Pán božsky čokoládový

17:23

V dnešnej recenzii budem nadšene ospevovať balzam na pery. Taký, čo vyzerá ako Eos. Ten, ktorý tak milujú celebrity, fotili sa s ním všade, kam sa pohli, nosili ho pol dňa v ruke, aby ich fotograf odfotil práve s ním. Chvíľu som jeho imidžu prepadla aj ja, ale ako som sa vyjadrila v recenzii, bol to veľmi priemerný balzam, ktorý sa svojimi hydratačnými účinkami príliš chváliť nemohol. Balzam od Včely sv. Ambróza mi ho vzhľadom a farebnosťou okamžite pripomenul a spomenula som si, ako som naháňala melónovú príchuť alebo  ako som si  ho v práci hrdo vystavila na počítač, aby ho každý videl. Tento balzam ho ale hravo schová do vrecka a je jednoducho dokonalý. Iné slovo mi nenapadne. Len čistá dokonalosť.

prírodný balzam na pery  Včely sv. Ambróza

balzam na pery Belgická čokoláda

prírodný balzam na pery  Včely sv. Ambróza belgická čokoláda

Balzam na pery belgická čokoláda

V ponuke sú maškrty ako:

  • levanduľa-citrón
  • zelený čaj, 
  • karibská papája
  • kanadská čučoriedka a mäta s vitamínom E

Samozrejme, ako prvá bola moja belgická čokoláda, ktorá ma ako milovníka čokolády neskutočne nadchla. Práve vanilka a čokoláda patria pri balzamoch na pery k mojim miláčikom a z každého takéhoto prírastku sa vždy veľmi teším. Lebo sú na zjedenie :) 

V rozkošnom ružovom vajíčku sa nachádza 10 ml balzamu, ktorý je hnedý, pekne vytvarovaný a veľmi šikovný. Vonia ako čokoláda. Ako dokonalá masa belgickej čokolády, ktorú som mala možnosť ochutnať v Belgicku. Krásna horká, čokoládovo chutná, chutne čokoládová. Už po prvom nanesení som vedela, že balzam je výnimočný, lebo dokonale kĺzal po perách a zanechával na nich vysoko hydratačnú vrstvu. Obsahuje včelí vosk, ktorý síce vegánov nepoteší, no ja ho v kozmetike zbožňujem a patrí k mojim stáliciam. 

Okrem včelieho vosku sa o pery starajú aj maslá, kokosový a olivový olej a propolis, ktorý je tiež jedným z veľkých prírodných pokladov. Hoci vyzerá byť tvrdý a tuhý, úplne ľahučko sa nanáša a zanecháva po sebe voňavú a chutnú čokoládovú stopu. V ústach nezanecháva nepríjemnú pachuť, naopak... vyvoláva chuť na tabuľku nejakej tej maškrty. Jeho úžasné zloženie je zárukou kvality. Skvelé účinky sa prejavia veľmi rýchlo. Ak cez deň dostatočne nepijem, okamžite sa to prejaví na suchších, neraz aj popraskaných perách so šupinkami. Kedže bez rúžu z domu nevyjdem, je to nielen bolestivý, ale aj estetický problém a hľadám čo najlepšie balzamy, aby mi pomohli. 

Tento je jednoznačne jeden z tých najlepších, aké som mala. Pri tých desiatkach je  to vlastne zázrak, ale v okamihu si viem vybaviť vôňu, chuť, farbu, všetko. Krásne hydratuje a vyživuje pery. Hojí ich, vyhladí a zjemní tak, že sú úplne na božtek. Chráni ich pred nepriaznivými vplyvmi počasia, pred vysušením a rýchlo hojí aj stopy po oparoch alebo kútikoch. Jedným slovom - dokonalý. Rozhodne je to kúsok, ktorý sa oplatí mať doma a neofrflú ho ani deti, lebo je jemnej a lahodnej chuti. Vďaka čarovnému vzhľadu je vhodný aj ako darček a ako som povedala, poľahky strčí do vrecka aj tie svetové značkové. Mňam!

Plusy:
  • krásny obal
  • zaujímavé vône a príchute
  • veľmi príjemná čokoládová vôňa
  • lahodná chuť, nezanecháva v ústach pachuť
  • ľahučko kĺže po perách, hoci pôsobí hutný
  • vynikajúco hydratuje, zjemňuje pery, zabraňuje vysušovaniu, hojí ich, chráni pred vplyvmi počasia
  • zloženie
Mínusy:
  • nenašla som

Za 7,99 eur ho nájdete v eshope Včely sv. Ambróza.

Ktorú príchuť by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak ten bych asi okusovala, já mám borůvku a jsem s ním dost spokojená, ale používám jej jen v zimě

    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe