Ako som spoznala Holika Holika

17:41

Kórejská kozmetika ma zaujíma už veľmi dlho. Odkedy som začala blogovať a sledovať aj zahraničné značky. Mnohé z nich sa vyznačujú krásnymi a pútavými obalmi. Tak je to aj v prípade značky Holika Holika. Na Slovensku sa zháňa ťažšie, ale o to šťastnejšia som, keď je naskladnená a ujde sa mi :) Vznikla v roku 2010 a odvtedy sa jej darí po celom svete. Úprimne, nečudujem sa, lebo mňa zaujala okamžite. Krásne obaly neboli to jediné, na čo som upriamila pozornosť. Zaujali ma výrobky, ktoré sú určené na odstraňovanie čiernych bodiek. Keďže už niekoľko mesiacov intenzívne pracujem na ich eliminácii, rozhodla som sa, že niečo skúsim.







Čistiaci balzam proti čiernym bodkám od Holika Holika má veľmi pekný a zaujímavý obal a 25 g. Napriek tomu, že je malý, je trochu masívny, ale neuberá mu to na rozkošnosti. Pokukovala som po ňom asi pol roka a premýšľala som, či sa oplatí kúpiť si ho. Nie raz sa mi už stalo, že som pri výrobku na odstraňovanie čiernych bodiek šliapla mierne vedľa. Nakoniec som sa ale odhodlala. Vonia veľmi príjemne. Svieža citrusová vôňa ma zaujala okamžite, pretože mi niečo pripomenula. Stále som sa v spomienkach nedopátrala, čo a asi aj preto sa na ňu stále teším. Konzistenčne je to niečo medzi krémom a gélom. Je to ľahučké, mäkké a úplne ľahko sa rozotiera. Trošku mi chýbal popis v slovenskom alebo anglickom jazyku, ale našla som si popis. Balzam nanesiete na problematické partie (ja predovšetkým na nos, inde ma až tak veľmi netrápia) po dôkladnom vyčistení pleti. Necháte pôsobiť pár minút. Ja to nestopujem, ale okolo tých 5 minút to zhruba býva. Použitie je príjemné, pokožku nedráždi a nevysušuje. A umyjete, buď jemnou hubkou alebo rukou. No, po prvom použití som bola mierne sklamaná, pretože som nebadala výraznejší rozdiel. Ten prišiel až s pravidelným používaním, najlepšie dva razy týždenne a raz použijem čistiacu náplasť. Gél dokáže akoby roztápať nečistoty z pórov. Minimalizuje póry, zjemňuje ich a i keď neodstráni všetky čierne bodky, mnohé miznú. Ak aj ostanú, sú menej nápadné a lepšie sa ukryjú pod make up, ktorý ich takmer vôbec nezvýrazní. Odstraňuje aj prebytočný maz a pokožka pôsobí čisto. Čakala som zázrak na počkanie, ale dostavil sa až pri pravidelnom používaní. Je to dobrý pomocník pri celkovej očiste pokožky a môj nos, ktorý trápia čierne bodky, je omnoho krajší. Značka nie je prírodná, ale to zloženie by bolo asi jedinou výčitkou.

Plusy:
  • krásny  obal
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • ľahké použitie
  • pri pravidelnom použití dôkladne čistí póry, zmenšuje a zjemňuje ich, pomáha odstraňovať čierne bodky a zmatňuje pokožku
Mínusy:
  • zloženie
Nájdete v eshope Notino.

Poznáte túto značku? Mali ste od nej niečo? :)











You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ja som ešte od tejto značky nič neskúsila, ale veľmi ma láka. Super recenzia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Má strašne peknú masku v obale, ktorý vyzerá ako súdok :) Tú si ešte musím zaobstarať :)

      Odstrániť
  2. Od Holika Holika jsem vyzkoušela plátýnkovou masku, byla skvělá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám od nich zatiaľ 2 produkty. Peeling a tonikum a som s nimi nadmieru spokojná. Škoda že na Slovensku sa nedá zohnať ich celý sortiment.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, aj mňa mrzí, že nie všetko u nás je. Na ebay som videla veľa krásnych kúskov, ale nejako sa mi odtiaľ nechce objednávať.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe