Sia a Giome

19:31

Vybrať si vôňu, ktorá nám prirastie k srdcu, nie je úplne jednoduché. Ja som mala za sebou dlhú cestu, kým som sa dostala k svojej milovanej srdcovke, na ktorú nedám dopustiť. Napriek tomu, že ju zbožňujem, rada skúšam nové kúsky, ktoré ma môžu len milo prekvapiť a priniesť mi nového obľúbenca. Pred pár týždňami som sa spolu s Riškom vytešovala z vôní Sia a Giome. Dve vône, ktoré si nás získali. Oboch a spolu.











O parféme Sia si môžete prečítať:


"Dámsky parfém SANTINI - Sia , Eau de parfume 50 ml , nezamieňajte s Lancome La Vie Est Belle . Parfum charakterizuje ženu so zmyslom pre vkus , ktorá má svoj ​​vlastný štýl života a obklopuje sa krásnymi vecami . Zahalená do vône Sia vchádzajúce do sály s krištáľovými lustrami okamžite púta pozornosť všetkých džentlmenov . Starostlivo vybrané kvety pre túto kompozíciu premietajú do vône energiu , radosť , prebudenie jari a začiatok niečoho nového . Vôňa sa otvára tónmi mangnólie , ktorá symbolizuje mladosť a krásu . Biele kvety spolu s pačuli sprevádza túto zmyselnú kompozíciu . Vôňu uzatvárajú pralinky a sladká vanilka . Toto elegantné zloženie vyvoláva pocit šťastia a úsmev na tvári . hlava : magnólia, mandle srdce : kosatec , pačuli , biele kvety základ : vanilka, fazuľa tonka , cukrová vata , pralinky."




O parféme Giomme si môžete prečítať:


"Giome, Eau de parfume , 50 ml - svieži športovo ladený panský parfém . Nezamieňajte s Chanel Allure Homme Sport . Vôňa pre športovo založených mužov , ktorá im dodá pocitu príťažlivosti . Bude z nich vyžarovať energie a harmónie a podporí ich zmysel pre fair play . Svieža kompozícia mandarínky s pomarančom a vetiverom , povýšená o neroli - jednu z mála kvetinových zložiek pánskych vôní . Celkový dojem vône Giome je drevitý po suchej nóte cédru a s jemně koreneným podtónom čierneho madagarského korenia . Navodzuje predstavu slnka , sily a vetra cuchajícího vlasy . hlava mandarínka , bergamot , koriander , pomaranč, neroli, krištáľový akords srdce tonka , biele pižmo, ambra základ céder, vetiver , čierne korenie."



Písať o vôňach je veľmi ťažké, lebo každému vonia niečo iné. Preto sa pozrieme aj na vlastnosti ako je výdrž vône alebo praktickosť flakónu. Začnem dámskou vôňou. Flakón je jednoduchý, hranatý, s bielym vrchnáčikom, označený čiernou stužkou, ktorá mu dodáva eleganciu a šmrnc. Je ťažší, ale ani to ma neodradilo od toho, aby som ho nosila so sebou v kabelke, aby som si mohla urobiť radosť. Prvé ovoňanie bolo pre mňa šokom, pretože vôňa bola dosť sladká a cítila som v nej niečo orientálne. Pomyslela som si, že kde by som si ja, milovník ľahkých kvetinových vôní, mohla dať na seba toto. Riškovi sa ale páčila, čo ma celkom prekvapilo. Keď som si ju na seba nafŕkala, začala mi celkom voňať a ostalo to tak doteraz. Na vôňu som si zvykla a dokonca aj v práci sa na ňu kolegyňa pýtala, lebo jej pekne zavoňala. Flakón krásny, vôňa sladšia nie úplne najľahšia by boli super. Jediné menšie mínus je kratšia výdrž. Ráno som sa navoňala, prevoňala som celú izbu, ťahala sa za mnou sladká aróma... ale po dvoch hodinách som ani nevedela, že som sa navoňala. Necítila som ju vo vlasoch ani okolo seba, čo ma aj mrzelo, lebo na koneic sa mi zapáčila. Preto som si v priebehu dňa na seba pár razy voňavku opäť trochu frkla, aby som ju zasa cítila aj ja. Inak som s ňou veľmi spokojná, krásna, zmyselná a elegantná vôňa je úžasná ako na bežný deň, tak aj večer na romantické rande. 




Pánska vôňa je neskutočne príťažlivou a sviežou vôňou, je energická a zapáčila sa mi okamžite. Nielen mne, aj Riško si ju obľúbil na prvé očuchanie a veľmi ma potešilo, že som sa mu opäť trafila do vkusu ( najviac sa bojím toho, že keď mu darujem parfum, náhodou sa mu nebude páčiť). Flakón je podobný tomu dámskemu, má iba čierny vrchnáčik. Oba pôsobia jenoducho, ale šmrncovne, na Riškovej poličke sa naň ozaj dobre pozerá. Ako som už povedala, vonia veľmi pekne, sviežo, ideálne pre športovca ale aj elegána. Nie je korenistá, je taká, akú mám na mojom chlapovi najradšej. Opäť môžem vytknúť len slabšiu výdrž, ale Rišo to riešil ako ja - parfum použil viac razy za deň, aby som sa ním mohla spokojne opájať.




Parfumy hodnotím pozitívne a stoja za vyskúšanie. Sú to veľmi pekiné vône, vyzerajú elegantne a hodia sa na rôzne príležitosti. Obe stoja 47 eur a kúpite ich na http://www.e-santini.sk/.




Nakupujete vône Santini? :)




You Might Also Like

1 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe