Ružová je in

15:55

S ružovou sa v mojom kozmetickom svete roztrhlo vrece a teším sa, že dnes vám môžem ukázať ďalšie dva ružové poklady. Je zvláštne, ako sa  môže rokmi meniť vkus. Kedysi som mala len hnedé očné tiene a oblečenie bolo takmer výlučne čierne, sivé a v zemitých farbách. Nepovedala by som, že to bolo nudné, ale tá jednoduchá elegancia ma nadchýnala a páči sa mi doteraz. Akurát že čím som staršia, tým mám radšej farebnosť. Nielen v oblečení, ale aj v kozmetike. Niekedy sa na seba pozerám ako na mimozemšťana a nielen ja - aj moji blízky :) Nevadí, veď život je plný prekvapení.















O matnom lesku na pery Beauty UK si môžete prečítať:

      "Matné lesky na rty jsou momentálně IN. :) Pokud hledáš intenzivní odstín s dlouhou výdrží, pak si na správném místě. Lip gloss po nánosu zaschne a vytvoří krásný matný finiš. Určitě tě nadchne i nádherná vůně. :)
Cyclopentasiloxane,Polybutene,Isododecane,Trimethylsiloxysilicate,Polyethylene, Paraffin, Ozokerite, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cetearyl Alcohol, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance,May Contain Mica,Titanium Dioxide,Red 6,Red 7 Lake,Red 27 Lake, Blue 1 Lake, Yellow 5 Lake, Iron Oxides,Iron Oxides,Iron Oxides"
Matné lesky sú dvojsečná zbraň - alebo vyzerajú na perách krásne, alebo zvýraznia všetko to, čo netreba. Už dlho ma lákalo nejaký pekný vyskúšať. Odkedy som videla niekoľko rôznych značiek, plánovala som, že jeden bude môj. Kedysi som mala jeden dohneda, nebol škaredý, ale s farbou som sa vôbec nestotožnila, preto som ho používala len sporadicky. Vedela som, že prijmem ružový vo všetkých odtieňoch, možno ešte koralový a rozhodne nie žiadny tmavý, ani červený. Nakoniec vyhral ružový. Beauty UK ponúka 6 pekných farbičiek, z ktorých sa mi najviac páči moja ružová. Aplikátor je šikovný a lesk sa s ním nanáša dobre. Zaujme aj jeho pekná vôňa, čo je pri leskoch nie nezvyčajné, ale vždy to milo prekvapí. Je hustejší a treba ho dobre rozotrieť, aby nevznikli, ako to napísať... šmuhy? Skrátka vidno, keď ho je niekde viac a niekde menej. Lesk je sám o sebe krásny, ale na to, aby bol krásny aj na perách, je potrebné mať ich zdravé. Žiadne suché šupinky, žiadne suché miesta, žiadne popraskané pery, žiadny opar. Lesk dokáže zvýrazniť všetko a ak sú pery suché, nie je to pekné. Dobre to poznám, pretože mne ich trochu vysušuje a časom začne od stredu opadávať a úprimne vám poviem, neskutočne ma to jedovalo. Keď som sa najedla či napila, hneď som si musela skontrolovať lesk a domaľovať sa, inak to moc vábne nevyzeralo. Našťastie, stačí mi dať si trochu balzamu na pery a až potom lesk. Je pravda, že nie je úplne matný, ale nevysušuje mi pery, nezvýrazní každý záhyb, neopadáva a vyzerá krajšie. Jeho výhodou je, že farba je sýta a veľmi rýchlo usychá, ale na suchších perách, ako som už spomenula, to je skorej pohroma. Je pravda, že svoj postoj k matným leskom som trochu prehodnotila. Už sa nechystám kúpiť si asi 5 farieb, ako som plánovala. Mojim perám to veľmi nesvedčí. Ale nič to nemení na tom, že tie lesky sú nádherné a dokážu vytvoriť naozaj krásny matný finiš.
Lesk má 9 ml, stojí 5,95 a spolu s dalšími odtieňmi ho nájdete v eshope www.pinkpanda.sk.
O Beauty UK laku na nechty si môžete prečítať:
      "Beauty UK laky na nechty sú populárne hlavne vďaka svojej nízkej cene a extra rýchlemu sušeniu.  Odporúčame najskôr na nechty naniesť podklad, 1-2 vrstvy farebného laku a lakovanie zakončiť nadlakom. "
Fanatický milovník lakov na nechty si, samozrejme, nenechá ujsť príležitosť vyskúšať novú značku. Vo wishliste ich mám ešte niekoľko, aj keď je pravda, že nenakupujem tak bezhlavo ako kedysi. Nemala som problém naraz si kúpiť 10 lakov jednej značky... a dnes si kúpim po jednom laku od desiatich značiek :) Starnem. A šetrím na budúcnosť s Richardom. Aby bola ružovo ružová ako tento môj lačik. Farieb je v ponuke viac a sú veľmi pekné. Myslím si, že by si vedela vybrať každá z nás. Štetec je tenší, ale ohybný, pekne sa prispôsobuje ťahu a robí sa mi s ním dobre. Farba je sýta a pekne kryje v jednej vrstve, ale vždy si dávam minimálne dve, pretože potom je výsledný efekt vynikajúci. Nielenže perfektne kryje, ale aj rýchlo schne. Naozaj už pár minút po nanesení môžem pokojne začať niečo robiť a nemusím sa báť, že lak sa oderie alebo poškodí. Nevytvárajú sa bublinky a vyzerá dobre. Čo sa výdrže týka- tak 3 -4 dni sa nemusím starať o to, ako vyzerá, lebo stále vyzerá dobre. Veľmi sa neobíja a mojím najväčším problémom je, že mi rýchlejšie rastú nechty a lak im nestíha :) A ak sa trochu obije, stačí naniesť lak len na končeky, prípadne len pár trblietok a týždeň to vydrží. Odlakuje sa dobre, nefarbí nechty a míňa sa pomaly :)
Lak stojí 4,90 a kúpite ho v eshope www.pinkpanda.sk
Ktorá ružová novinka vám padla do oka? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Určite lak , kedže rúže nenosím :D ja momentálne čakám na lak od Avonu golden vision :) na leto krásna farba, ktorá sa bude odrážať od slnka :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si skorej lesky a balzamy obľúbila, hoci mám pár skvostných rúžov :)

      Odstrániť
  2. Ja už som ružových lakov presýtená, mám ich doma celkom dosť, no priznám sa, že ružové rúže/lesky mi chýbajú. Iste, pár sa ich u mňa nájde, ale zväčša volím červené rúže.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som vždy po červenom túžila :) A keď som si ho kúpila, mala som pocit, že mi nesvedčí. Tak je vzadu v poličke a zasa si brávam len ten ružový :)

      Odstrániť
  3. ja som objavila v Tete drogérií laky od Coquette, práve ich majú za 1,19. Neodolala som a kúpila krásny ružový aj strieborný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú značku nepoznám, škoda, že u nás nie je Teta drogéria.

      Odstrániť
  4. ja som tiež nikdy o takej zn. nepočula, ale tak za tú cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe