Riasenka na obočie

12:31

Občas si večer len tak sadnem k počítaču, vedľa neho mám šálku s čajom, v piatok večer pohár s vínom a misku arašidových chrumiek a čítam si články na iných blogoch. Alebo pozerám videá, ako sa nalíčiť a ako to mne obyčajne nejde. Prípadne si čítam kozmetické tipy a triky, ktoré majú uľahčiť maľovanie a používanie kozmetických pomocníkov. Za posledný mesiac som sa sústredila na recenzie a videá na úpravu obočia. Zapáčilo sa mi, ako pekne sa dá upraviť, pretože ja som na to roky kašľala. Minulý rok sa mi podarilo nájsť nového miláčika na úpravu obočia. Pomádu, ktorá vyzerá ako krémový očný tieň. Zapáčila sa mi okamžite a veľkou výhodou bolo, že hneď na prvý raz sa mi podarilo trafiť aj odtieň. Keď som ale zbadala ešte nepoznanú riasenku na obočie, ozval sa vo mne tichý hlások... že veď mohla by som skúsiť. Ten hlas ma nemusel dlho presviedčať. Hlodala vo mne len jedna maličká pochybnôstka – či na to nebudem zasa ľavá :) Dnes ich mám niekoľko a hoci nie každá je rovnako skvelá, je to kúsok, ktorý sa doma oplatí mať.


Maybelline Brow Drama

tvarujúca riasenka na obočie

tvarujúca riasenka na obočie zloženie

riasenka na obočie

Maybelline Brown drama je riasenka na obočie, ktorú u nás zoženiete v niekoľkých odtieňoch. Ja som váhala medzi dvomi a rozhodla som sa pre medium brown. Doposiaľ mi vždy vyhovoval a obočie bolo upravené a vyzeralo prirodzene. Ako brunetka si dávam na výber pozor, lebo príliš svetlé kričia a príliš tmavé sú viac ako komické. Pri tejto riasenke som asi mala siahnuť po tmavšom odtieni, ale celkom šikovne som sa s ňou naučila pracovať. Je trochu svetlejší ako moje vlasy, no dá sa to prežiť. Používam ju, lebo sa s ňou dobre pracuje, ale nabudúce už vyberiem tmavšiu verziu.

Na pohľad sa ničím nelíši od klasickej riasenky. Pekný jednoduchý obal, kefka na aplikáciu. Čistá riasenka. Len hnedá. Kefka má nezvyklý tvar, rozširuje sa do malej guľôčky. Obsahuje krémovú hnedú farbu, ktorá je bledšia ako som čakala. Aplikuje sa ľahko a rýchlo. Teda, aby som bola presnejšia, ak na to prídete, ide to ľahko. Mne to trvalo :) Na obočie si najskôr nanesiem trochu farby. Tak  od oka, radšej menej. A potom pridám. Aby som sa nezmaľovala. Širšou časťou farbu roztiahnem a učešem to celé tak, aby bolo obočie pekne vytvarované. 

Nemôžem povedať, že by to bolo zlé. Ale pár razy sa mi stalo, že mierne zlepila chĺpky v obočí. Neviem, či je to spôsobené tým, že  s ňou neviem až tak dobre robiť. Vtedy siaham po štetci na obočie, aby som ho upravila a oddelila. Väčšinou som ale s výsledkom spokojná. Pekne to vyzerá, líčenie vydrží celý deň a večer ho poľahky odlíčiim. Odoláva oteru a ak uschne, už sa nerozmaže. Celkovo ju hodnotím kladne. Potrebovala som získať ten správny grif, aby to šlo ľahko. Už potom je to otázka pár sekúnd.

Plusy:
  • Jednoduchý obal
  • Niekoľko odtieňov v ponuke
  • Širšia kefka na aplikáciu
  • Celkom dobrá pigmentácia
  • Celkom ľahká aplikácia
  • Obočie zafarbí, uhladí, vydrží celý deň, nerozmazáva sa

Mínusy:
  • Mala som si vybrať o chlp tmavší odtieň, to je ale moja chyba
  • ak trochu polepí obočie, použijem štetec
Ak sa rozhodnete urobiť si radosť krásnou kozmetikou ako to robím aj ja so šálkou kávy, na Notine stále prebieha novoročný výpredaj so zľavami až 70%. Ja v týchto výpredajoch veľmi rada nakupujem parfémy, pretože v mojom wishliste je ich pravidelne niekoľko a postupne si svoje malé kozmetické sny plním. Zároveň nájdete aj rôzne iné akcie a zľavy na kozmetiku, takže na omrknutie nič nedáte :) 

Nájdete v eshope Notino.

Vyskúšali ste už riasenku na obočie?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tu jsem měla moc ráda. Ale od té doby, co jsem narazila na Loreal, tak tuhle už nekupuji.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja stále najradšej siaham po pomáde, ale aj riasenky sú fajn :)

      Odstrániť
  2. Já mám uplně nejraději řasenku na obočí od Essence i ten kartáček je super

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto řasenku jsem měla a celkem spokojenost!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som aj lepšie, ale rozhodne je táto jedna z lepších :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe