Vamp očné tiene

17:35

Očné tiene sú neoddeliteľnou súčasťou môjho denného líčenia už viac ako 10 rokov. Prešla som veľkým vývojom - od úplne lacných kúskov  k tým drahším a aj kvalitnejším tieňom rôznej konzistencie. Sypké, tuhé, krémové, v ceruzke, tekuté - najradšej hnedé, sivé a čierne a fialkové, po iných siaham minimálne alebo vôbec. V lete som bola v Pupe na menší nákup lakov na nechty a skončila som aj pri Vamp krémovom očnom tieni, lebo bol v akcii a hnedá farba mi padla do oka. Trochu som sa síce bála, lebo krémové očné tiene sú rizikové, ale povedala som si, že do toho idem - Pupu mám veľmi rada.









O očnom tieni si môžete prečítať:
     "Chceli by ste mať oči ako celebrity už za niekoľko sekúnd?
Vamp! Cream, pre žiarivú farbu, ktorá dokonale rozjasňuje pohľad unikátnym leskom.
Nový typ textúry, hebkej a veľmi pohodlnej, ktorá zostáva pekná a rovnomerná počas celého dňa, nevytvára záhyby ani sa nerozmazáva.
Jednoducho sa mieša a rozotiera, dobre sa nanáša aj končekmi Vašich prstov.
12 žiarivých odtieňov sa postará o očné viečka a prikryje ich závojom svetla a farby.
Výsledok?  Unikátna farba a neodolateľný pohľad počas celého dňa!
Nízke riziko alergií. Oftalmologicky testované. Po použití dobre uzatvorte."
Kedysi som aj dekoratívku nakupovala hlava nehlava, vo výpredaji 5 tieňov naraz, z toho tri krémové  a potom som ich vyhadzovala, lebo uschli a nedali sa použiť. Dnes už nakupujem pokojne, spokojne a s rozvahou, aby som to minula a nemusela vyhodiť. Po skúsenosti s týmto tieňom môžem vyhlásiť, že keď ho miniem, siahnem aj po ďalšej farbe. Je skrátka malý pán! Malý doslova. Malý milý obal sa ukryje v dlani aj v kozmetickej taštičke a vôbec nezavadzia, ani sa mi nezakotúľal pod skrinku :) Kúpiť ho možno v 12 naozaj krásnych farbách, z ktorých som si chvíľu nevedela vybrať, ale nakoniec vyhrala moja hnedá. Má skvelú krémovú konzistenciu, ktorá je bohatá, hustá a nadýchaná. Štetcom sa nanáša rýchlo a ľahko, mám pocit, že jednoduchšie ako klasický tieň. Je skvelo pigmentovaný a farba je veľmi pekná. Krátko po nanesení "uschne" a drží celý deň ako kliešť. Neotláča sa skoro vôbec, čo ma na ňom ako na krémovom očnom tieni veľmi milo prekvapilo. Niektoré sa otláčajú už tesne po nanesení, šlak ma z nich triafa, tento je bezkonkurenčne asi jeden z najlepších krémových tieňov, aké som mala. Nielenže sa neotláča, ale počas dňa sa ani nezlieva, nerozmazáva, celý deň vydrží zhruba v takom stave, ako som ho ráno naniesla. Naozaj ma milo prekvapila výdrž, ktorá tieň zaradila k tým najlepším, aké momentálne doma mám. Mám ho už viac ako pol roka, nevysychá, nemení konzistenciu - za tú cenu som dostala tieň, čo je krásny, kvalitný a dlho vydrží.
Plusy:
  • malý, milý, dobre sa schová
  • tieň má dobrú konzistenciu
  • dobre pigmentovaný
  • ľahko sa nanáša štetcom
  • neotláča sa
  • počas dňa sa nerozmazáva, nezlieva sa, vydrží skoro celý deň
Mínusy:
  • nenašla som
Na stránke Pupa Milano nájdete viac informácií, v predajni ho kúpite za 7,90.
Používate krémové očné tiene? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe