Taká ženská

14:08

Soaphoria ponúka zaujímavé vychytávky, ktoré som si obľúbila rýchlo. Soli a šumivé zmesi do kúpeľa, sprchovacie krémy, peny na čistenie pleti, naparovacie tablety, mydlá a ďalšie produkty som používala s radosťou a nadšním. Už dávnejšie som brázdila produkty v jednom eshope, kde bola akcia poštovné zadarmo. V Zľave som našla set troch soaphoristických produktov, na ktoré som bola veľmi zvedavá.












O mydle Soapgasm si môžete prečítať:

     "Upokojuje a uvoľňuje nielen pokožku, ale aj Vás - zabudnete na všetky starosti vďaka vôni vanilky, ktorá má výrazne antistresové účinky. Afrodiziakum v podobe vône už spomínanej vanilky, irisu a jazmínu z Vás spraví bohyňu milovania, nezameniteľný objekt túžby a rozkoše Vášho partnera. Zvýrazní Vašu krásu a zmyselnosť. V neposlednom rade mydlo pôsobí výborne aj na odstraňovanie toxínov vďaka obsahu aktívneho kozmetického uhlia."

O šumivej gule si môžete prečítať:
      "Šumivá kúpeľová guľa ponúka dokonalú starostlivosť a uvoľnenie celému telu. Vložte výrobok do teplého kúpeľa a sledujte, ako šumí a uvoľňuje svoju vôňu a esenciálne oleje, zatiaľ čo uhličitan sodný zmäkčuje vodu. Náš produkt obsahuje kokosový olej, prírodné silice a plody. Šumivá guľa dosahuje liečivé a blahodarné účinky aj vďaka aktívnym látkam v podobe výťažkov z byliniek. Počas teplého kúpeľa sa rozťahujú póry pokožky a látky liečivých rastlín prenikajú ľahšie do pokožky a organizmu. Obsiahnutý olej zostáva na hladine a po vystúpení z kúpeľa priľne na pokožku. Po osušení a zotretí zvyšného oleja je pokožka jemná a vláčna. Kúpeľ by mal byť neoddeliteľnou súčasťou relaxácie. Teplý kúpeľ s kúpeľovou guľou prináša osvieženie a relaxáciu a zároveň zanecháva pleť jemnú, vláčnu a hebkú."

O soli si môžete prečítať:
     "Kúpeľové soli podporujú detoxikáciu organizmu, odstraňujú únavu, uvoľňujú svalové napätie. Majú antibakteriálny a antimykotický účinok. Soľ zanecháva prírodný film a minerály na Vašej pokožke. Vôňa má relaxačné účinky pre dušu i telo.
Použitie: Rozpustite 100–150g v teplej vode. Relaxujte vo vode 15–20 min"



No, nebudem klamať, kúpila som si to preto, lebo som bola veľmi, ale veľmi zvedavá na vôňu. U nás v okolí nie je predajňa, aby som si to mohla ísť ovoňať tam (znie to hrozne divne, ale tak, vôňa má veľký vplyv aj na našu náladu). Už len názov Soapgasm ma prinútil popremýšľať nad tým, že by som niečo skúsila. Keď som našla balenie soli do kúpeľa, 2 šumivých gúľ a mydla za 6 eur, neodolala som a nakúpila som. V peknej bielej krabičke som našla všetko úhľadne zabalené. Ako prvé som, samozrejme, ovoňala produkty. Nemôžem povedať, že by som bola sklamaná, ale čakala som trochu viac. Možno trošku výraznejšiu a intenzívnejšiu vôňu vanilky a jazmínu. Nemôžem povedať, že by nebola pekná, len nie je taká, ako som si predstavovala. Riško si ju takmer nevšimol a mňa neokúzlila tak, že by som z nej padla na zadok. Soaphoria má podstatne krajšie a zaujímavejšie vône ako je táto. Ako obstáli jednotlivé produkty z balíčka?
Mydlo je krásne. Červené, trochu priehľadné, má veľmi dobrý tvar. Obdĺžnik ideálne padne do ruky a dobre sa drží. Jemne vonia, zdá sa mi, že najjemnejšie zo všetkých troch produktov. Vytvára jemnú penu, ktorá umýva pokožku veľmi šetrne, bez podráždenia a vysušovania. Jemne ju prevonia, ale vôňa veľmi rýchlo vyprchá. Mydlá má rada, dokonca občas radšej, ako sprchové gély, lebo dlhšie vydržia, zaberú menej miesta, sú super na cestovanie, lebo sa nevylejú. Akurát ich treba nechať vždy vysušiť a nájsť im nejakú krabičku, kde by sa odložili.
Šumivé gule mám veľmi rada. Keď si napustím vaňu, hodín do nej guľu a pozorujem, ako pomaly šumí, zmenšuje sa, uvoľňuje popri tom príjemnú vôňu a občas zafarbí vodu. Je to príjemný relax, odbremenenie od každodenných starostí a útek od reality. Aspoň na chvíľku. Šumivá guľa nevysušuje pokožku, naopak, po kúpeli je jemná a vláčna, oddýchnutá a krajšia na pohľad.
Soľ do kúpeľa je už roky súčasťou mojich kúpeľov. Veľmi dobre vplýva nielen na atopický ekzém, ale aj na svaly a kĺby. Počas kúpeľa si oddýchne telo aj myseľ, pokožka je zrelaxovaná a jemná. Z času načas je veľmi zdravé dopriať si posobný kúpeľ, lebo soľ uvoľňuje svalové napätie, čistí pokožku od nečistôt, otvára póry, preto sa minerály ľahšie dostanú do pokožky a liečia ju.
S balíčkom som spokojná, produkty som minula (len mydielko ešte stále mám). Hoci som čakala niečo voňavejšie, nie som sklamaná a teším sa na ďalšie kúsky od Soaphorie,
Balíček stál bez akcie 9 eur. Samostatne kúpite mydlo za necelé 4 eurá, šumivé gule za necelé 2 eurá a rôzne soli (lebo práve Soapgasm soľ som nenašla) od 3,50.


Skúsili ste už niečo z edície Soapgasm? :) Pre vás alebo vášho drahého?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Nic od Soapforie jsem neměla, ale vím, že je to kvalitní kosmetika. Taky bych vyzkoušela, kdybych narazila na dobrou cenu, jako ty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Občas nájdem celkom dobré akcie, táto bola úplne super :)

      Odstrániť
  2. Keby som tak mala na private vanu...tiez by som nieco podobne vyskusala, ja si tak akurat mozem uzivat sprchu. A inak malo to nejake afrodiziake ucinky?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemalo :) Nič také som si nevšimla a nemala som ani pocit, že by si priateľ všimol tú vôňu.

      Odstrániť
  3. Veru, mne tiež chýba vlastná vanička:(

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe