Ďalšia dávka dokonalosti

18:45

Nestáva sa mi často, aby som si naraz objednala niekoľko lakov tej istej značky. A už vôbec sa mi nestáva, aby som mala doma viac ako 10 lakov jednej značky. Teda, nestávalo, lebo dnes je jedna taká. Od Golden Rose mám už lakov dosť. Rodina sa rozrástla o nádherné nadlaky, matné laky, klasické farebné laky. Ale nadlaky stále bodujú. Už mám v hľadáčiku ďalšie. Ponuka je tak bohatá, že sa na ne neviem vynadívať. Dala som si stopku pri nakupovaní lakov. Ale niekedy sa jednoducho nedá odolať.





















O Carnival lakoch na nechty si môžete prečítať:

      "Lak Carnival je lak podľa najnovšej módy. V pastelových a neonových odtieňoch s matným efektom. Obsahuje rôzne tvary trblietok. Môžte aplikovať aj na jednofarebný lak, ako vrchnú vrstvu alebo samostatne aplikujte aspoň 2-3 vrstvy."
O Jolly Jewells lakoch si môžete prečítať:
      "Unikátny lak na nechty, oslnivý ako šperk. Magické glitre vytvárajú záblesky drahokamou na Vašich nechtoch."
O tom, že výber je naozaj veľký, sa môžete presvedčiť na stránke. Lakov Carnival je v ponuke 16, Jolly Jewells 23. Ženskú dušičku poteší nielen veľký výber, ale aj relatívne nízka cena, pretože laky stoja 2,60 eur, čo vzhľadom na kvalitu vôbec nie je tragédia a keď som skúsila prvé, musela som si kúpiť ďalšie. Ono je to taká farebná závislosť, pretože bez upravených nechtov z domu nevyjdem. Stačí trochu pokazený lak a buď ho musím opraviť, alebo odlakovať a nalakovať znovu. Bez ohľadu na to, či kopkám v záhrade, drhnem kachličky, pečiem kysnutý koláč, tie nechty musia vyzerať. A laky Golden Rose tomu značne pomáhajú. Laky sú v hranatých obaloch, jednoduchých a pekných. Štetce sú tenučké, ale dobre sa s nimi lakuje, dokonca ani nevybieham mimo nechtu (čo sa mi väčšinou podarí). Sú priesvitné a obsahujú rôzne tvary - fliačiky, pásiky, trblietky, kolieska. Pestré sú nielen farby, ale aj tvary. Laky Carnival obsahujú skôr fliačiky, kolieska a Jolly Jewells zasa trblietky. Carnival sa podľa popisu môže použiť aj bez farebného podkladu. Skúsila som to, ale veľmi sa mi to nepáčilo. Preto ich všetky používam len na farebný lak. Priľnú dobre, akurát pri pásikoch sa občas môže stať, že odstávajú a zavadzajú, preto ich radšej odlepím (nejde to až tak ťažko, ako by sa mohlo zdať). Ich výhod je niekoľko. Ak mám pár dní farebný lak a omrzí ma, prípadne je trochu obitý a nechce sa mi s ním nič robiť, nanesiem trblietavé laky. Zmenia manikúru, zakryjú nedostatky a pár dní sa o ne nemusím starať. Nechty oživia a neraz dodajú eleganciu a šmrnc. Okrem toho predlžujú živostnosť farebného laku a niekedy sa celý týždeň nemusím pozerať na to, či sú obité alebo nie. Rýchlo schnú a keďže sú priesvitné, nezmenia podkladový lak, len ho ozdobia trblietkami. Vyskúšala som ich už dosť, ale stále by som chcela ďalšie :) Časom budú.
Plusy:
  • pekné obaly
  • tenší štetec
  • široká ponuka farieb
  • rýchlo uschne
  • nemení farbu podkladového laku
  • predĺži životnosť laku, dodá im šmrnc, zakryje nedostatky

Mínusy:
  • nenašla som

Laky kúpite v eshope http://probeauty.sk/, stoja 2,60.

Skúsili ste ničo od Golden Rose? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe