Ako vánok

17:29

Dobré pleťové sérum dokáže vyriešiť veľa problémov s pleťou. Ak ju chcete mať naozaj krásnu, musíte sa jej venovať v niekoľkých krokoch - treba ju dôkladne odlíčiť, vyčistiť, tonizovať a hydratovať. Kvalitné sérum to dokáže bravúrne a nielenže ju hydratuje, ale môže bojovať aj s nedokonalosťami. Už nie raz som spomenula, že značka Mylo si ma získala a rozhodla som sa vyskúšať aj ďalšie jej produkty. Pri poslednej objednávke padla voľba na hydratačné sérum pre mastnú a problematickú pleť.






O hydratačnom sére Ako vánok si môlžete prečítať:

       "Vaše pleť bude milovat olej na obličej! Skládá se ze směsi snadno vstřebatelných rostlinných a esenciálních olejů vhodných na mastnou a problematickou pokožku. Ty poskytují pleti vitamíny a minerály, upravují produkci kožního mazu, jsou antibakteriální a protizánětlivé. Sérum voní svěže, po heřmánku, citrónové trávě a modrém cypřiši. Korunní složkou je skvalan získávaný z oliv. Je to jemný olej, který se vstřebává hluboko do pokožky, zesiluje růst nových buněk, pomáhá léčit jizvy a udržovat pleť hydratovanou. Nadměrným používáním nevhodných kosmetických přípravků pleť ztrácí samoregulační schopnosti. Toto sérum je umí pleti navrátit, neucpává póry a je léčivé. Esenciální olej z Heřmánku pravého (heřmánku) má antiseptické, antibakteriální, analgetické, protizánětlivé, protialergické, tonizující a léčivé vlastnosti. Sérum můžete používat jak často chcete, můžete jím zcela nahradit denní a noční krém nebo jej používat pouze na noc. Dobře se doplňuje s uhlíkovým mýdlem "Černá ovce". Olej je také přírodní odličovadlo. Poskytuje pleti extra hydrataci, která se hodí do chladného a sychravého počasí. Na odlíčení a čištění pleti doporučuji Hydratační sérum na mastnou a problematickou pleť, protože má antibakteriální vlastnosti.

VITIS VINIFERA SEED OIL - SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL - SQUALANE - ROSA CANINA FRUIT OIL - RUBUS IDAEUS SEED OIL - TOCOPHEROL - CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER OIL - CYMBOPOGON FLEXUOSUS HERB OIL - CALLITRIS INTRATROPICA OIL** - LIMONENE* - CITRAL* - GERANIOL* - LINALOOL* * složky přirozeně se vyskytující v éterických olejích"


Mylo zasa nesklamalo. Prinieslo nielen krásny olejček, ktorý je určený na mastnú a problematickú pleť. Tmavé sklo lepšie chráni obsah a praktické kvapkátko uľahčuje aplikáciu oleja. Rozkošná etiketa utvára prvý dojem - bola som nadšená. Niekedy nás pri kúpe značne ovplyvní, ako daný produkt vyzerá a aj ja sa občas rada nechám zlákať niečím krásnym. Prírodná kozmetika totiž často používa rôzne sklené fľaše, misky, tégličky a tým odolávam len veľmi ťažko. Sérum prekrásne vonia. Je to citrusová vôňa, zľahka prišmrncnutá niečím kvetinovým, je vhodná pre dámy aj pánov a poteší čuchové zmysly. Páčil sa mi aj v horúcejšom počasí, kedy preferujem len nenápadné a jemné vône - všetky ostatné sa stávajú rušivými. Olej je zlatej farby, nie je veľmi mastný a keď sa správne použije, ani pokožka neostáva mastná. Nechávam si ho večer, miesto nočného krému, ale pokojne ním môžete nahradiť aj denný krém. Na vlhkú pleť nanesiem pár kvapiek oleja a dôkladne rozotriem. Vtedy pleť neostáva mastná a vôbec sa nemusíte báť, že by upchával póry. Práve naopak. Olej má antibakteriálne, analgetické, protizápalové  účinky. Pomáha upokojovať zapálenú pokožku a urýchľuje hojenie. Póry neupcháva a vďaka svojmu zloženiu pomáha predchádzať novým nedokonalostiam.  O problematickú pleť sa stará naozaj dôkladne, pretože jej prináša aj potrebnú dávku hydratácie. Keď sa olej vsiakne, pokožka ostáva hydratovaná, pevná a hodvábne jemná na dotyk. Sérum dokáže pleti dodať všetko to, čo potrebuje, aby bola zdravá a hydratovaná. Perfektne zastúpi pleťový krém, dokonca by som povedala, že olej je pre pleť prijateľnejší ako krém. Pri pravidelnom používaní badať nielen zlepšenie problémov akými sú vyrážky či  čierne bodky, ale pleť je pevná a pružná. Celkové hodnotenie? Sérum ma nadchlo, pretože v krásnom obale sa ukrýva citrusovo voňajúci olej, ktorý lieči a hydratuje.

Plusy:
  • pekný obal s kvapkátkom
  • krásna vôňa
  • nie je až taký mastný
  • vhodný namiesto denného aj nočného krému
  • nezanecháva mastný pocit
  • hojí zapálenú a aknóznu pokožku, neupcháva póry, veľmi dobre hydratuje a zjemňuje pokožku
  • vhodný aj pre mužov
Mínusy:
  • nenašla som
Sérum stojí 17,50 a kúpila som ho v eshope https://www.krasnakazdyden.cz/.



Máte rady pleťové oleje? :) Alebo radšej siahnete po kréme? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Mám pocit, že mi čítaš myšlienky, pretože v poslednej dobe sú tu recenzie na výrobky, na ktoré už nejaký čas pokukujem :D Mňa zaujala druhá verzia pre suchú a citlivú pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som vyskúšala mandlový olj na plet a nedám nan dopustit, omnoho lepšie ako krémy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj,tento olejíček používám poslední dva měsíce a jsem nadšená! Je velice příjemný, hezky voní a moje pleťi vyhovuje maximálně. Bála jsem se, že moje mastná pleť bude ještě mastnější, ale není to pravda. Pleť mám krásně vyživenou a dokonce se mi méně vytváří akné! Nejdříve jsem si koupila menší balení, ale určitě pak koupím to velkém! ;-) Verča

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Olej sú na našu problematickú pleť naozaj poklad :) Vrelo odporúčam všetkým, je fantastický :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe