Zoznámte sa - Hristina

16:19

Občas sa mi pri hľadaní kozmetiky na internete stane, že narazím na naozaj veľmi zaujímavé značky. A kúsky. Občas odolám a nechám to tak, no keď niečo potrebujem, na stránku sa vrátim. Presne tak to bolo aj so značkou Hristina. Do oka mi okamžite padli peelingy, ktoré majú až 200 ml. Tak ako, čo si budeme hovoriť, tri som si objednala :) Prečo sa mi zapáčila značka? Lebo neobsahuje parabény, umelé konzervanty, sulfáty, silikóny, PEG, syntetické parfumy ani inú chémiu, je hypoalergénna a nebola testovaná na zvieratách. Vyrába sa v Bulharsku, ktoré je známe ružami a ten ružový olej! ♥ Veľmi som sa tešila na to, čo mi príde domov.







O peelingu z morských mušlí si môžete prečítať:

     "Vyčistí, osvieži a vyhladí zmiešanú a mastnú pleť. Pomôže so zlou pigmentáciou pokožky, zesvětllí jazvy od akné a odstráni pupienky, čierne bodky a škvrny. Ako používať: naneste na tvár peeling rovnakým spôsobom, ako keď si umývate tvár: najprv navlhčite pokožku teplou vodou a dajte si malé množstvo peelingu na prsty ruky. Jemne krúživými pohybmi naneste na celú Vašu tvár. Potom jednoducho opláchnite a ucítite hladšiu pleť. Používajte 2-3 krát týždenne
Zloženie: VODA, KAOLÍN, PERLEŤ MIKROČASTICE, HARMANČEK PRAVÝ EXTRAKT, CHMEĽ EXTRACT, PROPOLIS
INCI: AQUA, KAOLIN, PEARL SHELL MICRO PARTICLES, CHAMOMILLA RECUTITTA EXTRACT, HUMULUS LUPULUS EXTRACT, PROPOLYS"

Peeling ma okamžite zaujal niekoľkými zaujímavosťami. Ako som už spomenula, má až 200 ml a navyše, je za  5 eur. Povedala som si, že ak bude dobrý, možno to považovať za kúpu roka. Veď za menšie dávam omnoho viac, keď ma chytí nákupná horúčka a ešte aj dôjdu zásoby. Ďalej je to obsah škrupín morských  mušlí, špeciálne určené na mastnú a zmiešanú pleť. Ponuka je veľmi pestrá a možno si vybrať niekoľko skvostov, ktoré sú určené na rôzne problémy s pleťou. Okrem peelingu so škrupín som si vzala aj hroznový a s pšeničnými otrubami. Ako prvý som sa rozhodla vyskúšať ten so škrupín z mušlí. Je v plastovom obale s peknou etiketou, na ktorej nájdete podstatné informácie. Po otvorení na vás mrkne taká bledá hmota, ktorá veľmi príjemne vonia. Neviem presne, čo v nej prevláda, ale je to sladká, nie výrazná vôňa, ktorá neruší a pekne prevonia večerné umývanie. Ju hustý, ale dobre sa nanáša, neopadáva, nedrobí sa. Skôr by som povedala, že je krémový a obsahuje  citeľné, ale stále jemné peelingové čiastočky. Nie sú ostré, sú jemné, použitie je príjemné. Najlepšie je aplikovať ho krúživými pohybmi na celú tvár a jeho účinky vidno už po krátkej dobe. Veľmi pekne čistí tvár, je vidno, že odstraňuje čierne bodky a nečistoty, pleť je žiarivejšia a jasnejšia. Pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí, najmä na čele a na nose vidím rozdiel. Na jedno použitie stačí kúštik peelingu, preto to jedno balenie vydrží dlho. Som nadšená a určite si časom kúpim aj iné produkty, neostanem len pri peelingoch. Láka ma maska a rôzne krémiky. Uvidíme, čo bude ďalšie. 

Plusy:
  • Pekný obal
  • Veľké balenie za príjemnú cenu
  • Zloženie
  • Pekne vonia
  • Hustý, krémový, jemné peelingové čiastočky
  • Pleť čistí, odstraňuje odumreté bunky a čierne bodky, zabraňuje vzniku nových nedokonalostí
Mínusy:
  •  Nenašla som

Peeling kúpite v eshope Hristina za 5 eur.


Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe