Veľký, modrý a šikovný

14:23

Pomaly si zvykám to, že moje dni sú ozaj dlhé. Po práci väčšinou utekám za ďalšími aktivitami, ktoré som si viac menej dobrovoľne vybrala a tak sa mi neraz stane, že domov sa idem len vyspať. Väčšinu dňa tak trávim medzi ľuďmi a snažím sa preto používať kozmetiku, na ktorú sa môžem spoľahnúť a ktorá vydrží celý deň. V takom stave, aby som sa nebála pozrieť sama na seba do zrkadla. Občas ma jedujú najmä moje vlasy, ktoré si robia čo chcú. Keď si kučery konečne napracem do spony a upravím tak, aby sa mi to páčilo, fúkne vietor a vyzerám, že som sa nečesala. Vsádzam najmä na laky, ktoré pomáhajú tužidlu udržať vlasy v podobe, aká sa mi páči. Značka Kallos ma už niekoľkokrát milo prekvapila a potešila som sa, keď som zbadala lak na vlasy, ktorý bol veľký, pekný a dokonca aj za veľmi príjemnú cenu.









O laku na vlasy Kallos Blues Lac Hair Spray si môžete prečítať:

        "Kozmetika Kallos
Kallos Blues Lac Hair Spray
Extra silný lak na vlasy.
Použitie: Aplikujte na vlasy zo vzdialenosti cca 30cm."

Kallos ma zaujal najprv šampónmi a maskami, až potom stylingovými prípravkami. Mala som tú česť  s tužidlom i lakom a myslím, že pomer cena a kvalita je viac ako skvelý. Sú produkty, ku ktorým sa mamina vracia opakovane a občas rada skúsim niečo nové nepoznané. Nie je tajomstvom, ako veľmi rada skúšam hairstylingové produkty a snažím sa mať aspoň chvíľu vlasy v podobe, po akej túžim. Tento raz som si na paškál vzala velikánsky lak. Balenie so 750 ml je jasne predurčené len na domáce použitie, lebo cestovať s ním si ani neviem predstaviť. Je fakt veľmi vysoký a keď je plný, je aj dosť ťažký. Ťažký na manipuláciu, nie to ešte aj na prenášanie. Chvíľku mi trvalo, kým som sa s ním naučila lakovať bez šaškovania – už dávno som nemala toto veľké balenie a cvik a zručnosť už boli dávno preč. Pozor si musím dať aj vtedy, keď ho nechám položený na kraji. Keby som oň zavadila, to by ešte len bola kuca paca. Keď som ho trochu minula, bolo to jednoduchšie. Veľkosť je výhodou i nevýhodou – balenie vám dlho vydrží, ale manévrovať s ním je ako sadnúť si prvý raz za volant. Vôňa je taká bežná, nie je v nej nič, čo by ju povýšilo nad tie ostatné, ale príjemná je a to sa ráta. Môžete si o ňom prečítať, že je extra silný, čo je slovné spojenie, ktoré veľmi rada nemám, lebo o lakoch obyčajne neplatí, že sú estra silné. Od takého očakávam, že vlasy budú celý deň také, ako ráno a nebudú zlepené ani ťažké. Silný, môže byť? Extra silný? Taký som ešte nenašla, ale nevzdávam sa toho, že taký dokonalý nájdem. Lak drží naozaj pomerne dobre. Moja neposlušná ofina vydrží viacmenej celý deň v dobrom tvare, i keď k večeru už vzniká riziko, že sa krúti a točí kade tade. Účes dokáže zafixovať na dlhé hodiny. Ak nepoužívam tužidlo, badať, že v priebehu dňa sa vlasy pomaly vyrovnávajú, ale celkovo stále vyzerajú pekne. Neposlušné vlasy sa prichytia ľahko, pre rovné vlasy bude určite vítaným pomocníkom. Veľkým plusom je to, že takmer vôbec nezanecháva vo vlasoch bielu stopu, ak sa ho použije viac a nepatrí k lakom, ktoré zvyknú vlasy priveľmi lepiť. Vedela som, čo od Kallosu možno čakať a opäť ma nesklamal. Nie je tým najsilnejším lakom, aký som mala, ale patrí k tým, čo stoja za zmienku a vyskúšanie.

Plusy:
  • Veľké balenie za fajn cenu
  • Dlho vydrží, pomaly sa míňa
  • Príjemne vonia
  • Vlasy nelepí a nezanecháva biely povlak
  • Pomerne dobre drží kučery i tvar ofiny

Mínusy:
  • ak nepoužijem tužidlo, vlasy stratia v priebehu dňa tvar a lak to nezachráni


Za 4,60 eur ho kúpite v eshope Elnino.sk.


Aký výrobok od Kallosu patrí k vašim obľúbeným? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe