Ako chameleón

18:44

Za posledného asi pol roka sa mojou kozmetickou poličkou vystriedalo viac podkladových báz ako za niekoľko rokov. Tú jednu, ktorú som si dookola kupovala, som sa rozhodla vymeniť a zistila som, ako dobre som urobila. Lebo aj mnohé lacnejšie sa ukázali rovnako, ak nie aj viac účinné. Líčim sa denne, takže ich miniem dosť. Niektoré som podarovala kamarátkam, iné ostali v mojej poličke, lebo mi  veľmi vyhovovali. Značku Gosh poznám vďaka dekoratívke, ktorú som si kupovala na vysokej, najmä špirály a púdre sa mi zdali veľmi kvalitné. Naposledy ma zaujala podkladová báza, tzv. chameleón. Neodolala som jej a kúpila som si ju.

GOSH


Primer Plus+ Skin Adaptor Anti Pollution

podkladová báza GOSH zloženie

podkladová báza pod make up

Podkldová báza Primer Plus+ Skin Adaptor Anti Pollution

Podkladovú bázu považujem za nutnosť, pretože pleť vyhladí a make up vďaka nej lepšie a dlhšie drží. Okrem iného. Ak je kvalitná, tak zjemní aj póry a linky a líčenie je vďaka nej krajšie, živšie a prirodzenejšie. Keďže so značkou Gosh ešte nemám veľa skúseností, bola to výzva a chopila som sa jej bez zaváhania. V čiernom obale je 30 ml bielej bázy bez výraznejšej vône. Je ľahký, plastový a celkom nenápadný. Pumpička na dávkovanie ide úplne ľahko a nezasekáva sa. Je užší a šikovný do kozmetickej taštičky, takže je to jeden z prvých kúskov, ktoré si so sebou beriem na túlačky. 

Zaujímavý efekt nastal, keď som bázu prvý raz skúsila. Ako som spomenula, je biela, no po nanesení na pleť sa zmení na telovú. Pleť nezafarbí, ale ako chameleón sa jej prispôsobí. Obsahuje dubový výťažok, ktorý je bohatým zdrojom antioxidantov, hydratačných a upokojujúcich zložiek. Je krémová, ľahko sa zapracuje do pleti a po chvíli možno nanášať make up. Dlho som bola zvyknutá nanášať ju prstami, no keď som zistila, že štetec zabezpečí omnoho lepšie zapracovanie, kúpila som si jeden len na bázu. Farbí ho jemne do oranžova, čistím ho minimálne dva razy týždenne, aj tam je vidno, že biela báza sa pri aplikácii mení. 

Podkladová báza je ľahučká, pleť vyhladí, hydratuje, pripraví na ďalší krok v líčení. Make up na ňu ľahšie priľne a dobre sa rozotiera. Nevzniknú mapy a keďže pleť je vyhladená, nezvýrazní vrásky, linky ani póry. Nie je komedogénna a pokožku odličujem bez zhoršenia jej nedokonalostí. Aj keď som dosť spokojná, nemôžem povedať, že by  bola pre mastnejšiu/zmiešanú pleť úplne ako stvorená. Po pár hodinách sa mi už leskne nos aj čelo. Musím si líčenie opraviť, lebo pri pohľade do zrkadla sa mi stavajú vlasy dupkom, lesknem sa naozaj dosť. Našťastie ale líčenie inak pekne drží a výraznejšie zásahy, aby bolo počas celého dňa pekné, nie sú potrebné. Keď sa na bázu pozerám, stále ju považujem za veľmi zaujímavý kúsok a som rada, že som sa rozhodla ju skúsiť. Je iná a značku Gosh mi tak priblížila zasa o kúsok viac.

Plusy:
  • šikovný obal, menší, s dobrou pumpičkou
  • bez vône
  • biela váza sa pri aplikácii mení na farbu pleti
  • hydratuje, zjemňuje, vyhladzuje pleť
  • uľahčí aplikáciu make upu
  • predlžuje životnosť make upu, rozžiari ho, nevznikajú mapy, nezvýrazní linky ani póry
Mínusy:
  • pleť sa mi po pár hodinách dosť leskne
  • zloženie
Za 14 eur ju nájdete v eshope GOSH.

Aký kúsok tejto značky ste skúsili? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Podkladovou bázi také beru jako nutnost používání, tahle vypadá zajímavě jen by mi asi vadilo to lesknutí :/.

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Občas ma to jeduje, ale pomôže zmatňujúci obrúsok :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe