Letná krabička krásy :)

17:59

Ja jednoducho milujem krabičky krásy! Nikdy neviem, čo v nej bude, ale o to viac sa teším z obsahu. Tá letná bola skvostná. Myslím si, že Baška vie čítať myšlienky, pretože v nej boli dva produkty, ktoré som si v  júli/ v auguste chcela kúpiť :) Celkovo v nej boli tri plné produkty, no aj vzorky boli fakt perfektné. Raz darmo, keď sa veci robia s láskou, je to na nich vidieť ♥












TVOJu kozmetiku som zaregistrovala práve vďaka Biobeauty. Klikla som si na oficiálnu stránku a urobila malý wishlist:
  • levanduľový pleťový krém
  • balzam na pery kamilky a citrónová tráva
  • kúra na päty
  • medovkový peeling
  • olejová kúra na vlasy
Vďaka krabičke krásy som si vyškrtla dva body. Krém vonia krásne levanduľovo a po prvom použití prevládajú pozitívne pocity. Uvidíme, ako to bude po dlhšej dobe a či sadne mojej pleti. Balzam je maličký a rozkošný a ako balzamofila ma nesmierne potešil! Za mesiac je to síce už piaty, ale topánok, kabeliek, masiek, lakov na nechty a balzamov na pery nie je nikdy dosť (áno, lebo som si kúpila za mesiac aj štvorie topánky - viete ako, výpredaje). Oba produkty sa mi veľmi páčia, preto sa pustím aj do ďalších produktov z wishlistu. 
Balzam stojí 3 eurá a krémik 9,50 eur. Pripomína, že hodnota krabičky je 10 eur.



Stibio je ďalšia značka, vďaka ktorej mám urobený wishlist, zaujali ma najmä mydielka. Dostali sme šumivku, alebo ináč bombu do kúpeľa. Tie používam už roky a veľmi som si na ne zvykla. Keď som veľmi vyčerpaná, nielen fyzicky, ale aj psychicky, stačí šumivá guľa a spolu s ňou vyšumia aj starosti. Vôňa čučoriedka je krásna a teším sa na jej použitie. V ponuke je ich niekoľko a stojí 1,49 eur. 



Natracare ponúka zdravé vložky či tampóny. V balíčku sú dve vložky a jeden tampón a určite ich vyskúšam. Už dlhšie sa pohrávam myšlienkou, že drogériové značky vymením za túto, preto som zvedavá, ako obstoja. 


Vzorka najsamfasa mydla, aké som mala! Soaphoristický počin Carbone je ukážkové mydlo, ktoré si poradí s mastnou a aknóznou pleťou. Mám už tretie plné balenie, jeho jemná čajovníková vôňa je bonusom.


Vzorka najsamfasa kvetovej ružovej vody, akú som kedy mala! Ak ste ju skúsili, asi mi dáte za pravdu, že vonia ako rozkvitnutý ružový záhon. Nedá sa nezbožnovať.


Herbaphoria čistič je maska a čistiaci krém v jednom. Mala som aj plné balenia a môžem len odporučiť. Nechýba vzorka pre najmenších.

Bonusom je poukážka na nákup a krásna krabička, ktorá sa dá využiť. Cena za krabičku je 10 eur a v eshope www.biobeauty.sk nájdete všetky tieto krásne produkty. 


Stihli ste si kúpiť krabičku? :) Ako ste boli spokojné? :)


You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Taky jsem si stihla krabičku koupit a jsem nad míru spokojená. Opravdu parádní je. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja som spokojná!:) Mala som v pláne kúpiť si kamilkový krém od TVOJA kozmetika a bol tam, DULCIA ružová voda je úplne TOP, tá ma tiež veľmi potešila. Vaňu nemám, ale šumivka si našla miesto v mojom šatníku :) a Herbaphoria ma teda totálne dostala svojou vôňou, konzistenciou aj účinkami, určite si zaobstarám jej plné balenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Baška ju úžasne zostavila a ušetrila mi nejaké peniažky, veľmi sa z toho teším :)

      Odstrániť
  3. Super produkty měla bych ze všech velkou radost :)
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe