Pozor, návykové

18:13

Na dobré tužidlo si potrpím. Už sa nezmierim s takým, ktoré nesplní aspoň z polovice to, čo sľúbi. Možno som náročná, ale nebudem sa predsa otravovať s niečím, čo nefunguje. Rokmi som takých tužidiel našla veľa. Ani neviem, ktoré bolo najhoršie. Takým dosť kraľovala Nivea, ale už dlho som ju nemala, preto neviem, či sa náhodou nezlepšili. Hm, asi nie. Ku kúpe toho, ktoré vám ukážem dnes, ma do veľkej miery nalákal pekný obal. Som sa naň pozrela a hneď som vedela, že ho chcem. Na internete som o ňom veľa informácií nenašla, preto som sa rozhodla, že skúsim. Bol to síce výstrel na slepo, ale s Tigi som mala dobré skúsenosti, preto som sa výsledku až tak veľmi neobávala.












Tužidlo Tigi Rockaholic Amped Up Volumizing Mousse patrí k tým novším kúskom v ponuke tejto značky. Je pekným kúskom, hoci obal je vlastne celkom jednoduchý. Čierny, s červenými  ornamentmi a bielym písmom. Pekné, pútavé a také rokové. Na poličke v kúpeľni to tak pekne vyzerá :) Toto tužidlo sa však vymyká bežnému vo viacerých bodoch. Uznávam, že si ma získalo aj tým. Je menšie, ako mnohé moje tužidlá. Má 200 ml, čo je o niečo menej ako tie bežne dostupné v drogérii. Ďalšou zaujímavosťou je úplne tenučký pipichol (rozumej aplikátor), ktorý pôsobí tak, ako by k tomu tužidlu ani nepatril a je tam nasadený len omylom. Dokonca som pochybovala aj o tom, či sa z toho to tužidlo dostane von. No dostane a ešte aj ako! Tužidlo strieka omnoho rýchlejšie, pod väčším tlakom a tak stačí len chvíľku podržať, aby som hneď nemala plnú dlaň peny. Prekvapilo ma to, ale zapáčilo sa mi to. Zamilovala som si jeho vôňu. Sladká, prirodzená, neumelá, akoby kvetinová. Myslím, že podobne krásne voňajúce tužidlo som ešte nemala a to som ich skúsila desiatky. Pekne prevonia aj vlasy a zanecháva taký svieži pocit. Bohatá pena vôbec vlasy nelepí a nezaťažuje ich. Pomerne šetrné je aj k vlasovej pokožke, ktorá po jeho použití nesvrbí viac ako obyčajne. To ma, samozrejme, potešilo, lebo občas sa zadarí, že pena je všade, aj tam, kde som ju nechcela mať. Vlasom dodáva pekný objem, ktorý je vidno už krátko po aplikácii. Vlasy držia tvar pomerne dobre, kučery deň zvládnu v pohode, na druhý deň sú ešte postačujúce vlnky. Veľmi som si ho obľúbila. Viac ako Matrix a viac ako ktorékoľvek  z drogérie.
Teraz, keď som skúsila Tigi Bed Head Motor Mouth, teda milú žltú guľôčku na objem, každé tužidlo sa mi zrazu zdá o niečo slabšie. Rozdiel je v tom, že po žltej mase sú vlasy prirodzené, kučeravé, majú objem, sú nepolepené a vydržia aj tri dni v krásnom stave. Po tužidle je badať, že sa použilo, vlasy pôsobia inak, nie tak prirodzene. Jednoznačne sa budem vracať k tej žltej mase s vôňou žuvačky, ale aj dobré tužidlo sa doma nestratí.


Plusy:
  • Pekný obal
  • Krásne vonia
  • tenučký aplikátor
  • · Bohatá pena je ľahká, nadýchaná
  •  Nelepí a nezaťažuje vlasy
  • Dodá objem, účes drží tvar, vlasy sa dobre upravujú


Mínusy:
  • Nenašla som


V eshope Elnino ho nájdete za 6,20 eur.


Páčia sa vám produkty Tigi? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. túto značku nemám otestovanú :) tužidlá veľmi nepoužívam, teraz mám od balei, používam ho na fixáciu mojich vĺn a na moje základné potreby stačí :D ale toto vyzerá fakt dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala tiež Baleu a bola som celkom spokojná, ale zisťujem, že na tužidlá som už hrozne náročná :D Musí splniť aspoň čo to, aby som si ho obľúbila :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe