Farebné leto s Dermacolom - očné linky

16:21

Ďalšou horúcou novinkou od Dermacolu sú Colour Eyeliner - farebné fixky na oči. V líčení by som o sebe mohla povedať, že som nudná - čiernu riasenku a linku nevymením za nič a každá iná farba je pre mňa klaunovská. Dermacol mi poslal dve linky: sivú, ktorú som si nechala, lebo mi do oka padla okamžite a modrú, ktorú som nechala do súťaže pre vás. Modrú farbu by ste na mne hľadali márne. Mám síce tmavo modrý očný tieň Guerlain, ale používam ho zopár razy ročne, len ak mám tmavomodré šaty. Keby je táto linka v čiernom prevedení, okamžite si ju kupujem.









O farebných fixkách na oči si môžete prečítať:

      "Hĺbku a dramatickosť očí zvýrazníte novými novými farebnými fixkami na oči Dermacol Colour Eyeliner, s ktorými dokonale vykreslíte líniu pozdĺž rias. Majú extra tenký flexibilný hrot, výborne kryjú, veľmi rýchlo schnú a sú dlhotrvácne."

Linky si môžete vybrať v nasledujúcich farbičkách:
  • elektrizujúca modrá
  • kávová hnedá
  • hlboká zelená
  • námornícka modrá
  • intenzívna šedá
A práve intenzívna šedá si ukradla moje srdce. Obaly sú veľmi pekné. Farebný motýľ evokuje niečo doslova rozprávkové. Vrchnáčik je farebný a tiež napovie, o akú farbu sa jedná. Je to tam aj napísané, ale ja radšej hádam podľa farby :) Fixky sú tenké, ľahko uskladniteľné a pokojne sa vmestia aj do menšej kozmetickej taštičky. Po otvorení ma prekvapil a zaujal dlhokánsky hrot. Potešil ma, lebo s takým sa mi líči ľahšie. Ocenia ho aj dievčence, ktoré sa ešte len učia robiť linky, pretože aplikácie je ľahká, rýchla a precízne sa s ním dá vykresliť aj tenučká linka. V ruke sa drží dobre, preto ho odporúčam všetkým. Ja v linkách stále necítim veľkú zručnosť, ale s touto fixkou to nie je ťažké. Má skvelú pigmentáciu. Už v prvom ťahu vidno neuveriteľne sýtu farbu, ktorá prekryje aj výraznejší očný tieň a na viečko dobre priľne. Milo ma prekvapilo, ako rýchlo fixka uschla. Prakticky okamžite. Keď raz zaschne, drží ako kliešť. Počas dňa neopadáva ani nebledne, ako ju ráno nanesiem, tak ju večer odlíčim. Nieže by som bola prekvapená kvalitou fixky. Od Dermacolu mám z edície Black Sensation fixku veľmi rada, kúpila som si tretie balenie a nemyslím si, že by som ju tak skoro vymenila za nejakú inú značku. Skorej som nevedela, aké kvalitné budú tieto farebné kúsky. Kvalitné sú veľmi. Akurát nie sú vodeodolné. Ak sa v lete líčite aj na kúpalisko, radšej po nej nesiahajte. Našu prvú búrku prežila obstojne, ale nemyslím si, že viac vody by na nej nezanechalo žiadne stopy. Z ponúknutých odtieňov by som si vybrala ešte kávovo hnedú. Fixka ma prekvapila a musím uznať, že je to vynikajúci kúsok.

Plusy:
  • Krásne obaly
  • malé, ľahko uskladniteľné
  • dlhší tenký hrot
  • ľahká aplikácia
  • farba je sýta, linka rýchlo uschne, nerozmazáva sa, neotláča sa, počas dňa sa nezmenila - vydrží celý deň
Mínusy:
  • nenašla som
Farebná fixka stojí 5,69 € a kúpite ju ako na internete, tak aj v drogériách.



Ktorá farba sa Vám najviac zapáčila? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Veľmi pekný obal majú, škoda farby sú také typické. Nič nové a letné :/
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že sú krásne a že sa asi moc farieb vymyslieť nedá :) Ale kvalita je skvelá, tak to je vydarené letné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe