Sila chladivého gélu

19:39

Kozmetika má svoje čaro. O tom niet pochýb. Niekto je voči nemu imúnny, niekto nie. Ja rozhodne nie a vyžívam sa v tom, keď si nájdem produkt, ktorý by som chcela. Následne si o ňom nájdem na internete nejaké informácie, prečítam recenzie a nakúpim. Týka sa to najmä drahším kúskov, teda high endovej kozmetiky. Collistar bola značka, ktorú som dlho obdivovala. Závan talianskeho luxusu, ktorý si moja peňaženka vo vysokoškolským časoch nemohla dovoliť. Dnes je to trochu inak a občas si doprajem aj kúsok Talianska v kúpeľni. Naposledy som sa rozhodla kúpiť chladivý gél proti celulitíde. No a nemohla som urobiť lepšie :)

Collistar Special Perfect Body chladivý gél proti celulitíde



s celulitídou sa dá bojovať

Collistar Special Perfect Body chladivý gél proti celulitíde zloženie

Collistar Special Perfect Body chladivý gél proti celulitíde zloženie

masážna rukavica

masážna rukavica proti celulitíde

Collistar chladivý gél proti celulitíde

Collistar Special Perfect Body

Collistar  gél proti celulitíde

Collistar Special Perfect Body chladivý gél proti celulitíde


Collistar Special Perfect Body chladivý gél proti celulitíde som si kúpila v balení s rukavicou na masáž. Tá je zelená, dá sa jej upraviť šírka a obsahuje kovové guľôčky, ktoré pokožku masírujú a pomáhajú prekrviť, vďaka čomu sú produkty proti celulitíde o niečo účinnejšie. Nie je zlá, ale oproti mojim ostatným masážnym pomôckam mi príde veľmi jemná. Jej výhodou je ale tvar, ktorý je ako rukavica a možnosť prispôsobiť si ju, aby lepšie pasovala a držala sa. 

Gél je pre mňa omnoho zaujímavejší. Našla som si naň niekoľko recenzií a niektoré ho ospevovali ako jeden z najlepších, aké skúsili. Tak hurá do toho! Krém má 400 ml a je v plastovom obale s pumpičkou na dávkovanie. Obal je zelený, ale vidno, koľko krému v ňom je. Používam ho dva razy denne a vydrží zhruba mesiac a pol až dva. Na jedno použitie postačuje pár pumpičiek. Gél má naozaj dobrú gélovú konzistenciu, ktorá sa nerozteká a aj vďaka nej sa rýchlo vsiakne do pokožky. Nezanecháva mastný ani lepkavý pocit, preto sa už krátko po aplikácii  môžem obliecť. Raňajšia aplikácia mi neprekáža nielen preto, že sa môžem rýchlo obliecť a oblečenie nebude fľakaté ani špinavé. 

Tento gél má dokonalý kryo efekt! Už vôňa je božská, lebo je mentolová a svieža. Taká chladivá. Ako aj gél. Pokožku si pomasírujem niektorou masážnou kefou či hubkou, ktorú mám. Potom  ho nanesiem v tenkej vrstve. Po pár minútach sa pokožkou rozleje úžasný chlad. Najmä v lete ho zbožňujem, lebo bez ohľadu na teplotu mi nie je horko. V zime si tak kupujem hrejivé gély. Tento chlad vydrží približne hodinu. Po aplikácii si treba dôkladne umyť ruky a vyhnúť sa očiam či slizniciam, lebo ľahko sa môže stať, že oči budú slziť a sliznice štípať ( keď som si poškriabala nos, štípal ma asi 20 minút). 

Má skvelú konzistenciu, krásne vonia a prináša pokožke úžasný chladivý účinok. Toto všetko je priam dokonalé. No je účinný? Áno, je. Prvé balenie spustí divy, ale je potrebné nepoľaviť a pokračovať v tom, čo som začala, teda kúpiť si ešte aspoň jedno balenie. Zdá sa mi, že najlepšie účinkuje po cvičení. Odkedy pravidelne cvičím (je to od začiatku tohto roka, nebolo to však predsavzatia, ale túžba žiť zdravšie), pokožka sa krásne spevňuje a aj keď so striami veľa nenarobím, celulitída sa zjemňuje. Miznú tukové vankúšiky z bokov a bruška a zadok je  pevný a guľatý. Viem, že sú za tým hodiny driny, potu a aj sĺz, keď som nevládala vstať, lebo moje chromé koleno ma zradilo. 

No som na seba hrdá. Po rokoch. Keď som nervózna, neprejedám sa a ak si aj kúpim čokoládu, nezjem ju na posedenie. Za to, že sa dobre cítim, môže do veľkej miery pevná vôňa, ale pomáha aj kozmetika. Tento gél veľmi dobre spevňuje pokožku. Vypne ju  a vyhladzuje, takže priehlbinky na pokožke sú jemnejšie, pokožka sa akoby naťahuje a vyrovnáva. Veľmi jej pomáhajú aj denné masáže, avšak pri nich si treba byť vedomý jednej dôležitej veci - nikdy nesmiete priveľmi tlačiť. Ľahko sa môžu vytvoriť modriny a tým svojmu zdraviu nijako nepomôžeme. Všetko musí byť s mierou a potom sa dostavia výsledky. 

Ak aj vy patríte k skupine, ktorá podobné gély kupuje, tento vrelo odporúčam. Je skvelý. Keď mi moje okolie začalo hovoriť (nezávisle od seba), že som schudla, vedela som, že to myslia vážne. Lebo ešte minulý rok sa ma pri pohľade na moje bruško pýtali, či nie som tehotná. Tento rok mi môj chlap uznanlivo povedal, že vyzerám výborne a cíti, že nohy aj zadok sú pevnejšie. Dnes mám doma druhé balenie krému a do konca roka zapnem aj nohavice, ktoré už dva roky visia nepovšimnuté v skrini. Nie preto, že musím. Ale chcem. 

Plusy:
  • pekné balenie, ja som si vybrala aj s masážnou rukavicou
  • praktická pumpička
  • krásna mentolová vôňa
  • gélová konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne, nezanecháva mastný ani lepkavý pocit
  • nezašpiní oblečenie
  • chladivý účinok trvá asi hodinu
  • spevňuje, vyhladzuje, zjemňuje pokožku, redukuje celulitídu, pomáha tvarovať stehná, boky, brucho, ruky
  • balenie vydrží zhruba 2 mesiace
Mínusy:
  •  nenašla som

Gél nájdete v eshope Notino.

Máte radšej chladivé alebo hrejivé gély? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe