Za krajšími nohami

13:17

I keď leto sa skončilo a sukne sa budú zasa predlžovať, mať krásne a jemné nohy je na nezaplatenie. Od prstov až po stehná. Pri večerných rituáloch som sa naučila nezabúdať na niekoľko krokov, vďaka ktorým sú nohy jemnejšie, krajšie a som potom spokojnejšia. 







O telovom peelingu jahoda a rebarbora si môžete prečítať:

       "Jemný telový peeling šetrne odstraňuje odumreté kožné bunky pomocou kryštálov cukru. Čistí a vyhladzuje pokožku tela a navracia vitalitu. 
Extrakt z jahôd zvláčňuje pokožku.
Svieža rebarborová aróma naštartuje telo aj myseľ.
Objem / hmotnosť: 200 g"

Telové peelingy od Dermacolu mám veľmi rada. Sú cukrové, voňavé a rozkošné. Myslím, že na blogu som už písala, že nemám veľmi rada kombináciu jahoda a rebarbora. Vonia mi málo. A ničím mi nepripomína jahodu, na ktorú sa veľmi teším. No peeling ma neuveriteľne prekvapil a okamžite som si ho obľúbila. Vonia ako jahodovo rebarborový koláč. Nie veľmi výrazne, ani prehnane sladko, ale krásne. Nečakala som, že sa mi bude tak páčiť, ale rozhodne sa zaradil k tým najkrajším, aké som doteraz mala. Je cukrový, preto je ho pri použití cítiť. Je výrazný, ale nežný. Pri použití jemne pení a vynikajúco vyhladzuje a odstraňuje odumreté bunky. Pokožku hydratuje a niekedy ani nepotrebujem telové mlieko. Pomáha bojovať s celulitídou a krásne prevonia pokožku. Tieto peelingy sú skrátka skvelé a rozhodne budem skúšať ďalšie. Drobnou výčitkou môže byť pri týchto produktoch zloženie. 200 ml balenie stojí 5,69 eur. 



Na jemné päty sa nejde najľahšie, aj moje sú občas ako šmirgľový papier. Preto potrebujú trošku pilníku, ktorý obrúsi suchú pokožku a vďaka krému sa zjemnia. Dnes je v ponuke neuveriteľné množstvo rôznych pilníkov, takže si vyberie snáď každá z nás. A dajú sa kúpiť za pár eur. 







O týchto krémikoch ste si na blogu už mohli prečítať, ale chcela som ich dať do tohto zhrnutia, lebo sú dobré a mám už myslím tretie balenie z každého. Sú v rovnakej modrej plastovej tube, preto si dávam večer väčší pozor, po akom siaham. Zvláčňujúci krém na nohy je biely, ľahký a s dobrou konzistenciou. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty. Ľahká sladká  vôňa je úplným potešením pre čuchové zmysly, vždy sa na ňu nesmierne teším. Už po prvom použití bude pokožka jemnejšia, hydratovaná, pri pravidelnom používaní po suchých miestach neostane ani stopy a nohy nebudú vyzerať tak, že nesú takú tiaž. Poteší aj krém na zhrubnutú kožu na pätách. Dlho som si popraskané päty až tak nevšímala. Na hrubšej koži to boli len jemné zárezy, ktorým som pozornosť nevenovala. Suchá a zhrubnutá koža na pätách je estetický problém, ktorý trápi mnohé ženy a mužov, bez ohľadu na vek a  na hmotnosť. Môžu praskať až do krvi a vtedy to môže aj bolieť. Krémy nielen že podobne vyzerajú, ale aj rovnako nádherne voňajú. Sú aj rovnakej konzistencie. Krém je však zameraný najmä na päty. Krém pokožku viditeľne zjemňuje a hydratuje. Potrebné je ale používať ho dlhodobo a pravidelne. Ideálne je spojiť ho aj s pomôckami na odstránenie suchej kože a následne aplikovať tento krém. Mám rada aj peelingy na nohy, sú jemnejšie ako pilníky, ale pokožka ostáva krásna jemná a ľahšie sa vstrebe do pokožky. Zo dňa na deň sa zázraky nestanú, ale krém je dobrý. Oba stoja 2,65 eur. 





Tento sprej s nami celoročne cestuje na výlety. Nohy sa potia, celkom pekne nevoňajú a niekedy potrebujú aj osvieženie a schladenie. Najmä po naozaj náročných dňoch, turistike, behu a podobne. Modrý obal ukrýva krásnu vôňu, ktorá  je sladká, ovocná a zvykol si na ňu aj Richard. Nohy príjemne osvieži, keď je vonku naozaj teplo a eliminuje pach a netreba sa tak báť faux pas. Vonia dlho.
Za 3,79 eur dostanete krásne voňavý sprej, ktorý aplikujem najmä v čase, keď nohy dostanú zabrať.

O nohy sa treba starať, lebo na nich  sa naozaj odrazí všetko dobré i zlé. Výrobky od Dermacolu sú dobré a občas sa k nim vraciam, keď mám chuť na zmenu.


Aké výrobky si kupujete na nohy? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já tedy žádné pilníky na nohy nepoužívám, nebaví mě si tvrdou kůži pilovat a pak ten bordel z toho :D Já používám pouze jeden krém, který se mi opravdu osvědčil. Je od Baley s ureou, nemám potřebu zkoušet ani jiné produkty, tento krém mi vyhovuje 100%

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi viem, ktorý myslíš :) Ten som ešte nemala, ale už dlhšie chcem skúsiť niečo od Baley na nohy, tak možno sa pozriem práve naň :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe