Ako som spoznala Elizabeth Arden

13:14

Nové značky spoznávam rada. Sú produkty, ktoré si kupujem opakovane, pretože ich považujem za skvosty kozmetického sveta. Potom sú značky, ktoré som skúsila a neohúrili ma, preto som ich vypustila z môjho hľadáčika. Ďalej sú značky, ktoré mám vo wishliste a na milión percent ic chcem vyskúšať. Nakoniec sú tu značky, ktoré vyzerajú lákavo, ale dostávam sa k nim postupne. Tak som sa dostala aj k Elizabeth Arden. Registrovala som, že existuje, ale chvíľu to trvalo, kým sme sa zoznámili.








O Elizabeth Arden Hydra Splash Alcohol Free Toner čistiacej vode si môžete prečítať:


      "Hydratačná pleťová voda bez alkoholu pre normálnu a suchú pleť. Pomáha odstrániť ťažko odstrániteľné nečistoty. Upokojuje pleť a ľahko hydratuje suché miesta."


Elizabeth Arden sa mi spája predovšetkým s parfumami. Ešte som žiaden nemala, ale Green Tea parfumovaná voda je v mojom wishliste už niekoľko rokov. Nielen preto, že má celkom pozitívne ohlasy, ale aj pre cenu - 100 ml sa dá kúpiť za necelých 14 eur. Väčšina dám ju obľubuje a hoci má kratšiu výdrž, za tú cenu je to rozhodne skvelá kúpa. Parfumov je v ponuke podstatne viac, ale túto som si zapamätala najviac. To, že ponúka aj kozmetiku, som sa dozvedela až neskôr a pár produktov mi padlo do oka. Medzi nimi aj čistiaca pleťová voda bez alkoholu. Ako prvé mi do oka padol pekne rysovaný obal nie úplne typického tvaru. Aj vrchnáčik je  milý, preto je celkový dojem z balenia viac ako príjemný. Vybrala som si pleťovú vodu pre normálnu až suchšiu pokožku, pretože teraz v lete mám suchšie miesta, ktoré hydratujem ako o život. Dúfala som, že voda bude mať pozitívny vplyv práve na ne. Vonia pekne. Sladko. Ale nie výrazne. Ani veľmi neobvykle. Skôr som si ju zapamätala podľa obalu ako podľa vône. Neobsahuje alkohol, preto nevysušuje a nespôsobuje ani začervenanie. Používam ju ako posledný krok pri čistení pleti (po peelingu a géle či mydle). Pleť dočistí a zjemní - ak sa aj ponáhľam alebo sa mi neskoro večer už nechce krémovať, po použití tejto vodičky to nie je až taký problém. Pokožku dokáže hydratovať a ráno sa nezobudím s úplne suchou pleťou. Aj môj nos, ktorý občas býva suchý, je na tom lepšie. Samozrejme, potom už denný krém neobídem, lebo hydratácia nie je postačujúca, ale ráno si naň čas urobím vždy. Pri suchej pleti by som bez krému spať nešla, vodička zázraky nerobí, ale môjmu typu pleti to zatiaľ  úplne postačuje. Navyše, po každom použití je krásna jemná a som spokojná pri každom pohľade do zrkadla :) Moje začiatky s Elizabeth Arden môžem označiť ako úspešné. Padli sme si do oka a asi sa časom pozriem aj na ďalšie kúsky.

Plusy:
  • pekný obal
  • zaujímavá vôňa
  • bez alkoholu
  • čistí, hydratuje, upokojuje pokožku, je jemná
Mínusy:
  • drobná výčitka k zloženiu
Voda stojí 8,59 eur a nájdete ju v eshope http://www.parfemy-elnino.sk/.



Poznáte túto značku? :) Aké  s ňou máte skúsenosti? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. No ja som toho vdaka cestovnym baleniam vyskusala od tejto znacky dost, ale nejak specialne ma nezaujala. Ovela viac mam napr. Clarins.
    Elizabeth Arden

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akurát som minula pleťovú vodu od Clarins, tak ju viem porovnať s Elizabeth Arden (zatiaľ som iné produkty na porovnanie nemala) a myslím, že mi vyhovovali rovnako. Obe sa mi pozdávali, ale celkom rada by som kúpila ešte niečo od Clinique.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe