Tieň a ceruzka v jednom

17:29

Sivú ceruzku som ešte nemala. Pritom sivé líčenie mám rada. Ale vždy som siahla po tej klasickej, rokmi overenej čiernej farbe. Ani som nevedela, o čo prichádzam. Keby mi Dermacol neposlal túto sivú ceruzku, možno by som bola v nevedomosti doteraz. Veľmi som si ju obľúbila a premýšľam nad kúpu fialovej. Je na čase rozjasniť si svet farbami :)










O ceruzke a tieni si môžete prečítať:

      "Drevená kajalová ceruzka so zvlášť jemnou krémovou textúrou perfektne rámuje, definuje a tieňuje oči. Má dvojaký efekt: ľahko vykreslí dokonalú linku a tým zvýrazní kontúru očí, linku možno potom penovým aplikátorom vytieňovať na viečka ako tiene. Je ideálna pre vytvorenie pôsobivého dymového líčenia. Krémová textúra má výbornú priľnavosť a kryciu schopnosť, je dlhotrvajúca. Vysoká koncentrácia farebných pigmentov dodá očiam intenzívny vzhľad. 5 intenzívnych farieb, 4 s metalickým efektom

Objem / hmotnosť: 1,6 g"
Od Dermacolu som si doteraz kupovala len Black Sensation. Fixku aj automatickú ceruzku mám veľmi rada, preto som sa neobzerala po iných kúskoch. Kajalová ceruzka je v ponuke v čiernej, hnedej, sivej, fialovej a zelenej farbe. Moja je momentálne sivá, ale ako som už spomenula, asi si ešte zadovážim aj fialovú. Obojstranná ceruzka je z jednej strany farebná, na druhej máte alikátor, keby ste sa rozhodli pre dymové líčenie. Ceruzka je drevená a strúha sa mi dobre, nezadrháva sa a neláme sa. To sa mi na nej zapáčilo, lebo mám teraz jednu čiernu, ktorá s sa zlomí ešte skôr, ako ju začnem strúhať a keď sa zasekne, šlak ma z nej ide trafiť. Táto kajalová ceruzka bola preto milou zmenou. Farba je intenzívna, dobrá pigmentácia je zárukou dlhotrvajúcejšieho líčenia. Intenzitu si možno zvoliť, čím viac ťahom, tým výraznejšia sivá vznikne. Je krémová, dobre priľne k viečku, vhodná je aj na spodnú linku. Nedráždi mi oči a dobre sa odličuje. Nie je vodeodolná, ale solídne prežila pár  kvapiek (či sĺz). Ak ju chcete použiť ako tieň, naneste si ju ako linku a aplikátorom rozotrite, pekne to vyzerá. Ak ju používam ako tieň, vždy si nanesiem aj podkladovú bázu. Pracovný deň drží celkom dobre, neopadáva, minimálne sa otláča či rozmazáva. Jeden produkt tak dokáže zaskočiť za očné tiene, linku a ceruzku - ideálna je tak na cestovanie, kedy so sebou nerada vláčim veľa produktov. Toto je jeden z tých vydarených kúskov a odporúčam ju všetkým milovníčkam dekoratívnej kozmetiky :)
Plusy:
  • ceruzka s aplikátorom
  • dobre sa strúha
  • dobre pigmentovaná
  • ľahko priľne, dobre drží
  • počas dňa sa nerozmazáva, neotláča sa, nezlieva sa
  • dobrá je na linku aj ako očný tieň

Mínusy:
  • nenašla som, som spokojná
Ceruzku nájdete za 3,79 na internete alebo v drogérii.

Máte niektorú z týchto ceruziek? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Mám ju v takom krásnom žiarivo zelenom odtieni a tiež som s ňou nadmieru spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to moc hezky, jak obal, tak na očích:)
    brunnetegirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe