Powersmile - nová známa

18:13

Moje zuby ma trápili, od kedy sa pamätám. Napriek všemožnej snahe sa kazili, ale po osemnástke tento stav skončil a zrazu sa kaz objavil raz za 5 rokov. Veľmi som sa tomu potešila, lebo som sa o ne vždy príkladne starala, no radosť netrvala dlho. Ostali citlivé, ďasná krvácali a zapaľovali sa a tak sa začal ďalší boj. Nikdy som neverila, ako veľmi dokáže zmena zubnej kefky a pasty pomôcť k zlepšeniu stavu zubov. Musela som nájsť ultra jemnú kefku, ktorá v kombinácii s prírodnými zubnými pastami dokáže zázraky. Bežné drogériové pasty mi nikdy veľmi nechutili, aj keď niektoré z nich sa dali zniesť. Jason má v ponuke niekoľko zubných pást. Naposledy som mala s čajovníkovým olejom a hoci sprvu mi prekážala, teraz ju milujem. Powersmile mala omnoho lepšie hodnotenia, tak som sa jej lepšie pozrela na zúbok.

JĀSÖN zubná pasta Powersmile

 Powersmile

JĀSÖN zubná pasta Powersmile zloženie

JĀSÖN zubná pasta

prírodná zubná pasta

O zubnej paste Powersmile si môžete prečítať:


       "Zubní pasta bez fluoridů, umělých sladidel a ochucovadel. Přirozeně bělí zuby, aniž by poškozovala sklovinu. Výtažek ze zrnek grepu působí antibakteriálně. Perilla brání vzniku kyselin a Aloe Vera má blahodárné účinky na dásně. Zubní pasta má chuť máty. 
Grapefruitová jadérka a Perilla pomáhají v boji proti vzniku kyselin, zatímco Máta peprná silně osvěžuje dech.
Zloženie:  Calcium Carbonate, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil Carrageenan, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Carum Petroselinum (Parsley) Extract , Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Perilla Ocymoides Seed Extract, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Silica, Sodium Bicarbonate
* Z ekologického zemědělství"

Pekná značka

JĀSÖN má pekne odeté ústne vody i zubné pasty. Sú farebné, pútavé, zaujmú na prvý pohľad. Vždy som si hovorila, že najpodstatnejší je obsah, ale dnes, kedy naozaj obal predáva, je dôležité myslieť aj na ten. Na do oranžova ladenej krabičke nájdete zloženie i potrebné informácie o produkte. Je síce pravda, že pri zubných pastách považujem tieto krabičky za trošku zbytočné, lebo plastový obal je dostatočnou ochranou pasty pred nástrahami okolia, ale vždy ich zahadzuje do koša na papier, tak to nejak neriešim. Skúsila som už Healthy Mouth a Nutrismile, ktorú považujem za superpastu.

Veľká a penivá

V plastovej tube je 170 g pasty, ktorá sa má postarať o prirodzené bielenie zubov a zabrániť vzniku zubného kazu. Obsahuje výťažok zo zrniečok grapefruitu, Perillu i Aloe vera. Pri prvom očuchnutí som ostala veľmi spokojná. Krásna mätová sviežosť opantala moje čuchové bunky a nevedela som sa dočkať večera, kedy ju použijem. I keď chuť je dôležitejšia ako vôňa, bola som ňou unesená. Na Jason pastách sa mi veľmi páči, že úžasne penia. Pasty som sa naučila dávať neuveriteľne málo, menej ako polovicu dĺžky Curaproxovej kefky. Lebo keď si jej dám viac, pasty, je toľko, že sa nestíham čudovať :) Je to perfektné, pretože ani umelé pasty nemajú tak skvelú, hustú, bohatú a krémovú penu. Je to radosť umývať sa.

Chutí a účinkuje

Chuť nesklamala. Ako mentolová žuvačka. Oproti čajovníkovej paste je veľmi jemná, nie  ostrá ani rušivá a poteší aj tých, ktorým príliš výrazné chute prekážajú. Doposiaľ najviac mi chutila Nutrismile, ktorá bola mojou superpastou. Z pomyselného trónu ju ešte nikto nezosadil a musím  povedať, že ešte asi dlho nikto nezosadí. Je dokonalá. Táto za ňou napreduje, ale nepredbehne ju :) Nič to ale nemení na to, že všetky  moje JĀSÖN pasty majú niečo do seba a ku každej sa zasa vrátim. Výsledkom používania sú zdravé zuby. Žiaden zubný kameň, žiadne krvácanie z ďasien, žiadne zapálené ďasná. Zuby sú jemné bez povlaku, dych je svieži a naozaj majú krajší odtieň. Sú belšie a odolnejšie pri striedaní teplého a studeného. Umývanie s touto pastou je zábava. Je iná, je dobrá a má skvelé zloženie i účinky. Ak chcete prejsť od klasickej pasty k prírodnej, táto môže byť na začiatok skvelá. Nič ňou nepokazíte. 

Plusy:
  • pekné balenie
  • dlho vydrží, stačí jej len trocha
  • pekne vonia
  • príjemne mätovo chutí
  • výborne čistí zuby, osviežuje dych, prirodzene biely zuby, nekrvácajú mi ďasná, zuby sú menej citlivé
Mínusy:
  • nenašla som

Za 5,40 eur ju nájdete v eshope Krásná každý den.

Ktorá pasta od JĀSÖN sa vám zapáčila? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mám rovnaké problémy ako ty čiže túto zubnú pastu nutne potrebujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jason má super pasty a táto je jednoznačne jedna z tých naj :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe