Čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom od Alverde

14:13

Tento produkt som si kúpila len zo zvedavosti. Bola som v DM drogérii a hľadala som nejaké veci zo žurnálu, ktoré mi padli do oka. Žiaľ, nič z toho nemali a ja som bola trochu sklamaná. Povedala som si preto, že si kúpim jednu drobnosť, aby som neodchádzala s prázdnymi rukami. Smerovala som teda do uličky s pleťovou kozmetikou, lebo tú stále nakupujem najčastejšie. Do oka mi padol čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom od Alverde. Mala som podobnú masku a pozdávala sa mi, tak skončil v košíku. Netušila som, aký poklad si odnášam domov. 

Čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom od Alverde



Čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom od Alverde zloženie

Čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom od Alverde ingredients

Čistiaci a umývací krém

Čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom od Alverde

Cistiaci a umývací krém s liečivým bahnom a extraktom zo zeleného čaju je určený na dôkladné čistenie pleti a tiež by mal zamedziť tvorbe čiernych bodiek a vyrážok. Mám zmiešanú problematickú pleť, ktorá potrebuje pravidelnú starostlivosť a čistiaci krém perfektne pasoval do mojej kozmetickej rutiny.

Jednoduchá tuba má 100 ml a vyzerá celkom pekne. Je biela, ozdobená práve liečivým bahnom. Neviem, čím presne ma v predajni zaujala, ale v okamihu, ako som ju mala v ruke, som ju chcela. Priaznivá bola aj cena, pretože čistiaci krém nestojí ani tri eurá. Používam ho denne, večer vždy, ráno občas, podľa toho, koľko mám času. 

Čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom  má naozaj krémovú konzistenciu, trochu redšiu a ľahšiu ako bežný krém. Vyhovuje mi, pretože nesteká a dobre sa s ním umýva. Vôňa je pomerne špecifická, ťažko by som povedala, čo mi pripomína. Je však pekná a svieža. Krém pri používaní nepení. Zvykla som si rýchlo, pretože takých som mala už viacero. Používam ho so sonickou kefkou pre ešte lepší účinok a neviem si ho vynachváliť. Od Alverde som mala viacero produktov a nie vždy som bola spokojná. Teraz som však pri výbere trafila do čierneho. 

Čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom vynikajúco čistí pleť. Hneď po použití je vidno, že je žiarivo čistá a svieža. Pomáha odstraňovať rôzne nečistoty aj čierne bodky. To ale nie je všetko, lebo pri pravidelnom používaní sa zmenšuje riziko vzniku nových nedokonalostí aj čiernych bodiek. Pleť upokojuje a zjemňuje, na dotyk je veľmi príjemná. Tiež je matná a pôsobí sviežim, zdravým dojmom. 

Pri kúpe som nečakala zázraky. Chcela som si iba urobiť radosť :) Dnes mám druhé balenie a radosť mi teda robí poriadnu. Pri Alverde u mňa obyčajne platí, že nákup bude hop alebo trop. Buď som spokojná alebo nie. Teraz som nadšená.

Plusy:
  • menšia veľkosť, fajn aj na cesty
  • jednoduchý a pekný obal
  • svieža vôňa
  • krémová konzistencia
  • nepení, ale dobre čistí
  • pleť vyčistí, zjemní, zmatní, upokojí a pomáha odstraňovať čierne bodky, zabraňuje vzniku nových nedokonalostí
Mínusy:
  • nenašla som
Čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom nájdete za 2,79 eur v eshope MojaDm alebo v predajni.


Skúsili ste pleťovú kozmetiku od Alverde? Čo by ste mi doporučili? 


























You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Mám ho teraz doma a som s ním veľmi spokojná. Nemám rada penivé gély a mydlá ma sem-tam tiež omrzia. Tento produkt je skvelý. Celý tento rad je super, mala som aj ten fluid už dvakrát po sebe a tak skvelo mi pleť neudržiaval žiaden krém. Ak som ho používala pravidelne tak sa mi akné vôbec netvorilo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne súhlasím :) Ten fluid som ešte nemala, ale chystám sa do DM-ky, takže asi sa po ňom pozriem. Veľmi milo ma tento krém prekvapil a to sa mi pri Alverde už celkom dlho nestalo.

      Odstrániť
  2. Taky tento myci krem pouzivam, kupuji opakovane ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz som pozerala v letáku, že Alverde bude mať nové obaly a ak som dobre videla, aj produkty, tak musím ísť v máji pozrieť, ako to vyzerá :) Teším sa na to.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe