Superdlhé

18:46

Riasenky Bourjois som si zamilovala pred pár rokmi a odvtedy sa k nim pravidelne vraciam. Občas skúsim inú značku, ale potom zasa zakotvím pri tejto. Keďže moje riasy sú krásne husté, obyčajne hľadám také, ktoré sľúbia predĺženie. Elastic maskara od Bourjois sľubuje úžasné predĺženie a samozrejme, zlákalo ma to :) Aby som skúsila a zistila, či je to planý sľub (na čo pri Bourjois zvyknutá nie som) alebo to bude zasa pecka. 








Bourjois Paris Elastic Mascara na prvý pohľad vyzerá tak inak. Vlastne, ani neviem, čo mi pripomína, ale je podarená a tým ma v eshope zaujala. Až potom som si všimla, že sľubuje až takééé dlhééé riasy. Bourjois má veľmi zaujímavé obaly, naposledy ma tak prekvapila riasenka, ktorej kefka sa otočením zmenila a mohla tak dodať objem i dĺžku. No sranda :) Táto kefka je silikónová, čo mi niekedy vyhovuje viac, niekedy menej. Je pravdou, že milujem najmä tie husté a huňaté, ale používam aj takéto. Majú aj svoje muchy, o ktorých si povieme za chvíľku. Pri prvom použití som zažila veľký šok - oči ma začali páliť a slzili. Pri riasenke sa mi toto ešte nikdy nestalo, preto som ostala poriadne prekvapená. Pri ďalších použitiach sa tento pocit pomaly vytrácal, ale vtipné to teda nebolo. Pri týchto kefkách sa ľahšie môže stať, že sa riasy zlepia. Najmä, ak sú nové, ale aj potom, keď sa trochu vysušia. Inak tomu nebolo ani pri tejto kefke. Sprvu som sa neuveriteľne jedovala, lebo z mojich krásnych bohatých rias vznikli zrazu tri hrudky. Na porazenie. Chvíľku mi trvalo, kým som našla ten správny postup. Najideálnejšie je pre mňa najskôr naniesť jednu/dve vrstvy riasenky a potom ju inou, suchou kefkou rozčešem. Vtedy sa minimalizuje riziko zlepenia rias. A presne to potrebujem, keďže túžim po krásnych dlhých riasach. Intenzívna čierna farba zafarbí riasy na celý deň. Ostanú pekné vytočené, nelepia sa, neotláčajú sa a neopadáva z nich farba. Čo sa týka toho predĺženia, neviem, ako by som to definovala. Teda, neviem, do akej miery splní, čo sľúbi. Naozaj sú dlhšie, aj trošku objemnejšie, pekne vytvarované a výraznejšie. Líčenie s ňou nie je úplne najľahšie, aj si občas ponadávam, ale musím povedať, že sa zaradila k vydareným výrobkom od Bourjois. Občas sa na konci rias urobia malé hrudky, ale dajú sa jemne odstrániť, preto to nie je veľký problém. Iba ak sa ponáhľam. 

Plusy:
  • zaujímavý obal
  • silikónová kefka môže byť radosťou i starosťou 
  • intenzívna čierna farba
  • vydrží celý deň
  • neopadáva, neotláča sa, len nie je vodeolná, preto prežije len pár mini kvapiek
  • dokáže pekne predĺžiť a zvýrazniť riasy
Mínusy:
  • môže dosť lepiť a občas urobí menšie hrudky
Za 6 eur ju kúpite v eshope Elnino.


Akú predlžujúcu riasenku by ste mi odporučili? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Wau, tvoří ultra dlouhé řasy.. :-) Sice tento typ kartáčku není zrovna něco co bych vyhledávala denně, ale výsledný effekt se mi líbí!! :-)

    Začínám objevovat tajemství přírodní dekorativky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Predĺži krásne, ale s kartáčikom sa trochu ťažšie líči :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe