetiku. Konečne ju zoženiete aj na Slovensku :) A ako som zistila, Johnny je prudko návykový.







O detox tvárovom scrube & maske si môžete prečítať:
      "Som super zelený peeling & maska v jednom. Formulovaný tak aby som detoxikoval a vyčistil vašu pokožku z vonka. Obsahuje len tie najlepšie zložky zelených super potravín, ktoré obsahujú dôležité vitamíny, minerály, fytonutrienty a rovnako esenciálne a mastné aminokyseliny. Aktívne detoxikuje, zťahuje, doplňuje živiny a odstraňuje všetky nečistoty priamo do hĺbky a urobí vašu pleť jasnejšou ako kedykoľvek predtým.

Zloženie: maris limus, melia azadirachta listový prášok*, spirulina platensis prášok*, chlorella vulgaris prášok*, rosa canina ovocný prášok, adansonia digitata prášok*.

Použitie:

Ako denný peeling: zmiešajte pol lyžičky prášku s rovnakým množstvom vody, natrite na tvár a krk a v kruhovom pohybe masírujte, opláchnite.

Ako tvárová maska: zmiešajte v miske jednu kávovú lyžičku prášku a jednu lyžičku vody a vznikne pasta. Natrite pastu na tvár a krk . Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút a následne opláchnite teplou vodou.

Obsah: 50g"
Vybrať si z Johnnyho ponuky nie je jednoduché, pretože tam nájdete skutočné kozmetické skvosty. Keďže ale milujem peelingy a masky, voľba bola vlastne jednoznačná - rozhodla som sa pre Detox tvárový scrub & masku, ktorý bol aj v mojom wishliste. Obal je pútavý. Na hnedom papierovom vrecúšku je zelená etiketa so ženskou tvárou. Na zadnej strane nájdete zloženie aj spôsob použitia.Vrecko sa uzatvára na taký ten zips, ktorý drží ako kliešť, takže sa nemusíte báť, že by sa prášok náhodou rozsypal. Zelený prášok vonia celkom ako zelený jačmeň. Neviem, či ste ho niekedy pili, ja ho mám teraz na detoxikáciu a celkom som si naň zvykla. Než ho síce vypijem, vidím asi všetkých svätých, ale potom sa pochválim, že som to zvládla. A tak, ako mi vonia ten jačmeň, tak mi vonia aj táto maska. Je to klasická zelená vôňa a naozaj je svieža a zaujímavá. Zo zeleného prášku vytvoríte hladkú tmavozelenú pastu (Shrek sa môže schovať). Dobre sa nanáša štetcom a keďže v nej nie sú hrudky, neopadáva a rozotrie sa bez najmenších problémov. Pri nanášaní a tesne po ňom je cítiť vôňu masky, ale potom ustane a neuvedomujem si ju. Nie je rušivá, takže mi neprekáža. Po nanesení masky nie je cítiť pnutie, pálenie ani nič iné, takže bez problémov ju vydržím mať na tvári tých 20 minút. Po umytí (najlepšie hubkou) je síce pleť trochu červená, ale nie je citlivá na dotyk a zečervenanie relatívne rýchlo ustúpi. Po použití je pleť jasnejšia, podstatne čistejšia, hodvábne jemná a vyhladená. Prášok môžete použiť aj ako peeling. Urobte si redšiu pastu a krúživými pohybmi masírujte. Umyte a použite bežný pleťový krém. Pleť bude jemná, čistá a vyživená.
Plusy:
  • pekné balenie
  • raw kozmetika
  • príjemná vôňa
  • zelený prášok vytvára hladkú zelenú pastu
  • dobre sa nanáša
  • nesťahuje pleť, nedráždi
  • čistíá, zjemňuje, vyživuje pleť, je jasnejšia a zdravo vyzerá
  • maska a peeling v jednom
Mínusy:
  • po použití mám začervenanú pleť, ale pomaly začervenanie ustúpi
Masku kúpite na http://johnnyorganic.sk, kde stojí 13,95.
Poznáte Johnnyho a jeho kozmetiku? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Pre mňa to nebola až taká novinka, ale veľmi sa mi páči :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá zaujímavo, tento typ masiek mám rada, zatiaľ najviac ale vedie Tarika :)
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tarika je nenahraditeľná, ale už sa mi pár razy stalo, že aj ona bola bezmocná :)

      Odstrániť
  3. Název produktu mě zmátl, myslela jsem, že půjde o něco od John Masters Organic, které chci už dlouho vyzkoušet. Děkuju za inspiraci a tip na masku, vypadá zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe