Dokonalosť v podaní Crazy Rumors

16:08

Ak je niečo, čo neprestanem nakupovať, tak sú to balzamy na pery :) Riško si na sladké božteky zvykol veľmi rýchlo a často si balzamy požičiava (aj preto, lebo mu chutia, tak ako aj mne). Začalo mi záležať na tom, aký balzam používam a zloženiu sa prikúkam trochu viac. Crazy Rumors som spoznala vďaka farebnému balzamu - bol to jeden z mojich najobľúbenejších rúžov a dodnes som mu verná - mám doma už niekoľké balenie. Aj preto som sa rozhodla kúpiť si klasický balzam. V ponuke sú veľmi zaujímavé príchute ako Amaretto, Apple Spice, Black Cherry, Chocolate Strawberry, French Vanilla, Ginger Ale, Bubble Gum, Leaping Bunny, Lemonade, Limeade, Orange Bergamot, Pistachio, Raspberry Sherbet... a ja som si vybrala Grape Bubble. 






O balzame na pery si môžete prečítať:

      "Přírodní hydratační balzám na rty s bambuckým máslem a jojobovým olejem. Příchuť: zralé hrozny opanovaly chuť sladké žvýkačky.  Tento balzámek na rty obsahuje samé dobré věci – organické oleje, bambucké máslo, vitamín E a přírodní vosky. Velice dobře se nanáší, je bezbarvý a dodá vašim rtům jemný lesk. Rty krásně vyživí a hydratuje.
ORGANIC OLIVE OIL - ORGANIC SHEA BUTTER - CANDELILLA WAX - JOJOBA SEED OIL - MACADAMIA OIL - SOJA WAX - NATURAL FLAVORS - CARNAUBA WAX - VITAMIN E - STEVIA & LOVE
Rozumějme složení BIO EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ - BIO BAMBUCKÉ MÁSLO - KANDELILA VOSK - BIO JOJOBOVÝ OLEJ - OLEJ ZE SEMEN MAKADAMIE - SOJOVÝ VOSK - PŘÍRODNÍ BIO PŘÍCHUTĚ A/NEBO ČISTÉ ESENCIÁLNÍ OLEJE - KARNAUBSKÝ VOSK - VITAMIN E - PŘÍRODNÍ STÉVIE"



Značka vhodná aj pre vegánov je obľúbená nielen u nás, ale aj vo svete. Svoje dobré meno si ale nezískala len tak - stojí za tým naozaj kvalita a tvrdá drina - prírodné zloženie, kozmetika netestovaná na zvieratkách, pestrá a pútavá ponuka. Mrzí ma, že som si balzam nevybrala už dávnejšie. Problémom bolo aj vybrať si príchuť :) Viaceré zneli absolútne lahodne, mala som v zozname 6 príchutí, ale voľba nakoniec padla na hroznovú žuvačku. Predpokladala som, že to bude malý návrat do minulosti, keď sme si kupovali hroznové žuvačky. Ani som nebola ďaleko od pravdy :) Tubička má 4,2 g a je menšia, ružová a pekná. Ukrýva voňavý balzam, ktorý  naozaj nápadne pripomína žuvačku. Chutí sladko a príjemne, sladený je stéviou a dodané esenciálne oleje, ktoré dochucujú balzam. Je sladký, hroznový a zanecháva v ústach sladkú príjemnú chuť, čo ma občas núti ochutnávať ho :) Nepochybne jeho najlepšou vlastnosťou je schopnosť hydratovať pery. Vyživí ich, zjemní a uľaví im, ak sú suché a popraskané. Nefarbí, preto ho pokojne môžu používať aj muži. Pery chráni aj pred vysušovaním a hoci neobsahuje ochranný faktor, aj v lete ho nosím v kabelke, lebo po dlhšom pobyte na slnku ma pery aspoň nepália. Je dobrý aj keď máte opar - urýchli jeho hojenie a vysušená pokožka nie je tak náchylná na prasknutie a krvácanie. Balzamy sú skvelým doplnkom - nielenže krásne vyzerajú, ale aj šikovne chráni pery.

Plusy:
  • bohatá ponuka príchutí
  • milé malé obaly
  • krásna vôňa
  • uveriteľná chuť žuvačky, sladené stéviou
  • nezanecháva nepríjemnú chuť v ústach
  • hydratuje, chráni, vyživuje pery
  • nefarbí, vhodný aj pre pánov
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam som kúpila za 3,90 v eshope https://www.krasnakazdyden.cz/.

Skúsili ste niektorý z týchto balzamov? :) Aká chuť vás láka?


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Crazy Rumors su super, sice som zatial vyskušala len jeden, ale je skvelý, najlepší balzam aký som doteraz mala. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam momentalne mätoveho oblubenca od Badger Balm, ale v najblizsej objednavke z iherbu urcite poputuje aj tento balzam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím sa tam naučiť nakupovať aj ja a skúsiť nové značky :)

      Odstrániť
    2. Nie je to nic zlozite, tiez som dlhsie odolavala, ale maju fakt zaujimave znacky za prijatelnu cenu a s peknym zlozenim. :) aj ked to zlozenie treba fakt citat, pripadne si vyfiltrovat co hladas, lebo najdu sa tam aj nie uplne prirodne veci

      Odstrániť
    3. Asi je to len strach z neznámeho :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe