Moje je skrátka úžasné!

19:19

Kozmetiku Moje som zaregistrovala hneď, ako sa objavila na internete. Asi mám dar vyčuchať novinky. Alebo len vždy vidím dobrú reklamu. Kozmetika MOJE je profesionálna kozmetická firma špecializovaná na dekoratívnu a reklamnú kozmetiku. Produkty obdržali celú radu ocenení a recenzií, napr. Balzám na pery titul Výrobok roku 2014 od Asociace vizážistů a stylistů ČR, laky na nechty ocenenia v testoch kvality. Celkom prijateľné recenzie ma presvedčili o tom, že stojí za to vyskúšať ju. Vybrala som si z pestrej ponuky výrobkov tie, ktoré používam denne. Dnes si môžete prečítať o fajn riasenke, super ceruzke a zaujímavom púdri.




















Risenka Best s neuveritelne rýchlou a presnou aplikáciou.

      "Riasenka pre dokonale natočené, objemné a predĺžené riasy. Špeciálna kefka vyzdvihne a fixuje tvar rias, ktoré zostávajú dokonale rozčesané.
Náš TIP: Na horné riasy nanášajte riasenku nejlepšie z oboch strán. Začínajte zhora, až potom zo spodnej strany rias. Ťahy od korienkov ku konečkom se snažte riasy tvarovat smerom dohora. Pootáčaním kefkou riasenky sa riasy rozčesávajú."
Zloženie:  AQUA, CI 77499, CERA ALBA , GLYCERYL STEARATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, VP/EICOSENE COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, CANDELILLA CERA, STEARIC
ACID, PVP, POLYVINYL ALCOHOL, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, LECITHIN,TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID"
Skôr, ako sa vrhneme na recenzovanie, musím pochváliť eshop, ktorý u nás predáva túto kozmetiku. Je pekný, prehľadný a navyše, nájdete tam zloženie každého výrobku, ktorý je v ponuke. Touto brilantnou myšlienkou by sa mali inšpirovať všetci, aby spotrebiteľ dostal všetky potrebné informácie a mohol sa rozhodnúť, či si daný produkt naozaj kúpi alebo nie. Na stránke nájdete dekoratívnu kozmetiku, ktorá je rozkošná. Ako aj moja riasenka. Riasenka Best. Nesie sa v kombinácii čiernej a ružovej farby, zdobia ju kvietky typické pre Moje a fakt je pekná. Jednoduchý obal zaujme a nepotrebuje ani výraznejší prvok. Kefka je hustá guľatá. Obľúbila som si ju najmä pre jej schopnosť rozčesať aj polepené riasy. Farba je čierna, iná v ponuke nie je. A vôbec mi to nevadí, lebo raz som si omylom kúpila modrú riasenku, ktorá potom  skončila v koši. Takéto farebné líčenie nie je nič pre mňa a dosť pochybujem, že by som si vedela zvyknúť aj len na hnedú, ktorá k tej čiernej nemá až tak veľmi ďaleko. Dokáže naozaj krásne predĺžiť riasy a dodá im viditeľný objem. Používam ju na podkladovú bázu, ale bez nej celkom obstojne drží. S bázou neopadáva, nerozmazáva, riasy počas dňa nemenia tvar a neotláčajú sa. Keď kefkou otáčate, riasy sa pekne tvarujú a nelepia sa. Nie je vodeodolná, ale veterné počasie a moje slzy s ním spojené prežila bez ťažkostí.
Plusy:
  • pekný obal
  • kefka ideálna na rozčesávanie
  • sýta čierna farba
  • riasy nelepí, nerobia sa na nich hrudky
  • počas dňa neopadáva, nerozmazáva sa, riasy držia svoj tvar
  • viditeľný objem a dĺžka
Mínusy:
  • chvíľku som si zvykala na kefku, teraz sa mi s ňou líči dobre
Riasenka Best stojí 3,19.
O automatickej ceruzke na oči si môžete prečítať:
     "Vysoko pigmentovaná ceruzka na oči s krémovo jemnou a vláčnou textúrou. Je dlhotrvácna a odolná voči vode.
Zloženie: CYCLOPENTASILOXANE, IRON OXIDES (CL 77499), SYNTHETIC BEESWAX, MICROCRYSTALLINE WAX / CERA MICROCRISTALLINA, MICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, MYRISTYL LACTATE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CL 77510), C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MYRISTYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, MAGNESIUM SILICATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID"
Na moje prekvapenie som zistila, že rokmi odmietané vysúvacie ceruzky sú vlastne fantastický výrobok. Odkedy sa líčim, siahala som najmä po strúhateľných ceruzkách a vysúvacie som nejako ignorovala. Zopár som ich mala, ale zväčša po čase začali zapadať prachom, až sa s nimi nedalo líčiť a skončili v koši. V posledných mesiacoch som si ale kúpila niekoľko vysúvacích ceruziek a nedám na ne dopustiť. K nim jednoznačne patrí aj automatická ceruzka Moje. Čierny obal zdobený kvietkami je milý a nežný. Ceruzka sa vysúva dobre, nič sa nezasekáva, neláme sa. Ceruzka nie je tvrdá, vynikajúco sa s ňou maľuje. Krásne nalíči ako vnútornú, tak aj hornú linku, dobre drží na tieňoch akéhokoľvek skupenstva (práškové, krémové, v ceruzke). Je veľmi dobre pigmentovaná, sýto čierna farba je výrazná a dodáva líčeniu dramatickosť a je neprehliadnuteľná. Drží super, neotláča sa, takmer sa nerozmazáva, je vodeodolná a bez problémov prežije pracovný deň (môj pracovný deň začína 5:20 a končieva tak okolo 15:30, keď sa doma konečne vyzujem z opätkom, obujem si papuče s mackom a prestávam myslieť na prácu... alebo sa o to aspoň snažím). Klobúk dolu, ceruzka je vynikajúca.
Plusy:
  • pekný obal s kvietkami
  • intenzívna čierna farba - naozaj vynikajúca pigmentácia
  • ľahko sa s ňou líči, vykúzli krásne linky
  • dobre sa vysúva, neláme sa, nezasekáva sa
  • dlho vydrží, neotláča sa, nerozmazáva sa
  • vodeodolná
Mínusy:
  • nenašla som
Automatická ceruzka Moje stojí 1,99.
O zmatňujúcom kompaktom púdri si môžete prečítať:
     Zamatový jemný púder perfektne matuje pleť a minimalizuje jej nedokonalosti. Pôsobí ľahkým a príjemným dojmom a umožňuje pleti dýchať. Je vhodný hlavne pre mastný a zmiešaný typ pleti.
Zloženie: TALK, MICA, KAOLIN, PENTAERYTHRITYL TETRAISODTEARATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, ETHYLHEXYL STEARATE, ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, +/- CL77891, CL77491, CL77492, CL77499, CL15850, CL73360


Púdre som si obľúbila len pár rokov dozadu, ani na vysokej som ich takmer nepoužívala. Až časom som pochopila, že dobrý púder je neoceniteľným spoločníkom. Matujúci kompaktný púder Moje je v ponuke v troch odtieňoch. Ja som si vybrala ten najsvetlejší, pretože v zime nápadne pripomínam bleduľu a čokoľvek tmavšie na mne pôsobí až nenormálne oranžovo. Plastový obal dobre drží a opäť je zdobený kvietkami. Nemá labutienku ani zrkadielko, čo mi ale neprekáža, lebo používam len kabuki štetec a zrkadlo potrebujem veľké. Nemá nijakú výraznejšiu vôňu, nepráši sa a na štetec sa nanáša dobre, neopadáva z neho. Tesne po nanesení a aj pár hodín na to pôsobí nenápadne a prirodzene, ale s pribúdajúcim časom ho pomaličky vidno. Pleť zmatňuje, asi po 4-5 hodinách sa pleť leskne a treba s ňou niečo urobiť. Spolieham sa na zmatňujúci obrúsok, lebo každá ďalšia vrstva púdru je už na pleti o niečo viditeľnejšia, čo je ale rovnaké pri takmer každom púdri. Obsahuje silikóny, preto sa môže stať, že prispeje k vzniku nových nedokonalostí. Ja som s ním našťastie nemala žiaden problém a neprispel k zhoršeniu pleti. Napriek spomenutým chybičkám krásy hodnotím púder ako celkom vydarený a keď idem len niekam na prechádzku či na nákup a viem, že nebude dlho preč, siaham po tomto púdri.
Plusy:
  • pekný a dobrý obal, je pevný
  • nepráši sa, dobre sa nanáša štetcom
  • svetlý odtieň je ideálny na zimu
  • sprvu pôsobí prirodzene a nenápadne
  • zmatňuje, zjednocuje tón pleti
Mínusy:
  • časom sa pleť leskne a trochu zvýrazní nedokonalosti
Púder stojí 2,49 a všetky výrobky kúpite na stránke http://kozmetikamoje.sk.
Aké máte skúsenosti s kozmetikou Moje? :)

 

You Might Also Like

13 Vaše komentáre

  1. za mě je tahle kosmetika kvalitou srovnatelná jako essence - k ničemu... Ten pudr jsem měla taky a vydržel mi na pleti ai hodinu a to nemám s pudry absolutně problém, řasenka byla dobrá tak na škrabání v uchu =D
    Za mě prostě ne...

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mňa je lepšia ako Essence. Tá ceruzka je úžasná, na fotke vidno, že aj riasenka je dobrá a púder vydrží aj podľa make upu. Ja mám super make up, takže s púdrom si sadli a vydrží dlhšie :)

      Odstrániť
    2. tužku mám tu černou v bílým obale... je dobrá tak napsaní na papír - absolutně na oku nedrží a na ruce ani čáru neudělá...
      Nevím jak tady tahle...
      Pudr jsem zkoušela na mnoho makeupech od dermacol počínaje a Elizabeth Arden konče a nedržel na ničem, takže podle mě spíš chyba v pudru než v makeupech ;) Mám pudr za stovku od Astoru a vydrží celý den... já fakt s pudrama nemám problém, ale tohle byla katastrofa =)

      Odstrániť
    3. So strúhacími ceruzkami je to väčšinou 50/50, mnohé sú tvrdé a na figu píšu. Preto som si zvolila vysúvaciu, zistila som, že sú mäkšie a lepšie píšu. Síce Gosh ju má tvrdšiu, ale celkom ujde :) Túto si idem kúpiť druhú, nech ju mám aj do kabelky. Mám púder Stay Matte od Rimmel a Astor Mattitude Anti Shine, iné bloggerky ich chválili a ja ich mám chuť hodiť do koša. Sú o ničom. Tento mi v pohode drží tie hodiny, len nesmiem vrstviť, vtedy je ako maska :)

      Odstrániť
  2. Ja chcem skúsiť ešte jednu riasenku tejto značky, fakt mi sadla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O kosmetice Moje jsem četla hodně pozitivních recenzí, asi bych od nich taky měla něco vyzkoušet. Řasenek mám hodně, ale ta tužka vypadá moc dobře :)
    Double Infinity

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá ceruzka je z toho všetkého, čo mám, úplne že najlepšia :)

      Odstrániť
  4. Ja som ju chcela skúsiť ,ale nikde v ponuke som ju nevidela :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešteže majú slovenskú stránku :) Už si brúsim zuby na balzamy a lesk na pery :)

      Odstrániť
  5. Tuto značku slýchávám poměrně často, ač od ní zatím ještě nic nemám. No, po dnešní recenzi smám spadeno na půlku věcí! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba skúsiť, niečo sadne viac (ceruzka), niečo menej (laky, o ktorých bude reč) :)

      Odstrániť
  6. Řasenka dělá hezké řasy, jen se mi opravdu nelíbí ten její obal :-(

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe