Ruža, kvet čarovný

18:46

Keď nás balím na dovolenku/výlet, obyčajne nesmiem zabudnúť na nič, pretože Richard si zabalí maximálne sprchový gél a zubnú kefku. Keď niečo potrebuje, povie mi len toľko, že on vie, že vezmem všetko a nemusí si tak robiť starosti :) V podstate sa nemýli, naozaj beriem z kúpeľne to, čo denne používame. Tento rok sme si dopriali výlet do Prahy,  túlanie sa po Morave i trochu mora pri Zadare. Vždy som so sebou vzala plnú tašku kozmetiky, ktorú si obľúbil i Richard. Presne ako Hand Care Rose od Green Pharmacy.






Krém na ruky nesmie  chýbať v mojej kabelke, nieto ešte v cestovne taške. Raz nám poslúžil aj ako telové mlieko, ktoré som zabudla :) Green Pharmacy je poľská značka, ktorá má celkom širokú ponuku výrobkov a zaujala ma najmä krásnymi obalmi. Môj výživný a hydratačný krém na ruky a nechty je v plastovej tube s objemom 100 ml a pôsobí veľmi nežne. Zdobí ho ruža a je v krásnych pastelových farbách, čo dotvára príjemný dojem a skrásni poličku. Vôňa je jemná, niečím ružu pripomína, ale rýchlo vyprchá a nie je ju cítiť, preto ho Riško používal každý večer a nesmial sa mi, že bude voňať ako ja :) Hustý biely krém nie je mastný a rýchlo sa vsiakne do pokožky. Nezanecháva lepkavý ani mastný pocit. Po nanesení necháva na ruke takú tú akoby vŕzgajúcu ochrannú vrstvu, ktorá chráni pokožku pred vysušovaním a ostáva hydratovaná. Aj počas dovolenky sme po ňom siahali minimálne dva razy denne. Nielen preto, lebo sa rýchlo vsiakol, ale aj preto, lebo pokožku dostatočne hydratoval a zanechával jemnú a chránenú pred vysušovaním. Vďaka nemu sa netvoria ani nové zádery, lebo dostatočne hydratuje nechtovú kožtičku a tak ostáva zdravá a pekne vyzerá. V zložení sú krajšie i menej krajšie zložky, ale ja som s ním problémy nemala, som s ním spokojná a teším sa z neho :)

Plusy:
  • pekne vyzerajúci obal
  • veľké balenie za príjemnú cenu
  • jemne vonia
  • hustý, ale nemastný
  • rýchlo sa vsiakne, nezanecháva po sebe mastný ani lepkavý pocit 
  • hydratuje,zjemňuje, zabraňuje vysušovaniu
Mínusy:
  • len zopár látok v zložení
Nájdete v eshope Notino.

Aký krém na ruky ste si v poslednej dobe obľúbili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe