Voňavé čistenie s Weledou

18:07

Čo je jedným z najdôležitejších krokov pre krásnu pleť? Predsa čistenie! Za dlhé roky, čo blogujem, som sa zoznámila s mnohými značkami. Niektoré ma nadchli viac, iné menej. K niektorým produktom sa vraciam pravidelne, iné zapadnú prachom a nespomeniem si na ne. Dnes bude reč o produkte, ktorý som prvý raz skúsila dávno. Sú to roky. Očarila ma tak, že som si ho kúpila zasa a naposledy som ho vyhrala. Asi si dokážete predstaviť, že ako kozmetický maniak som sa z toho nevedela prestať tešiť :)

Weleda

Weleda Čistiace tonikum 2 v 1

Čistiace tonikum 2 v 1

Mimoriadne jemná emulzia

weleda Mimoriadne jemná emulzia

Čistiace tonikum 2 v 1 Weleda

Na tomto toniku je skvelých hneď niekoľko vecí. Po prvé, sklený obal - je krásny modrý. Hoci je trochu ťažší, neprekáža mi to. Je pravda, že keď niekam ideme, neberiem si ho, ale doma je to jedno. Opatrná musím byť len pri používaní, pretože ak by som ho zhodila, nemusel by to prežiť on alebo kachličky. Tmavé sklo je na kozmetiku jedno z najlepších, lebo ju chráni pred znehodnotením. Navyše sa tieto fľaštičky dajú odkladať a doma využiť, či už na odlievanie, odkladanie či výrobu domácej kozmetiky. 

Nedávno som si skúšala urobiť doma olej a do fľaštičky ho prelejem hneď, ako bude hotový. Druhou vecou, ktorá je na ňom skvelá, je vôňa. Je citrusová a neuveriteľne svieža :) Tento citrónik je pre pleť úplne dokonalý. Preto tonikum používam veľmi rada - lebo prevonia aj zamračené ráno :) Treťou celkom prekvapivou vecou je konzistencia. Tonikum je pleťová voda, ktorá je farbou ako mlieko, ktoré si s takou chuťou lejem do kávy. Míňa si mi pomaly a pritom nemám pocit, že by som ním šetrila. 

Keď sa priveľmi priblížim k očnému okoliu, trochu ma štípu oči, ale nestáva sa to často. Rýchlo som sa naučila, pokiaľ môžem zájsť, aby som nemala problémy. Pleť jemne, ale účinne čistí, vždy vidno na tampóne  nečistoty, ktoré sa na tvári nahromadili. Pleť zjemňuje, zmatňuje a nevysušuje ju. Na vyrážkach neštípe. Dobre sa s ním odličuje tvár... ale len so zavretými očami :) Pokožku hojí, upokojuje a lepšie sa hojí, takže mu niet čo vyčítať. Jeden z mojich najmilších výrobkov od Weledy!

Plusy:
  • pekný, sklený obal
  • nádherná, svieža vôňa
  • konzistencia je ľahká, nemastná
  • mliečko jemne čistí pleť, zjemňuje ju, zmatňuje ju
  • vhodné aj na odličovanie, make up odstráni dobre
Mínusy:
  • treba sa vyhnúť očnému okoliu
Mliečko nájdete v eshope Weleda, kde 100 ml stojí 12,95.

Aký je váš miláčik tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe