Čarovné rozjasňovače, ktoré rozjasnia každý deň

17:09

Svet dekoratívnej kozmetiky je plný farieb, trblietok a krásnych vecí. Sama som niektorým z nich prišla na chuť len nedávno, lebo som sa ich dlho bála používať. Stále mám rešpekt voči lícenkám, bronzérom aj rozjasňovačom, ale skúšam ich s väčšou radosťou. Líčenie nádherne oživia a dodajú mu iskru. Makeup Revolution ponúka skutočne kvalitné kúsky za veľmi prijateľné ceny. Svoju kozmetickú zbierku postupne rozširujem o nové rúže, paletky, fixačné spreje alebo podkladové bázy a neviem si ich vynachváliť. Od novembra nedám z ruky túto krásnu paletku, ktorá rozžiari aj upršaný deň.

Makeup Revolution Cheek Kit paletka na tvár

Makeup Revolution

Makeup Revolution Cheek Kit


Makeup Revolution Cheek Kit paletka na tvár zloženie

Makeup Revolution Cheek Kit paletka na tvár swatch

Makeup Revolution Cheek Kit paletka na tvár

Makeup Revolution Cheek Kit je v ponuke v štyroch rôznych prevedeniach, ja mám odtieň  odtieň Take a Breather. V pevnom plastovom sú štyri farbičky, každá má 2,2 gramu. Obal je jednoduchý, vrchnáčik priehľadný. Chýba zrkadielko alebo štetec, ale za tú fajn cenu mi to vôbec neprekáža. Navyše, odkedy som si nakúpila štetce, nič iné nepoužívam. Vybrala som si ich veľmi dôkladne aj vďaka nim som sa naučila lepšie líčiť. 

Odtiene v paletke sú namiešané veľmi dobre a majú príjemnú, púdrovú textúru. Prášia sa trochu viac, ako som čakala, ale pred použitím štetec oklepem, takže farba sa dostane len tam, kde má. Páči sa mi, že sú dobre pigmentované a dá sa tak dosieliť rôzna intenzita farieb. Paletka na kontúrovanie tváre pomôže rysy tváre a make up potom vyzerá lepšie. 

Rozjasňovače aj bronzéry v paletke sa mi páčia. Dajú sa vrstviť a tak získate celkom jemné alebo celkom výrazné líčenie. Makeup Revolution Cheek Kit sa používa celkom jednoducho. Tmavé odtiene sú super ako bronzér, ktorý pleti dodá teplo a vyzerá ako slnkom pobozkaná aj teraz v zime. Svetlé farby používam na miesta, ktoré treba rozjasniť a pritiahnuť na ne pozornosť. 

Myslím si, že rozjasňovače by nemali chýbať žiadnej dáme, ktorá miluje líčenie.  Slúžia na zvýraznenie pleti, rozžiaria ju a dodajú jej svieži vzhľad aj keď je mdlá alebo starnúca. Nanášať sa môže do vnútorného kútika oka, pod obočie na nadvihnutie oblúka a rozžiarenie pohľadu, nad hornú peru na jej zvýraznenie, na nos, ktorý sa opticky zúži alebo na lícne kosti. Bronzér si dávam na líčka, v zime len veľmi decentne, aby na pleti veľmi nekričal. 

Táto paletka je ozaj vydarená. Vďaka svojej veľkosti sa vojde aj do mojej menšej kozmetickej cestovnej taštičky a keď ho ráno nanesiem, vydrží celý deň. Mám aj iné paletky, kde je farieb viac, ale tieto štyri celkom postačujú. Majú vegánske zloženie a do oka jednoducho padnú na prvý pohľad :) Rovnako ako rozžiarená a krásna pleť.

Plusy
  • menší pevný plastový obal
  • krásne farby, na výber 4 paletky
  • veľmi dobrá pigmentácia
  • ľahko sa aplikujú
  • dajú sa vrstviť
  • vydržia celý deň, neupchávajú póry, krásne rozžiaria pleť
Mínusy:
  • trochu sa prášia
Paletku Makeup Revolution Cheek Kit nájdete v eshope Notino

Máte rady paletky Makeup Revolution? :)
















You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mám jeden rozjasňovač od Revolution a je fakt super. Tá značka je vychýrená paletkami, ale myslím, že takmer všetko majú super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za tie peniaze je to vždy super kvalita :) Občas sa nejaká chybička krásy nájde, ale inak nemám čo vytknúť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe